the lord Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) In weekendul 22-23.09 voi face urrmatoarea escapada: Ziua 1 : 400km compusi din traseul Bucuresti-Constanta-Istria-Enisala-Jurilovca-Murighiol-Mahmudia obiective: cetatea Istria, Enisala, Argamun(Jurilovca), Halmyris(Murighiol), Salsovia(Mahmudia) Cazarea va fi in Mahmudia sau imprejurimi(Murighiol sau Tulcea) Ziua 2: cca400km compusi din traseu Mahmudia-Tulcea-Isaccea-Galati(trecere bac)-Slobozia-Bucuresti obiective: Muzeul de Arheologie si Acvariul din Tulcea, cetatea Naviodonum (Isaccea), Castrul roman Tirghina(Galati) Plecarea va fi Sambata dimineata la ora 6:30. Daca exista doritori sa ma insoteasca in descoperirea Dobrogei sa se anunte pt a putea vorbi de cazare (iO ma "cazez" la socrela in Mahmudia). Haideti sa simtim vantul in piept, sa invatam ce inseamna touringul si sa ne descoprim tara ...adica sa fim motociclisti dom'le ! PS: Nu stiu cat de bun este drumul ce va fi parcurs dar va fi facut in regim de plimbare. relaxare si cu pauze de poze, dureri si alte cele ce vor veni ! Editat Septembrie 9, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Cele 2 Suzy vin in descoperirea Dobrogei, ca una din ele in Dobrogea s-a nascut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Cele 2 Suzy vin in descoperirea Dobrogei, ca una din ele in Dobrogea s-a nascut . Serios, adica Dobrogea este in Japonia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Misto tura, ma gandesc poate va insotesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Serios, adica Dobrogea este in Japonia? Ai ghicit...Constanta este capitala Japoniei de Sud-Est Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Misto tura, ma gandesc poate va insotesc si eu Te asteptam cu mare placere (...si daca apar probleme te duc cu duba la Stefan la service !..il cunosti,nu-i asa ?!) In weekendul 22-23.09 voi face urrmatoarea escapada: Ziua 1 : 400km compusi din traseul Bucuresti-Constanta-Istria-Enisala-Jurilovca-Murighiol-Mahmudia obiective: cetatea Istria, Enisala, Argamun(Jurilovca), Halmyris(Murighiol), Salsovia(Mahmudia) Cazarea va fi in Mahmudia sau imprejurimi(Murighiol sau Tulcea) Ziua 2: cca400km compusi din traseu Mahmudia-Tulcea-Isaccea-Galati(trecere bac)-Slobozia-Bucuresti obiective: Muzeul de Arheologie si Acvariul din Tulcea, cetatea Naviodonum (Isaccea), Castrul roman Tirghina(Galati) Plecarea va fi Sambata dimineata la ora 6:30. Daca exista doritori sa ma insoteasca in descoperirea Dobrogei sa se anunte pt a putea vorbi de cazare (iO ma "cazez" la socrela in Mahmudia). Haideti sa simtim vantul in piept, sa invatam ce inseamna touringul si sa ne descoprim tara ...adica sa fim motociclisti dom'le ! PS: Nu stiu cat de bun este drumul ce va fi parcurs dar va fi facut in regim de plimbare. relaxare si cu pauze de poze, dureri si alte cele ce vor veni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Azi... nota de exotism... Ce io fi apucat pe cei de la Rompetrol Dristor sa mai puna o pompa de motorina, sincer nu stiu. Bine bine... dar sa le mai puna in ordinea: o motorina, o benzina, o motorina, o benzina... este cel mai frumos, ca nu putea sa "straluceasca" unul dintre ei si sa puna benzina cu benzina si motorina cu motorina, logic! Se mai grabeste omul... ce sa-i faci, se uita la pompa, citeste... benzina da... verde... motorina nu... negru... si instinctual pune mana pe furtunul cu care era obisnuit sa puna benzina. Am avut un adevarat cosmar cand m-am uitat intr-o doara la pompa si am vazut ca furtunul de motorina lipseste ... ba nu... chiar eu il tii in mana!!! Inedit... azi am reusit sa pun de 1 leu motorina in rezervor. Si ca sa scot si ultima picatura de motorina... am tras un drum pana la Slobozia si inapoi. Frumos orasul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 ca tot sunteti cei mai activi, vin si eu cu putin offtopic. daca dati de chestia asta micuta si simpatica pe strada ar fi cam tare. a disparut duminica din zona de vis-a-vis de curtea de apel. sper ca nu v-am intrerupt prea tare discutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Azi... nota de exotism... Ce io fi apucat pe cei de la Rompetrol Dristor sa mai puna o pompa de motorina, sincer nu stiu. Bine bine... dar sa le mai puna in ordinea: o motorina, o benzina, o motorina, o benzina... este cel mai frumos, ca nu putea sa "straluceasca" unul dintre ei si sa puna benzina cu benzina si motorina cu motorina, logic! Se mai grabeste omul... ce sa-i faci, se uita la pompa, citeste... benzina da... verde... motorina nu... negru... si instinctual pune mana pe furtunul cu care era obisnuit sa puna benzina. Am avut un adevarat cosmar cand m-am uitat intr-o doara la pompa si am vazut ca furtunul de motorina lipseste ... ba nu... chiar eu il tii in mana!!! Inedit... azi am reusit sa pun de 1 leu motorina in rezervor. Si ca sa scot si ultima picatura de motorina... am tras un drum pana la Slobozia si inapoi. Frumos orasul! Eu nu te cred.......adica nu cred pana nu vad, vineri te astept cu plinul facut......desigur, diesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 radeti voi... daca il stiti pe teddy tanase ...sa va povesteasca el cum a facut plinul cu motorina ) si cica....oare e grav ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Si, nu se duce dreaq motocicleta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Si, nu se duce dreaq motocicleta ?? daca a completat cu benzina sau era benzina in rezervor si s-a amestecat nu se intampla mare lucru ( filtru de benzina trebuie schimbat si nu neaparat pompa de benzina spalata ) motorina este mai uleioasa si unge si motorul poate sa ii faca bine dar nu cantitati enorme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Inedit... azi am reusit sa pun de 1 leu motorina in rezervor. daca eram in 2005..bagai ceva motorina =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Revin, cine se anunta pt iesirea din 29-30 si cine se mai anunta(s-a notat Suzy ca prezenta) pentru cea din 22-23 ? Ambele iesiri sunt detaliate in posturile anterioare. Pentru iesirea din 29-30 specificati si care varianta de traseu preferati (Transalpina-Voineasa sau Vidraru-Cumpana). Functie de varianta ce va fi finala trebuie facute rezervarile. Sau ma agit degeaba ?! .....da' parca se tot anuntau unii....doar din vorbe, fara fapte ?! Haideti mai oameni buni, ori mergeti ori nu !...sau e mai interesanta caterinca pe forum decat mersul efectiv cu motorul ??!?!!? Editat Septembrie 11, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Revin, cine se anunta pt iesirea din 29-30 si cine se mai anunta(s-a notat Suzy ca prezenta) pentru cea din 22-23 ? Ambele iesiri sunt detaliate in posturile anterioare. Pentru iesirea din 29-30 specificati si care varianta de traseu preferati (Transalpina-Voineasa sau Vidraru-Cumpana). Functie de varianta ce va fi finala trebuie facute rezervarile. Sau ma agit degeaba ?! .....da' parca se tot anuntau unii....doar din vorbe, fara fapte ?! Haideti mai oameni buni, ori mergeti ori nu ! Eu vin doar la plimbarea de pe 29-30. Am datorii de platit ,caci altfel as veni cu placere si la cea de pe 22-23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Eu vin doar la plimbarea de pe 29-30. Am datorii de platit ,caci altfel as veni cu placere si la cea de pe 22-23 Deci incepem lista pt 29-30: 1.iO -ma trec primul ca tot ma agit p'acilea 2.Ciorap+1 3.Kosh+1 .... restul reluati lista si adaugati mai departe !...poftiti cu incredere...ca e loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Deci incepem lista pt 29-30: 1.iO -ma trec primul ca tot ma agit p'acilea 2.Ciorap+1 3.Kosh+1 .... restul reluati lista si adaugati mai departe !...poftiti cu incredere...ca e loc! 4. Suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Nu stiu daca reusesc sa mai aman probleme de sanatate, este foarte posibil sa inchei sezonul moto prematur, dupa 20 tre' sa ma programez sa ma vada chirurgul. In functie de ce spune ala, vedem ce si cum. Clar, pe 22 nu pot ajunge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Nu stiu daca reusesc sa mai aman probleme de sanatate, este foarte posibil sa inchei sezonul moto prematur, dupa 20 tre' sa ma programez sa ma vada chirurgul. In functie de ce spune ala, vedem ce si cum. Clar, pe 22 nu pot ajunge! Te rog sa-i spui medicului ca nu-ti dam voie sa te operezi pana pe 1 octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salutare! Stiti cumva unde pot face ITP la moto in apropiere de big berceni. Eu locuiesc la intersectia Nitu Vasile cu Brancoveanu si ma gandeam la ceva mai apropiat de mine. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cel mai aproape pe care il stiu e la NRG Auto, la vreo cateva sute de metri dupa intrarea in Popesti pe stanga. Problema e ca e cel mai scump posibil, 160 lei dar macar tipul de acolo e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cel mai aproape pe care il stiu e la NRG Auto, la vreo cateva sute de metri dupa intrarea in Popesti pe stanga. Problema e ca e cel mai scump posibil, 160 lei dar macar tipul de acolo e ok. Da,stiam de acela dar cam scump.E aproape rezolvata treaba. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 @Buzoianu - tu esti tipul la care am schimbat cauciucurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cineva din gasca asta mare , la Arc , astazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Eu ma pastrez pentru maine ca am intalnire cu fetele motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate