the lord Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Ms de poze! Ciorap s-a dat la fund, sau n-a mai venit de la munca de ieri dimineata ... Si ca veni vorba ... sa mearga unu' sa-l trezeasca pe cHELLaru ca nu l-am vazut pe forum de cand ne-am intors... se pregateste de RedHotChillyPeppers, desi nu prea mi s-a parut sa fie in forma ....si io m-am cam delasat in ultimul timp deci.........tre sa-l mai meditam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Unele lucruri e bine sa ramana invaluite in mister...@Suzy: si @Alin, iO, cHELLaru: ....nu-i asa ?! Poznele: https://picasaweb.go...CPGZv9TswdyFzwE Ca bine zici .... oricum va multumesc la toti pentru acest weekend ..... , care dupa cum bine stiti , trebuia sa fie scurt pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Las' ca numa' maine nu-i poimaine si ne trezim in octombrie cand e planificata "reluarea"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Hm, eu am uitat partea cu multumirile ca sunt cam zapacita in ultima vreme, deci cu scuze de intarziere va multumesc tuturor pentru un weekend minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 ... ca sunt cam zapacita in ultima vreme,... eh...e de inteles... PS: io zice "reluarea" sa fie pe 22 dau 29 septembrie, ce ziceti voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Oricand, mane ... oricand! PS: Ciorap "trage tare" ca sa-si ia cauciuc si sa vina motoshicli, Vineri la Brancoveanu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 eh...e de inteles... PS: io zice "reluarea" sa fie pe 22 dau 29 septembrie, ce ziceti voi ? Bine ca iar stii tu ...Pai te-ai razgandit? Nu vroiai o iesire weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 https://picasaweb.google.com/104838697546731439460/TransalpinaOarecum Nu stiu daca merge link-ul - si nu gasesc cablul de date pt camera, asa ca, momentan, va rog serviti niste fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Bine ca iar stii tu ...Pai te-ai razgandit? Nu vroiai o iesire weekendul asta? pai ramane propunerea pt Duminica acu' cu traseul Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Vidraru(ocolirea lacului) si retur cu haleala la retur in Curtea de Arges si ramane si propunerea pt 22 sau 29 Sept, functie de participanti pentru "reluarea" Transalpinei cu innoptare in Voineasa, dar trebuie sa ne hotaram pana in 8 Sept ca sa am sanse mai mari sa pot gasi libera vila. Deci care va anuntati si pentru ce iesire ?! Editat August 29, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 dami mai multe detalii pentru duminic,la ce ora plecam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctuturuga Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 As veni si eu in iesirea de duminica daca ma primiti. Ma cheama Caius, stau pe Giurgiului, deci sper ca ma calific ca bercenar.. Iata si insotitorul: O seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 dar de ce apare 435 km? nu sunt cu dus intors aprox 345 ? ca m-am uitat si eu pe site si am pus la fel si imi apare 344,ma insel sau e corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 As veni si eu in iesirea de duminica daca ma primiti. Ma cheama Caius, stau pe Giurgiului, deci sper ca ma calific ca bercenar.. Iata si insotitorul: O seara faina! te primim cu drag ! @Sonyy: pana la vidraru sunt 386 dus-intors dar avand in vedere ca vom face un ocol la lac d-aia ies 436. Ca ora de plecare propun 8 cu intalnirea la 7:30 CU PLINURILE FACUTE !!!...aviz unora care se cred mai interesanti daca tin toata trupa sa-i astepte sa alimenteze ! Deci pana acum avem 2 plimbareti pt Duminica: iO si ctuturuga daca se tine de cuvant si apare. Altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Sunt sanse sa ma bag si eu Duminica asta, insa nu stiu de pe'acum. Depinde daca termin sau nu niste treburi pana Sambata. Vorbim cel tarziu Sambata, dar, pana atunci, ne intalnim Vineri la Brancoveanu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu_999 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Salutare,Mihai sunt de pe Luica as veni si eu vineri sa va cunosc..dar am sa vin cu masina ca n-am timp sa trec sa iau motoru.la 19 parca..nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Vine si Suzy duminica. M-ati facut sa renunt la bronzarea de weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 http://www.slowride.ro/2012/08/30/brambura-in-concediu-ii/ - Partea a doua. Budapesta - Bratislava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) eu nu mai pot veni,as fi venit cu mare drag,have fun* Am si eu o mica problema cu clanxonul,uneori imi functioneaza ,uneori nu,iar uneuri se aude intrerupt,de la ce as fie oare?am tinut apasat mai tare pe el cand a functionat ca am zis poate are praf,dar degeaba Editat August 30, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cHELLaru Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Eu intru pe invizibil ca sa nu ma depistati ) . Nu prea am mai intrat sa tavalesc netul fiindca nu prea am avut timp. Am avut mult de lucru si scapam de la munca la orele in care numai eu si cu Batman mai umblau pe strazi. Vis-a-vis de plimbarea de duminica, a fost bine. O combinatie de oboseala placuta,odihna placuta,betie placuta,aer placut etc. Am vazut cateva posturi mai sus,nu mai stiu cine : 'Multumim din inima conducatorilor care ne-au dus pe culmile marete ale patriei noastre' . Astept cu interes o noua calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Ajutati-l ma si pe Sonny cu ''clanxonul'' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Ajutati-l ma si pe Sonny cu ''clanxonul'' ) [/quote Are polipi........da dom'le.........clanxonul..........) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Unele lucruri e bine sa ramana invaluite in mister...@Suzy: si @Alin, iO, cHELLaru: ....nu-i asa ?! Poznele: https://picasaweb.go...CPGZv9TswdyFzwE De ce nu e pusa virgula intre Suzy si Alin !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Virgula a cazut cand tu cereai masaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 De ce nu e pusa virgula intre Suzy si Alin !? Aha.....ai dreptate Lordule, pai poate ne zici si noua ca suntem curiosi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Curios sunt si eu, dar totusi........................mergea o virgula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate