Pupila Dilatata Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 deci asta era COMOARA DIN PADURE ??se baga cineva pe 25 iulie la o pimbare pe CHEIA ?? io sunt la faza in care pregatesc lumea ( nevasta ) sa accepte faptul ca plec sa ma plimb , dar pana pe 25 o conving eu !! Cred ca ma bag eu man...Oricum, mai e pana atunci. In seara asta, la Petre Ispirescu la semafor, un bulangiu de la o firma de paza intr-un logan, a coborat la Thomas cu tupeu(fara sa-l fi deranjat cu ceva) Cand am ajuns si eu dupa cateva secunde, deja o lasase mai moale...L-am luat la injuraturi, intre timp a mai coborat un tip dintr-o solentza rosie si il injura si asta pe <handralaul de paza>...A vazut dobitocul ca nu impresioneaza pe nimeni si s-a tirat cu coada intre picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 astept si eu dinastia' , sa vada cum e sa dau un tel. si sa vina vreo 10 recuperatori ( dinaia tuciurii la 120 kg si patrati ) .............tel. dureaza cca. 5 secunde apelez si zic sunt in locul X veniti sa va dau banii inapoi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Maine la Mc cine vine? Hai macar acum sa ne strangem mai multi...Vine si Dan dupa atatea absente si tre sa-l discutam in consiliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Maine la Mc cine vine? Hai macar acum sa ne strangem mai multi...Vine si Dan dupa atatea absente si tre sa-l discutam in consiliu. Miine ? Sau azi ? Daca imi termin treaba in timp util, eu vin... tot la 8 ramine ? Editat Iulie 10, 2009 de za_sly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 poate trec si eu... deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Si eu vin azi la Mc .....sper sa vina mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Miine ? Sau azi ? Daca imi termin treaba in timp util, eu vin... tot la 8 ramine ? Azi Tot pe la 20:00...Maine merge cineva din grupul rahovistilor la Predeal??? Oricum, vorbim la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 2 Members: BeerBelly, pussicat buna pussicat asl pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)2 Members: BeerBelly, pussicat buna pussicat asl pls Ai speriat-o Cred ca Pedobear de la avatar e de vina...Asta, sau chiar te cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 nimeni nu ma place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 so mere careva sau ba la mec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 nimeni nu ma place Te place grupul de la Mc! Deci onoreaza-ne cu prezenta so mere careva sau ba la mec? Da man! Se anunta galagie mare azi la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 care mergeti in acest week-end la Predeal (d-alde Ina ) sa puneti si poze p forum... vreau sa stiu si eu ce am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Am cam ars-o anonymous prin cartier de vreun an. O sa incerc sa ma prezint si eu de acum la intalnire, totul va fi in functie de job, care e cu program de-a-mpulea asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 care mergeti in acest week-end la Predeal (d-alde Ina ) sa puneti si poze p forum... vreau sa stiu si eu ce am pierdut Subscriu!Ma pregatisem ieri pentru drumul Predealului,dar am renuntat cind am vazut ce ploaie se pregatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 eu am ales drumul vinului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 daaaa... o cana cit china, de vin fiert, ar fi mers pe ploile astea.... daca nu ar fi fost drumurile cu masina, cred ca si eu as fi ales acelasi drum ursule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 A fost super la predeal! Am mers cu Ina cu masina si la dus imi parea rau ca nu am mers cu motorul...Vremea frumoasa,motoare multe...Dar cum s-a lasat seara a inceput sa ploua si a tinut-o pana azi cand am ajuns acasa. Ma bucur ca nu m-am dus motorizat. Ce nu mi-a placut la intrunire sunt preturile la mancare...Am inghitit cu noduri dupa ce am platit 46 lei pentru 2 frigarui in valoare reala de maxim 10 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 vrem poze Pupiiii!!! vrea lumea sa te vada in toata splendoarea ta de... fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 vrem poze Pupiiii!!! vrea lumea sa te vada in toata splendoarea ta de... fotograf Nu am facut poze man, ca nu am avut cu ce si cu telefonul...nu avea rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 sal...sapt trecuta am luat si eu permisul...si sunt singurel cu motorul....asa ca dak se poate as vrea sa vin si eu la mac...sa mai invat cate ceva ca e nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 sal...sapt trecuta am luat si eu permisul...si sunt singurel cu motorul....asa ca dak se poate as vrea sa vin si eu la mac...sa mai invat cate ceva ca e nevoie . Hai vineri pe la orele 20:00...Nu prea ai ce sa inveti de la noi, ca suntem huligani care terorizeaza Mc ul Mai e cazul sa spun ca glumesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 frateeeeee vinerea asta e cam dubios.... adica... sambata e Liberty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 frateeeeee vinerea asta e cam dubios.... adica... sambata e Liberty Cine e Liberty asta? E jmecher? Hai sa-l batem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 deci sambata e de dum ci dum ci si de los pastilatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate