Pupila Dilatata Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 unde? La Techirghiol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 n-am mai iesit la namol ca am facut pana ... ultima data am fost pe malu argesului e fun iar azi am mesterit la xx .. sper sa fie gata pana la plecarea la mare de 1 pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 n-am mai iesit la namol ca am facut pana ... ultima data am fost pe malu argesului e fun acolo ma dau si eu mai mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 e foarte tare ... sa vad daca ma tzine benzina sa fac o tura pe malu argesului pana la dunare... da cam peste 2 sapt sper sa pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 e foarte tare ... sa vad daca ma tzine benzina sa fac o tura pe malu argesului pana la dunare... da cam peste 2 sapt sper sa pot cu cn? cati sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 io cu freak ... si cine o mai vrea sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 bn...daca mai e loc si nu va bagati la hard , dai si la mn un buzz cu cateva zile inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 ultima data am bagat capra in mare balta de namol :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 De 1 mai, se mai merge in vama? Am vazut la meteo ca o sa fie vreme rea si nu stiu ce sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Am luat examenul si maine ma duc sa iau plasticul de la Pulitie in pipera Editat Aprilie 29, 2009 de thomastyger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Am luat examenul si maine ma duc sa iau plasticul de la Pulitie in pipera felicitari si sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Am luat examenul si maine ma duc sa iau plasticul de la Pulitie in pipera Felicitari man!!! Am vazut apelurile de la tine, dar mi-au inchis telu pt neplata si nu am avut de pe ce sa te sun inapoi... Astept sa ne imbatam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 bravo eu maine dim cel tariu plec la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 bravo eu maine dim cel tariu plec la mare Distractie maxima la mare man! Desi am vazut ca o sa fie vremea cam nasoala,sper totusi sa greseaca aia de la meteo...Sa bei si pentru mine si o sa fumez si eu ceva si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu l-am luat ca era inchis la politie............tocmai luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 e timp lasa ... mai ie cateva ore brm brm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Mai ramane careva azi in Bucuresti? Si daca da, la Mc ne mai vedem? Nu de alta dar nu vreau sa stau singur pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 pe ploaia asta nu cred !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 pe ploaia asta nu cred !!!! Acum m-am trezit si eu si am vazut ca ploua...Cel mai urat 1 mai de pana acum si nu pentru ca ploua,ci pentru ca stau acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 eeeeeeeeee........nu e asa de naspa daca ai cateva beri si ceva de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 eeeeeeeeee........nu e asa de naspa daca ai cateva beri si ceva de fumat Nu mai beau alcool pana in august, la ziua mea De fumat nu am decat tutun...Am jucat poker toata noaptea si nu am castigat mare lucru...Chiar cel mai urat 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Lasa.....poate o sa fie frumos de acum in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 eeeeeeeeee........nu e asa de naspa daca ai cateva beri si ceva de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Ati venit baieti de la mare? Ca vreau sa vad poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 inca nu ... mai dureaza cateva zile pana vin cu totu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate