DAN IERNIE Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 nu am primit nimic pana acum, tu ce ai mai aflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Spun maine la Mc ce si cum...Cu putin noroc vin cu mobra. Abia astept! Tic-tac-tic-tac...e deja <maine>, mai sunt cateva ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 bafta in recuperarea jucariei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 bah'........ care apareti azi pe la Mc. si din greseala aveti si un spray de uns lantul , va rog aduceti-mi si mie ca am mare nevoie . hai ca dau un cico !!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Am mai acumulat o absenta...Sper ca nu o sa am nota scazuta la purtare Care ati fost? Ce ati mai discutat si pe cine-ati mai barfit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Am mai acumulat o absenta...Sper ca nu o sa am nota scazuta la purtare Care ati fost? Ce ati mai discutat si pe cine-ati mai barfit? Nu am fost multi, dar a fost bine, am fost eu, Catalin, Florin, Vladone, NeoGeo, Adoff si cam atat, dar a fost bine, speram ca pe viitor sa incepem sa ne strangem ca a trecut vremea concediilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 ADOLF ...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Motorul meu e acum decarenat si vopsit cu spray-ul, negru. Am inteles ca se plimba nestingheriti cu el, mai ales prin ferentari. Daca vedeti ceva, dati un semn. Am luat legatura cu cineva de acolo din zona si astept rezultate. O iau razna de tot pana-l gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Motorul meu e acum decarenat si vopsit cu spray-ul, negru. Am inteles ca se plimba nestingheriti cu el, mai ales prin ferentari. Daca vedeti ceva, dati un semn. Am luat legatura cu cineva de acolo din zona si astept rezultate. O iau razna de tot pana-l gasesc ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 @MKE Merci man, dau un cico vineri la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) @MKE Merci man, dau un cico vineri la Mc eu as veni dar , deocamdata sunt conservar si nu ma incadrez in peisaj . Cam peste o luna sper sa fiu calare Editat Septembrie 27, 2009 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Stai linistit man, multi vin fara motoare si multi au venit inainte de a avea permise Din pacate azi Thomas a avut accident. Are o plaga deschisa, o entorsa si o contuzie la piciorul stang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Da, azi pe la 13.00 a fost lovit Thomas de un conservar, era la p-ta Rahova Thomas venea dinspre Teius si se ducea la scoala spre Petre Ispirescu iar dupa semaforul de pietoni din piata se face o str. Thomas mergea pe banda 1 iar pe banda 2 o dubita, mosul cu dacia venea din spre Sebastian si a facut pana in semafor la stanga sa intre pe str. aceea si dubita care mergea paralel cu Thomas a franat putin sa-l lase pe mos sa faca stanga fara sa se gandeasca, ca Thomas venea regulamentar si nu avea cum sa-l vada pe ala cu dacia si nici ala cu dacia nu a avut cum sa-l vada (vinovat ala cu dubita moral) care nici nu a oprit, ca a vazut accidentul care s-a produs in fata lui, dar asta e romanul, mosul a zis ca nu la vazut si ca ii pare rau de ce s-a intamplat si este vinovat, dar a venit o femeie de etnie rroma florareasa de acolo din piata si a dat declaratie la politie cum ca Thomas ar fi trecut pe rosu, zicand ca are boala pe motociclisti daca ar fi dupa ea iar omora pe toti asa tipa si ii injura pe motociclisti, dar si Thomas a avut martori care a spus ca femeia minte nici nu avea cum sa vada semaforul de unde vinde ea flori si a declarat cu s-a intamplat si ca Thomas nu a trecut pe rosu, a trecut pe culoarea verde. PS: Am o propunere sa mergem cativa cu motoarele pe la florareasa si sa-i facem cate ceva sa ne pomeneasca si sa nu mai zica toata viata ei de motociclisti numic, dar eu am impresia ca ea o fi avut ceva probleme cu niste scuteristi si crede ca motociclistii sant tot ca scuterristii, dar totusi hai sa ii facem o vizita zilele asta ce ziceti? Am uitat, Thomas e bine acum are o entorsa la glezna piciorului stang si o taetura care a fost cusut si bandajat si ia bagat piciorul in atela de gips pana la genunchi si trebuie sa stea asa pana lune viitoare, acum pe la ora 20.00 ma duc cu el la Udriste sa dea declaratie sa se completeze dosarul, mai va tin la curent cu ce se intamla. Editat Septembrie 28, 2009 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Intradevar, cioara aia avea ceva cu motociclistii. Si la mine urla ca un motociclist era sa-i calce un puradel. Pana la urma am discutat cu ea(dupoa ce a dat declaratia) si am aflat ca-l cunosc pe ta-su...Niste ciori penale care se ocupa cu specula in piata. Incep sa urasc ciorile mai mult decat le uram inainte si credeam ca e imposibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 naspa ce i s-a intamplat lui Thomas (insanatosire grabnica), nici eu nu-i am deloc la suflet pe colorati pentru tot ce fac si ce au facut peste tot pe unde s-au dus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 ce aveti ma cu lumea de etnie rroma , ca este' si e oameni !!! io'i iubesc bre' pa' ei mult ca imi vine sa-i strang in in...........in camera de gazare la o reuniune de satra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Ms MKE...intr-o saptamana imi da si mie gipsu jos si pot sa ma urc iar pe motor ca acuma e cam naspa ca cica nu am voie sa calc in el...si apropo noua porecla care mi-a gasit-o puppy ''Igrasie'' nu-i asa ca suna dur...acum sunt si eu rau...am porecla =))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Igrasie! Mergem la un fotbal? Sau mai bine un shotron, ca vad ca te antrenezi pentru asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 de ce igrasie ? Deja s-a imputit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 igrasie ... sa te faci cat mai bine si cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rinflo Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 si cand te duci cu flori si bomboane ( ) la cioara cu pricina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 de ce igrasie ? Deja s-a imputit ? Nu mirosul e cauza poreclei...A venit pur si simplu. Chiar nu-mi amintesc de unde si pana unde, dar suna bine Mesaj completat si cand te duci cu flori si bomboane ( ) la cioara cu pricina? Dude, nu stiu cine esti si nici la profil nu ai completat mai nimic, asa ca, permite-mi sa fiu paranoic si sa nu-ti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 igrasie ... sa te faci cat mai bine si cat mai repede Incerc sa ma fac bine cat mai repede...doar sunt Igrasie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rinflo Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Mesaj completat Nu mirosul e cauza poreclei...A venit pur si simplu. Chiar nu-mi amintesc de unde si pana unde, dar suna bine Mesaj completat Dude, nu stiu cine esti si nici la profil nu ai completat mai nimic, asa ca, permite-mi sa fiu paranoic si sa nu-ti spun florin Editat Septembrie 30, 2009 de rinflo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Mesaj completat florin Pai asa zi mai baiatule...Pe ciorex asta nu l-am gasit, l-am cautat de 2 ori, dar s-a tirat e undeva. Am fost si la ala din ferentari azi si am vb cu el, i-am aratat banii, i-am zis sa-mi aduca motorul si-i dau banutii. A ramas ca ma suna. Ai pm cu id-ul meu de mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate