Pupila Dilatata Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 E plina rahova de motoare...Posesorii insa merg pe sipca si nu-i cunoastem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Maine care vine la mc...sper sa nu fie pustietate pe akolo...la 8 cred ca e bn....care se ofera??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 eu poate ajung pe la 22 ............sa va salut , ca sambata plec pe Transfagarasan ... ultima strigare pt cine vrea sa mearga !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Ajung si eu pe la 20:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Ajung si eu pe la 20:00... Am postat de pe contul lu Thomas...A fost pe la mine si nu am stiut ca s-a logat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 daca imi aduceti aminte, vin si eu la mac-mac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 daca imi aduceti aminte, vin si eu la mac-mac... Vino si daca nu-ti amintesti Asa...Din reflex Te sun eu sa nu uiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Iar liniste pe aici...BeerBelly e la mare, Adolf e pe transfagarasan...Restu ce-ati patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Asta seara dak e frumos mergeti pe undeva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Asta seara dak e frumos mergeti pe undeva??? Daca e vremea OK, da. Insa pare vremea rea de pe acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 m-am intors . a fost super , cca. 700 km multe curbe viteza multa la fel si ploaie, peisaje super si multa distractie . acum o sa hibernez vreo 2 zile sa imi revin !!! poze cand ma trezesc !! P.S. se baga careva weekendul viitor la o Piatra Craiului perpedes ??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 m-am intors . a fost super , cca. 700 km multe curbe viteza multa la fel si ploaie, peisaje super si multa distractie . acum o sa hibernez vreo 2 zile sa imi revin !!!poze cand ma trezesc !! P.S. se baga careva weekendul viitor la o Piatra Craiului perpedes ??! Abia astept sa vad pozele La traseu pe Piatra Craiului nu ma bag...Nu am mai facut drumetii de mult si nu ma bazez fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 iete' vro' 2' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 iete' vro' 2' !!! Foarte tare...poate dak aveam si eu o motocicleta mai puternica veneam si eu...poate alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Sa-ti fie de bine bai Adolf fffff frumos. O sa ne cataram si noi dupa ce termina sotioara mea examenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 bravo mha:) eu ma oftic ca nu merge mobra:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Am vorbit cu Thomastyger si vrem sa mergem un weekend la munte cu mobrele Se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 bre io weekendul asta merg cu sotia ( adica fara motor ) la munte . dar in urmatorul chiar daca am o zii libera merg si ma intorc seara .......asa ca daca va hotarati , bagati o data si un traseu acilea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 vand xt-u si dau bonus dacia mea veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 bre io weekendul asta merg cu sotia ( adica fara motor ) la munte . dar in urmatorul chiar daca am o zii libera merg si ma intorc seara .......asa ca daca va hotarati , bagati o data si un traseu acilea !!! pe 10-12 iulie la predeal...Merge cineva? Eu oricum imi prelungesc iesirea si mai raman la munte vand xt-u si dau bonus dacia mea veche Daca-mi dai dacia moca si bonus XT-ul, ma mai gandesc si poate accept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 e laser xt-ul ca vine bonus si o dacie la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Am fost cu Thomastyger prin iron city si pe urma la plimbare prin oras...Acum ne-am intors acasa. Pustiu bucurestiul noaptea, putine masini si nici un alt motociclist nu am intalnit pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 eeeee la naiba , in puii mei !!!!! aseara am ajuns la 1 fara un sfert , m-am dat pe cheiul Dambovitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 eeeee la naiba , in puii mei !!!!! aseara am ajuns la 1 fara un sfert , m-am dat pe cheiul Dambovitei Daca stiam, te sunam...M-am gandit la tine dar nu stiam daca e ziua ta libera si nu am vrut sa deranjez, ca deja era ceasul trecut de 00:00 cand am plecat din iron city. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Hai noroc la toate lumili,ca nu am mai fost de foarte multa vreme pe aicea,ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate