Pupila Dilatata Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Am fost pe la 7.30 si am stat pana la 8 si ceva si nu venise nimeni asa ca am plecat... Am fost cativa azi la Mc...Ce e drept eu am intarziat putin... M-am tavalit in noaptea asta...Am un deget la picior si unu la mana, cat casa poporului...Motorul destul de sifonat, dar se repara, curand sper, in asa fel incat sa nu chiulesc vineri de la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Am fost cativa azi la Mc...Ce e drept eu am intarziat putin... M-am tavalit in noaptea asta...Am un deget la picior si unu la mana, cat casa poporului...Motorul destul de sifonat, dar se repara, curand sper, in asa fel incat sa nu chiulesc vineri de la Mc cum ai reusit cuane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 cum ai reusit cuane? La intersectia aia cu autogara murat de pe viilor, am luat gaura de la fostul macaz si...mi-a zburat spatele, am cazut pe stanga cum eram inclinat pe curba si m-am tarsait vre-o 3 metrii...Am scapat lejer, manusa si geaca si-au facut treaba, chiar si jumatatea de nuca de cocos ce-o foloseam pe post de casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 La intersectia aia cu autogara murat de pe viilor, am luat gaura de la fostul macaz si...mi-a zburat spatele, am cazut pe stanga cum eram inclinat pe curba si m-am tarsait vre-o 3 metrii...Am scapat lejer, manusa si geaca si-au facut treaba, chiar si jumatatea de nuca de cocos ce-o foloseam pe post de casca Ia spune pupy cum te mai simti?Ai rezolvat si cu motoru?Fi si tu mai atent pe viitor.Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 VLADONE vezi man ca iti zornaie lantul destul de tare , mai unge-l/ intinde si tu !! gata frate, l-am curatat si l-am uns... ruleaza fin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Ia spune pupy cum te mai simti?Ai rezolvat si cu motoru?Fi si tu mai atent pe viitor.Multa bafta! Ma simt ceva mai bine, pot sa misc degetul de la mana si aproape ca pot sa si merg Motorul il duc vineri sau sambata la reparat si sper sa fie gata cat mai repede si sa ma refac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 in locul tau m-as lua de astia de la RATB ( Dan ) !!! stiu intersectia aia de pe viilor prea bine .............vezi ce patesti daca nu ceri o harta detaliata de la ghid acum pe bune .....fa-te bine ca sapt. asta mergem sa ne tunam pieile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 in wend acuma ma duc la tg mures la peninsula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 in locul tau m-as lua de astia de la RATB ( Dan ) !!! stiu intersectia aia de pe viilor prea bine .............vezi ce patesti daca nu ceri o harta detaliata de la ghid acum pe bune .....fa-te bine ca sapt. asta mergem sa ne tunam pieile !!! Hei,hei,hei, vezi ca te-am auzit! nu ca nu am fi de vina, dar mai iti trebuie si putin telent, sa faci ce faci tu noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 in wend acuma ma duc la tg mures la peninsula crezi ca vine prodigi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 stiu intersectia aia de pe viilor prea bine .............vezi ce patesti daca nu ceri o harta detaliata de la ghid acum pe bune .....fa-te bine ca sapt. asta mergem sa ne tunam pieile !!! Noaptea imi pierd simtul orientarii...Nici G.P.S.-ul nu ma salveaza Maine pe la orea 13:00 te sun sa te anunt la ce ora mergem la tatuat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 crezi ca vine prodigi? ma duc ca ie moka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 ma duc ca ie moka Daca vrei bataie moka, stiu eu un loc...Si mai e si cafeaua moca, dar pe aia o platesti. Mesaj completat Pe 8 august este ziua mea si vreau sa mi-o serbez la munte, in Sirnea. Nu am stabilit inca data exacta a plecarii, dar v-om discuta maine la Mc, asta pt cei care vreti sa mergeti Chiar, cine vine maine la Mc? Mesaj completat LE Azi la Mc...Imi cer scuze dar acum am aflat ca e deja vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Le,care se anunta azi la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Gata si Mc ul de azi...Va astept cu drag la Sirnea, sa ne destrabalam ca niste rockeri satanisti, violatori de babe...Daca e vre-una care nu se considera baba, poate sa vina la preselectie, unde eu hotarasc daca indeplineste cerinetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Gata si Mc ul de azi...Va astept cu drag la Sirnea, sa ne destrabalam ca niste rockeri satanisti, violatori de babe...Daca e vre-una care nu se considera baba, poate sa vina la preselectie, unde eu hotarasc daca indeplineste cerinetele Poate sa vina si o baba blonda la preselectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Poate sa vina si o baba blonda la preselectie? Din partea mea poate sa vina si babe chele...Dar sa vina pregatite, caci e concurenta mare si numar limitat de locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Hei,hei,hei, vezi ca te-am auzit! nu ca nu am fi de vina, dar mai iti trebuie si putin telent, sa faci ce faci tu noaptea. true....true !!!! Pupila , luni ma duc sa-i duc baiatului restul de cascaval daca vrei(daca inca mai ai curaj sa imi fii pasager ) pot sa te duc pana acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Din partea mea poate sa vina si babe chele...Dar sa vina pregatite, caci e concurenta mare si numar limitat de locuri Nu stiu daca am vre-una cheala dar pregatite cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 true....true !!!! Pupila , luni ma duc sa-i duc baiatului restul de cascaval daca vrei(daca inca mai ai curaj sa imi fii pasager ) pot sa te duc pana acolo !!! Sigur man! Pe la ce ora mergi? Nu de alta dar cred ca dupa ora 14:00 fac rost de bani. Mesaj completat Am dus motorul la reparat si o sa dureze cam o saptamana pana e gata Ma oftic crancen dar nu am ce face...Sufar in tacere pana o sa ma plimb iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Pupila am aflat de ce mergea motoru' prost si dadea rateuri ......... Editat Iulie 27, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Pupila am aflat de ce mergea motoru' prost si dadea rateuri ......... Super tare...Ca si noi-noutze Cu cat le vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Pupila am aflat de ce mergea motoru' prost si dadea rateuri ......... Bravo Jhon,nu stiu cum de nu ti-ai dat seama pana acum?Si acum cum merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 iera sa cad azi sa ma fac praf :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) iera sa cad azi sa ma fac praf :| Pai...nu esti praf? Baga si tu detalii...Cu ce motor erai, ora, locul, viteza si alcolemia. Editat Iulie 28, 2009 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate