inascorpio Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Plec si eu cu sds-ul, macarena si a lui nevasta, victor si alina. Avem cazare in predeal la 40 lei /noapte (patru stele, combinatie la banii astia). Victor si alina se duc de vineri, noi restul de sambata. Iulia este plecata ca o anturam si pe ea.Mai am o camera liberea daca vrei te bagi cu Emil, dar pana diseara trebuie sa dau avansul, ce zici? am vb si cu emil. eu n-am bani deloc, asa ca nu ma bag. emil a zis ca vrea si el cu cortul... si la timisul de sus e o gramada de loc de pus corturile...sau la casutele cfr-ului...si loc de facut foc de tabara... oricum ne intalnim in Predeal, asa-i? si oricum veniti seara la noi la focul de tabara, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Cred ca si la 3 brazi au loc de campare, plus ca e cabana secuilor aproape, la fel si Cheile Rasnoavei...Oricum, cred ca o sa fie super! Abia astept...Cred ca plec de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 PIATRA CRAIULUI .........de anul asta !!! http://community.webshots.com/album/573383...vhost=community p.s. la sf albumului sunt si vreo 2 filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ai fost si tu mah in piatra craiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 uite pe creasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) uite pe creasta Beei Forine tu esti ala care urca,nu-mi vine sa cred Editat Iulie 6, 2009 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 e pretena, eu faceam poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Cred ca si la 3 brazi au loc de campare, plus ca e cabana secuilor aproape, la fel si Cheile Rasnoavei...Oricum, cred ca o sa fie super! Abia astept...Cred ca plec de vineri Poopy ce faci ombre ca te vad pe for.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) eu sunt asta, rupt si nu mai puteam Editat Iulie 6, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 cand ai fost mah' ......... ??? sa nu spui ca weekendul asta ca te ucid ........... ca tot am facut propuneri pe aici de m-am saturat , asa ca am fost doar io cu sotia !!!! ce traseu ai facut ?? in sfarsit am si eu cu cine vorbii despre munte bre' .... la mine anul asta a fost traseu de PUTUROSI , plaiul foii - ref. Diana - vf. padina popii - curmatura - zarnesti - Bucuresti .....in 1 zii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) deci eu am plecat din plaiul foii- traseu nemarcat- refugiu castelul craitei- refugiul aninata.... back la refugiul spirlea-urcat pe lanturi pana la refugiul grind-creasta-varful ascutit-curmatura si home in 4 labe ajutat de limba de un cot pana in tren ca nu mai puteam traseu de 3 zile dintre care doar cea de pe creasta ne-a doborat pt ca batea soarele ingrozitor, unul care era cu noi a facut insolatie Editat Iulie 6, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Eu anul asta nu am facut munte si anul trecut am facut doar Retezatul, dar poate ma las de fumat si ma pun iar pe facut trasee... La Predeal, care si cand merge? Pleaca cineva de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 frumos bre ...........pe noi nu ne-a ajutat vremea sa facem si anul asta Lanturile ( anul trecut le-am coborat pe intuneric bezna 2 oameni cu o singura frontala la 8;30am plecat de la Grind si pe la 01;00 am ajuns la Spirlea ) marfa rau ......poate se mai viruseaza vreo 2 pe aici sa o punem de o tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 frumos bre ...........pe noi nu ne-a ajutat vremea sa facem si anul asta Lanturile ( anul trecut le-am coborat pe intuneric bezna 2 oameni cu o singura frontala la 8;30am plecat de la Grind si pe la 01;00 am ajuns la Spirlea )marfa rau ......poate se mai viruseaza vreo 2 pe aici sa o punem de o tabara Pai in Crai nici prea multi nu e bine.....4 este suficient...adica eu, florin, tu si sotia ta Pentru Tabara e de mers in Diana, Spirlea, Curmatura, Grind (de jos) si de ramas acolo, nu de facut trasee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 suna minunat .......de vreo 3 - 4 ani urc doar eu cu sotia pe munte pt ca nu prea se mai gasesc iubitori de trasee mai dificile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ba adolf .. arat io a om caruia ii place sa faca trasee de munte ? ...io probabil as fi al din urma care ar intreba mereu "mai e mult? " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ba adolf .. arat io a om caruia ii place sa faca trasee de munte ? ...io probabil as fi al din urma care ar intreba mereu "mai e mult? " Tu esti ursu de asfalt? Hai la predeal! E pantofareala motorizata Nu mai suport ploile astea! Cum ies afara cum tuna si fulgera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ba adolf .. arat io a om caruia ii place sa faca trasee de munte ? ...io probabil as fi al din urma care ar intreba mereu "mai e mult? " arati ca un urs deci probabil ca esti natural born piatra craiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ursule , e o ocazie sa mai dai jos din burta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ursule , e o ocazie sa mai dai jos din burta !!! De ce man? La munte nu e bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ba voi v`atzi aliat impotriva mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 De ce man? La munte nu e bere? Rauri, rauri... nu stii ca-i si reclama aia cu bere bucegi sau azuga.....acolo-i facuta. Furtun direct in cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Rauri, rauri... nu stii ca-i si reclama aia cu bere bucegi sau azuga.....acolo-i facuta. Furtun direct in cort. asa da !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Cine, cand si cu ce pleaca spre Predeal? Eu cred ca plec sambata cu Chopper Academy...Daca pleaca cineva de vineri, sa ma anunte si pe mine ca ma bag si eu Si dau si-o bere de la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 deci asta era COMOARA DIN PADURE ?? se baga cineva pe 25 iulie la o pimbare pe CHEIA ?? io sunt la faza in care pregatesc lumea ( nevasta ) sa accepte faptul ca plec sa ma plimb , dar pana pe 25 o conving eu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate