Pupila Dilatata Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Deocamdata nu am rezolvat mai nimic...Ma umplu de scarba cand vad in ce hal e politia romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Deocamdata nu am rezolvat mai nimic...Ma umplu de scarba cand vad in ce hal e politia romana. Eu nu pot sa-mi dau seama ce ai vrea sa faca politia?tu le-ai dat niste persoane si niste piste,iar ei dupa lege nu mai are voie sa-i bata sau sa-i tortureze ca sa poata scoate ceva de la ei si atunci ei astapta sa ii prinda cu ceva concret nu vorbe zise de tine,scuzama dar nu tin cu politia,sa nu interpretezi gresit opinia mea,asta este sistemul si legile si drepturile omului,aici trebuie intervenit de catre tine(noi) sa ne asiguram si sa gasim mobra,dar fara probe,martori lasati de noi in urma noastra,daca intelegi ce vreau sa-ti spun,ptr.ca noi putem sa recurgem la metode bine cunoscute ptr. a afla adevarul,dar politia nu poate,ca incalca drepturile omului si legile statului,daca intelegi ce vreau sa-ti spun,eu cred ca trebuie actionat cat mai repede posibil daca mai vrei sa recuperam mobra,dar tot asa fara martori si probe ca am fi noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 azi mec? Mesaj completat daca are cineva un sprai de lant si vreas a il aduca sa dau si eu pe lantul meu dau o cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Si ptr.mine,ca si mie imi trebuie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Eu nu pot sa-mi dau seama ce ai vrea sa faca politia?tu le-ai dat niste persoane si niste piste,iar ei dupa lege nu mai are voie sa-i bata sau sa-i tortureze ca sa poata scoate ceva de la ei si atunci ei astapta sa ii prinda cu ceva concret nu vorbe zise de tine,scuzama dar nu tin cu politia,sa nu interpretezi gresit opinia mea,asta este sistemul si legile si drepturile omului,aici trebuie intervenit de catre tine(noi) sa ne asiguram si sa gasim mobra,dar fara probe,martori lasati de noi in urma noastra,daca intelegi ce vreau sa-ti spun,ptr.ca noi putem sa recurgem la metode bine cunoscute ptr. a afla adevarul,dar politia nu poate,ca incalca drepturile omului si legile statului,daca intelegi ce vreau sa-ti spun,eu cred ca trebuie actionat cat mai repede posibil daca mai vrei sa recuperam mobra,dar tot asa fara martori si probe ca am fi noi. Politia trebuie sa si cerceteze cele sustinute de mine, dar ei nu au facut absolut nimic. Atata timp cat cei ce mi-au furat motorul, se plimba nestingheriti cu scutere furate, fara nici un act la ele, inseamna ca politia nici nu-i baga in sema. Oricum, am fost la comandantul sectiei 19, si a fost indignat de neseriozitatea subordonatilor. Poate acum isi vor da mai mult interesul. Intre timp, o sa continui cu actiuni proprii, una din doua trebuie sa dea rezultate. Mesaj completat A fost o seara <trista> la Mc, putini oameni, agitatie deloc...In curand o sa trebuiasca sa schimbam numele topicului, in <motociclistii trerorizati de Mc> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Poate ai dreptate ar trebui dar unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 ce naiba, voi chiar credeti ca sta vreun politai sa caute motorul? sorry ca nu mai vin la Mc, dar inca ma refac dupa accident ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 eu am tot fost plecat din oras de vinerea d-aia n-am mai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 ce naiba, voi chiar credeti ca sta vreun politai sa caute motorul? sorry ca nu mai vin la Mc, dar inca ma refac dupa accident ( Nu-i nimic man ca nici eu nu am putut veni,recupereazate mai repede si mai vedem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 eu am tot fost plecat din oras de vinerea d-aia n-am mai venit Da, stim...Tu esti mereu dus cu sorcova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Nu cu sorcova Poopy cred ca e cu ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 cu sorcova suna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 cu sorcova suna mai bine Important e ca esti dus...Nu conteaza unde si cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 BAAAAAAAAAAA ce e linistea asta?!?!?!?!?! doar nu v-a speriat ploicica... acum am venit si eu in tara, asa ca am un kef nebooooon de plimbarica pe motorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Beeeeei uni mai si muncesc si pe ploaie dar ori cum si ploaia asta care dureaza cam mult si e prea de tot,nu ma lasa sa ma mai dau si eu pe unde am treaba,dar tu pe unde ai fost Vladone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Beeeeei uni mai si muncesc si pe ploaie dar ori cum si ploaia asta care dureaza cam mult si e prea de tot,nu ma lasa sa ma mai dau si eu pe unde am treaba,dar tu pe unde ai fost Vladone? am fost plecat din tara, dar va povestesc vineri la Mc. pana una alta, ce se mai aude cu motorelul lui Poopy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am fost plecat din tara, dar va povestesc vineri la Mc. pana una alta, ce se mai aude cu motorelul lui Poopy? Acum inteleg de ce aveai telu inchis vineri...Ca nu erai in tara. Deocamdata am lasat pe altcineva sa se ocupe de recuperatul motorului, mai multe detalii nu pot sa dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ploaie ?? a plouat , sau ploua acum ???.......................... aaaaaa deaia nu vedeam io nimic prin viziera si in retrovizoare deaia ajungeam acasa ud iar eu credeam ca e transpiratie ???? bai daca nu e zapada de un metru sau gheata pe jos merg fara nici un stres !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Bai Vladonne de aia nu te-am mai vazut eu,ca ai fost plecat din tara, da ce Jhon tu nu vezi decat in retrovizoare sau nu-ti merg stergatoarele,ca eu nu am iesit ca mi s-a rupt un stegator si nu mai vad prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ar fi tragic sa se rupa vreun stergator nuuuu !!!?? ............pt. ca sterg cu mana , ar fi primul stergator bagat in gips !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Eu nu mai suport fara motor...M-am dat azi cu un scuter de 125 si ca pilot si ca pasager si m-am ibbolnavit de nervi. Sper sa-mi gasesc cat mai repede tractorasul, sa scap de stresul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Nu intea in panica tocmai acum,asta e mai asteapta situ putin,fii mai optimist. Ce facem azi ne vedem la Mc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Nu intea in panica tocmai acum,asta e mai asteapta situ putin,fii mai optimist.Ce facem azi ne vedem la Mc.? Vin si eu la Mc. Sper sa fim mai multi astazi, ca data trecuta a fost cam plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 E uite ca a fost ceva lume aseara,dar numai ca a trebuit sa plec ca trebuia sa ma duc la munca,dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Au inebunit hotii...Lu BeerBelly i-au furat a doua husa in saptamana asta. Curand o sa fure motoarele de sub noi, in mormantu mamelor lor de ciorditori imputiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate