Neo_geo Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Iesiti, Plimbativa..... ca doar ie frumos afara Ps...: Care ma iei in carca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Inca o seara <trista>...Am scos motorul ca sa am ce baga inapoi in curte Hai sa stabilim o plimbare mai lunga pt weekend-ul viitor. Stabilim din timp, poate asa reusim intr-un final sa ne si plimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Haideti fratilor intalnire de urgenta la mc la 9 care e disponibil si dornic de o plimbare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Haideti fratilor intalnire de urgenta la mc la 9 care e disponibil si dornic de o plimbare.... frate eu am un drum de facut, dar pana la 9 cred ca o sa scap... oricum o sa dau eu un tel cand scap, sa vad daca sunteti stransi pt plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 La un pescuit se baga careva? Nu neaparat cu motoarele(depinde pe ce balta mergem) am chef de liniste si relaxare si cred ca undita e solutia. Nu-s vre-un pescar obsedat si pasionat, dar chiar am chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Eu vreau sa merg la peste da depinde unde si cu ce.........maine careva la arc ????.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Pustiu ca intodeauna pe forum sad foarte sad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Pustiu ca intodeauna pe forum sad foarte sad huh.. corect.. liniste si pace.. . Si ce distractie a fost vineri la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Nu mai ajung la pescuit in weekend si nici la Mc nush daca ajung...Vineri plec la mare ca e ziua unu-i tov si si-o face acolo Daca plecam pe seara(inca nu s-au hotarat) poate reusesc sa trec si pe la Mc sa va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 as pleca si eu la mare un pic asa de vara pac pac ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 eu zic sa il pedepsim pe puppy ca nu a adus scutiri pentru absentele de la mc .......si cand vine trebuie sa dea de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 eu zic sa il pedepsim pe puppy ca nu a adus scutiri pentru absentele de la mc .......si cand vine trebuie sa dea de baut Am scutiri Si dau de fumat...Ca Thomas nu fumeaza Si daca tot a fost ideea lui, macar sa-l scot in dezavantaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 o sa fumezi singur prietene ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Care vine maine la mc ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Care vine maine la mc ????? e clar ca o sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Incerc si eu sa vin. Tot la 7 ramine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 maine ........poate dupa ora 22 daca mai e careva , daca nu mananc o MCshaworma si ma duc acas' p.s .........da , eu v-am trezit aseara pe la 00:00 - 01:30 .......am facut circuit pe toata zona pana in dr. taberei .........iar la Eroii Rev. era ditamai filtru de POLITIE / R.A.R. ...........dar am trecut neobservat de ei !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 maine ........poate dupa ora 22 daca mai e careva , daca nu mananc o MCshaworma si ma duc acas' p.s .........da , eu v-am trezit aseara pe la 00:00 - 01:30 .......am facut circuit pe toata zona pana in dr. taberei .........iar la Eroii Rev. era ditamai filtru de POLITIE / R.A.R. ...........dar am trecut neobservat de ei !!!!! asa si mie nu mi-ai dat un tel ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 haide bre' ce naiba ............ sa incep sa va sun la 12 noaptea ???? am mai incercat io sa sun la 10 noaptea si nu a raspuns nimeni probabil erau la nani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 o sa fumezi singur prietene ) De ce man? Va-ti pocait? haide bre' ce naiba ............ sa incep sa va sun la 12 noaptea ???? am mai incercat io sa sun la 10 noaptea si nu a raspuns nimeni probabil erau la nani Eu pe la 10 seara, ma trezesc de obicei...Mai tarziu e O.K., dar daca suni mai devreme tre sa insisti, ca ma trezesc greu Care vine maine la mc ????? Eu nu cred ca ajung...Cum am mai zis, maine plec si se pare ca pe la ora 17:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 bag (cuvant urat)`n mortii iei de treaba ca azi s=a stricat si masina ... simt ca imi pocneste o vena in cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 sal'tare n vdm pe undeva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 da la Mc' in jur de 7:D pushtiu... te astept cu femela..... sa nu care cumva sa vii singur:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc@s Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 da la Mc' in jur de 7:D pushtiu... te astept cu femela..... sa nu care cumva sa vii singur:)) trec si eu dupa 10 pe acolo ...sper sa mai gasesc pe cineva..daca nu asta e ...better luck next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 am si uitat de voi azi ... data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate