BeerBelly Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 care atzi fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 care atzi fost ? Am fost 10 sau 11 persoane...Dar nu-ti spun cine, ca nu meriti Alta data sa nu mai chiulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Am fost 10 sau 11 persoane...Dar nu-ti spun cine, ca nu meriti Alta data sa nu mai chiulesti Asa pupy nu da detalii,macar din curiozitate sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 n-am mai vazut 10 sau 11 persoane la mec de pe vremea lu ceasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 ai dreptate Beerbelly .........dar stii de ce ?? deoarece Mc. sucks' !! propun LOCATIE NOUA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 eu propun alta jmecherie .. sa mergem sa parazitam intalnirile din alte cartiere ))) sa mergem sa ne bagam si noi in seama ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 eu sunt de acord cu propunerea ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Cautam locatie noua? Hai cu propunerile! Momentan sunt in pana de idei, insa, sper sa aveti voi mai multa inspiratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 hai sa ne intl. la ..........Ploiesti poate asa isi rai repara lumea motoarele ca sa ajunga la intanliri sau la Sauormaria' ( ) din Sebastian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 nu ba... hai sa mergem si noi prin alte cartiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 nu ba... hai sa mergem si noi prin alte cartiere Da da da , sunt de acord cu propunerea ta. Pe Dorobanti prima oara la terasele de fitze si poti sa iti scri pe XT-ul tau cu cheia BUSA sa dea bine la piti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 itzi scriem tzie pe shawou cu markeru zx14r hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Da da da , sunt de acord cu propunerea ta. Pe Dorobanti prima oara la terasele de fitze si poti sa iti scri pe XT-ul tau cu cheia BUSA sa dea bine la piti. AUCI!!! Lope-1 BeerBelly-0 La fantana de la parcul Carol am mai incercat, dar nu a placut gastii...In alti ani, mergea-ti la Lira, vis-a-vis de Prosper. Nici acolo nu a fost bine...Hai sa mergem intr-o terasa, cred ca asa e toata lumea multumita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Chiar asa sa tradam cartierul nostru si sa nu avem un loc de intalnire in cartier?Adica sa fim mai prejos decat altii din alte cartiere?Eu as propune chiar sa ne mandrim cu GASCA.Chiar daca schimbam locatia nu conteaza dar sa fie tot in CARTIER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 la terasa la paradise stiueu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 la terasa la paradise stiueu Unde vine asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 beerbelly ..... ce alte cartiere !!! ai fost azi sa-ti schimbi carburatorul da nu ai dat si tu un tel !!! p.s. si nici nu m-ai lasat sa dorm cu icsteul tau galagios hai ma sa cautam un locsor' misto unde sa frecam menta fara sa distrugem educatia pruncilor care au venit sa manance un Mcpuisor !!!! sau a cocalarior care vin cu X6 sa bage o cola a ghiozdan !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 nu am venit mha sa schimb ala l-am schimbat de mult .. trecusem sa`l salut pe whiteman si pe tov ala al tau .. pai tu dormi la ora aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 gripa porcina ma pus la pat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 gripa porcina ma pus la pat !!! Ti-am zis sa stai departe de BeerBelly ca e contagios...Tu nimic... Batman, Batman... Incercam terasa de la <umbrelute> sau <gargarite>? desi cred ca e ceva fauna de cartier pe acolo, macar locuri de parcare avem sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Maine la Mc? Sau in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Maine la Mc? Sau in alta parte? S-a hotarat in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 nu cred ca ajung nici maine ca tre sa plec din bucuresti de dim cu treaba... :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 din ciclul << m-am trezit cu fata la vitezometru (sau cu c$$u in sus ) >> azi de dimineata m-am trezit a 6 am dat fuga la Petrom am bagat un plin siiiii siiiii ..........am plecat de nebun prin tara . in total 390 km o oglinda luata cu cotul si o hemoragie la nas STATI MA NU SARITI ..........nu am avut accident , doar m-am certat cu un buzoian posesor de mertan' si de tricou cu Wersacex( si cred ca mai era si un dublu Y pe tricou ) ..........eeeee el ma suparat , si eu pe el asa ca i-am dat oglinda jos si asa nu o folosea am tras amandoi pe dreapta iar eu baiat de la oras ( adica finut ) l-am lasat sa dea primul . rezultat : l-am cotnogit in legitima aparare , pai sunt si manusile astea cu kevar bune la ceva !!! in final hai sa zic partea frumoasa : BAI !!!! M-AM DISTRAT LA MAXIM traseul a fost : Bucuresti - Urziceni - Buzau _ ramnicul Sarat (.....eeeeeee inainte de podul peste raul Ramnicul Sarat am facut la sanga pe coclauri , a urmat ceva super : am facut si circuit si enduro !!!! hai ca v-am plictisit , poze la album + preferata mea aici !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 din ciclul << m-am trezit cu fata la vitezometru (sau cu c$$u in sus ) >> azi de dimineata m-am trezit a 6 am dat fuga la Petrom am bagat un plin siiiii siiiii ..........am plecat de nebun prin tara . in total 390 km o oglinda luata cu cotul si o hemoragie la nas STATI MA NU SARITI ..........nu am avut accident , doar m-am certat cu un buzoian posesor de mertan' si de tricou cu Wersacex( si cred ca mai era si un dublu Y pe tricou ) ..........eeeee el ma suparat , si eu pe el asa ca i-am dat oglinda jos si asa nu o folosea am tras amandoi pe dreapta iar eu baiat de la oras ( adica finut ) l-am lasat sa dea primul . rezultat : l-am cotnogit in legitima aparare , pai sunt si manusile astea cu kevar bune la ceva !!! in final hai sa zic partea frumoasa : BAI !!!! M-AM DISTRAT LA MAXIM traseul a fost : Bucuresti - Urziceni - Buzau _ ramnicul Sarat (.....eeeeeee inainte de podul peste raul Ramnicul Sarat am facut la sanga pe coclauri , a urmat ceva super : am facut si circuit si enduro !!!! hai ca v-am plictisit , poze la album + preferata mea aici !!! Man, cumpara-ti o arma...Daca vrei cauta-l pe ala mic,cu plete cercei si tatuaje,ca-ti vinde el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate