AllenC Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Bravo, de la Kronau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut pe toti si va propun o plimbare la Slanic Prahova, iar aici se poate face baie la strandul cu apa sarata, respectiv la Baia Verde, unde se inaugureaza Sambata si intrarea este gratuita, salinitate 800/1000, plutesti pur si simplu in apa, nu trebuie sa sti sa inoti. La Baia Baciului intrarea este 20 ron/persoana, +15 (ron salteaua si umbrela); La Baia Verde este la fel. Cazarea va gasesc la o cunostiinta, care are o curte imensa plina cu flori , gratar , o colina mica cu iarba, super... cu 50/noapte la curte conditii super, nu veti regreta. 0722661428 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Bravo, de la Kronau ma referam ca doar la kronau am vazut sa aibe,dar nu sa fie si bune la pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 cine se anunta azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Yo, prezenta plus plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 avand in vedere numeroasa populatie ce nu si-a anuntat prezenta io zic "PAS" de data asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 chiar am chef de o plimbare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 chiar am chef de o plimbare ... Si noi avem chef, dar nu avem timp , iar unii din noi mai au si arsuri pe picioare de la motor :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 pai deh, daca va trebuit "defilare".... anyway, frumoasa plimbare in seara asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Si noi avem chef, dar nu avem timp , iar unii din noi mai au si arsuri pe picioare de la motor :) cum ai reusit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 A fost frumoasa, dar cam rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 A fost frumoasa, dar cam rapida Pei data viitoare alegem alt traseu mai lung sa nu ne mai intoarcem asa repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 pai deh, daca va trebuit "defilare".... anyway, frumoasa plimbare in seara asta ... Nu am fost la defilare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 De curiozitate intreb - pana vineri se anunta 37 de grade zilnic - merge cineva in week end la mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 De curiozitate intreb - pana vineri se anunta 37 de grade zilnic - merge cineva in week end la mare ? Eu pot sa-ti raspund cam pe joi daca merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Nu am fost la defilare Pai atunci? cum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Pai atunci? cum ... Simplu si neinteligent : pantaloni 3/4, frana brusca si lipit gamba de capac ulei. Da, stiu, fara cizme3/4 nu mai plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 ... cum va place voua sa invatati the hard way ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Simplu si neinteligent : pantaloni 3/4, frana brusca si lipit gamba de capac ulei. Da, stiu, fara cizme3/4 nu mai plec Nu te-ai dat cu crema cu factor de protectie mare ca sa nu te arzi !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Da, vezi, m-am gandit ca merge si crema de dupa plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Da, vezi, m-am gandit ca merge si crema de dupa plaja Iaurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Pe vremile astea toride... pentru o inghetata... click pe link-ul de mai jos: Saluti, Un prieten vrea sa faca școala moto, ce imi recomandați? Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Pe vremile astea toride... pentru o inghetata... click pe link-ul de mai jos: Saluti, Un prieten vrea sa faca școala moto, ce imi recomandați? Multzam! SA NU O FACA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 SA NU O FACA Eu recomand Adi Moto la Ilioara. Dar vezi ca este un topic fix pe tema scolilor moto la sectiunea incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate