Sari la conținut

quickisdeadly

INACTIV
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de quickisdeadly

  1. salutare. ma tot bate gandul demult sa imi iau un motor cu atas (trebuie carat si cainele cumva) si m-am oprit la dnepr. am gasit un mt11. despre el pe net am citit ca nu e cea mai fiabila - mt9 ziceau ei ca e. in rest, am mai intrebat incolo si incoace si mi-au zis multi ca motoru nu are o etansare ca lumea si are scurgeri, ca te poate lasa in mijlocul drumului si asa mai departe. pe aici am citit ca piesele facute recent sunt cam proaste. vreau ceva mai multe informatii din experientele voastre. ca idee, as vrea sa fie calul meu de bataie cam un an adica zilnic 30-50 km, in weekend drumuri si mai lungi, desi nu in fiecare weekend.
  2. si din virago merge la fel de bine un custom dupa ochiu' meu. adica ambele au silueta de sportster. ce-mi place mai mult la virago e ca are 2 amortizoare pe spate. si aripa de pe spate arata mai bine la virago, da' oricum se poate face o modificare. in orice caz, o sa ramana shadow si o sa caut in 5 trepte, da' stie cineva din ce an s-au bagat 5 trepte la ea? pe net am vazut pe unele site-uri ca deloc dar vorbeau de vlx, pe altele scria ca din 96 au bagat si a 5a treapta.
  3. Da, nu stiu exact care e cronologia legata de cutia de viteze.pe net am gasit mai multe variante.
  4. salut! ma gandesc sa-mi schimb motorul in viitorul apropiat si am ramas intre honda shadow 600 si virago 535. la virago nu imi place faptul ca n-are cadru in fata sub jug. la shadow imi place cam tot ca design. din ce am citit in reviewuri in schimb, virago castiga. ah, inca o chestie care mi se pare ciudata la shadow e ca are 4 trepte. de ce? la viteze mari (120-130) consuma mai mult si se tureaza urat? doar modelele mai vechi au 4 trepte sau toate? merci.
  5. pai nu se vorbeste de agusta si desmo pt ca e sectiunea de chopper/custom/cruiser. si toti de pe topicu asta incearca sa evidentieze cat de deplasat e pretu. e doar o parere si pt asta e forum, daca am fi toti pe cumparatelea n-ar exista forum, ar exista numai dealeri
  6. pardon, my bad. dar nici 32000 de euro nu e un pret care sa te incalzeasca fata de ce poti gasi la banii aia.
  7. eu treaba cu XR1200 nu o vad ca un naked pt europeni facut de harley. e pur si simplu flat track revival.
  8. mi se pare de prost gust 60 000 de euro pt o motocicleta. adica pana si indian chiefu de anu trecut care e tot in editie limitata se invarte pe la 30 000. si scrie indian pe el nu uffe i-don't-care-what
  9. daca nu ma insel, intre vn si en e o diferenta de aproape 40 kg. apropo de inaltime, cum un om de 178 e prea inalt pt un tip de motocicleta?deja chestia asta cu "prea inalt" mi se pare stereotipica pe sectiunea asta a forumului. daca ar trebui un om de 178 sa se uite la inaltime in comparatie cu motoru, ar trebui sa se uite ca nu cumva sa fie saua prea inalta, nu ca nu cumva sa nu incapa pe el. am vazut oameni de peste 180 pe maraudere de 250 si nu le ajungea niciun fel de genunchi in gat. eu as merge pe en pt ca e mai usor, in schimb nu sunt un mare fan al modelului 96. daca ar fi dupa looks atunci vn.
  10. merci pt raspunsu foarte documentat. am vazut ca si vlxu ala de prin 2002 tot 4 trepte are.
  11. ma tot invart de cateva zile pe siteuri de specificatii pt vt 600 si vad ca pe unele scrie ca are 4 viteze, pe altele ca unele modele au 5 viteze. ma lamureste cineva?
  12. exact de-asta o vand, dar cand vine unu care nu vrea nici sa cumpere nici sa faca schimb si imi zice ca am o "dracie" vad cam rosu in fata ochilor.
  13. ar trebui sa fie o diferenta de pret sensibila intre asta si un sportster, dar cum si shadowu actual e cu vreo 500 de euro mai scump ca 883 low, nu as fi surprins daca prostia asta s-ar apropia de un 1200 ca pret.
  14. cu 1200 low mi se pare ca seamana cel mai mult. oricum japonezii sunt bine cunoscuti pt copierea americanelor, asa ca pot sa zic ca nu sunt extrem de surprins. daca ar fi fost ideea lor chiar nu pot sa zic ca ar fi o motocicleta urata )
  15. incearca sa cauti pe net sa vezi cam care sunt preturile pt modelu asta, nu o sa stau sa-ti explic de ce. si mai ales cand vad maraudere de 250 de prin 98-99 la 2500 de euro, nu pot sa o las mai jos. tind sa iau personal faptul ca imi numesti motocicleta "dracie" de la ghidonu unui virago.
  16. Kawasaki Estrella an fabricatie 2005 putin sub 20 000 km, stare foarte buna pret: 2700 euro eventual schimb cu un shadow de 600 sau un vulcan classic 800, cu diferenta desigur.
  17. eu m-as uita si la ceva harley. ori un sportster de 1200, ori ceva din familia dyna
  18. da, si eu m-am mirat cand am auzit ca are 4-5 zile de cand statea cazut. era o gaura in asfalt de la cric. si oglinda aia se prinsese sub gard. a fost cam greu sa o ridic ca am tras si de gard. oricum cam naspa sa-ti gasesti asa motoru. banuiesc ca era si mai mult decat inecata
  19. salut. eram azi pe stirbei voda langa magazinul nike si era pe colt un virago 535 cazut pe jos. numaru B-8X-RNR daca imi aduc bine aminte. l-am ridicat, i-am pus o piatra sub cric sa nu mai cada de la asfaltu moale si oglinda care s-a rupt cand a cazut peste gard am bagat-o in cobu din dreapta. daca stiti voi posesoru, anuntati-l. ala de la magazinu nike care a iesit zicea ca e acolo de 4-5 zile.
  20. 800 caut. s-ar putea in schimb sa te caut pt niste mobila cat de curand ca tot am vazut linku de la signature
  21. da chiar, la consum cum sta?
  22. merci de info. ma gandesc foarte serios sa imi iau si eu un drifter. am vazut ca multi pe mobile.de il vand cu sa solo, cu sa duo si cu suporturi pt coburi. fun fact. cand au scos modelu a fost inscris in ceva design hall of fame
×
×
  • Creează nouă...