the lord Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 @Buzoianu - tu esti tipul la care am schimbat cauciucurile ? da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Eu ma pastrez pentru maine ca am intalnire cu fetele motocicliste Sa aveti grija, sa nu mergeti departe , si mai ales dupa lasarea intunericului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Sa aveti grija, sa nu mergeti departe , si mai ales dupa lasarea intunericului !!! Ei lasa ca e fete mari ele....daca au atatia cai intre picioare ...nu se sperie de lucruri marunte . Editat Septembrie 12, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Caii putere il vor speria pe bau bau Deschid lista de prezenta pentru maine si haideti cat mai multi ca s-ar putea sa avem in vizita o motociclista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 poate isi revine piciorul meu mai mult si vin si eu la intalnire maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 poate isi revine piciorul meu mai mult si vin si eu la intalnire maine Taie-l da-l dreaq.......si asa se usuca si cade Caii putere il vor speria pe bau bau Deschid lista de prezenta pentru maine si haideti cat mai multi ca s-ar putea sa avem in vizita o motociclista. Face si vizite la domiciliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Trec si eu diseara, plus plimbare, daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Vin si eu diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Vin si eu , sa vedem pe cine ne va prezenta colega noastra , si oricum ......... am cam lipsit in ultima perioada . Nu v-ati trezit inca !? Editat Septembrie 14, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Vin si eu , sa vedem pe cine ne va prezenta colega noastra , si oricum ......... am cam lipsit in ultima perioada . Nu v-ati trezit inca !? Acum m-am trezit.........uitasem cat de bine dorm dupa ce mananc usturoi Frumoasa plimbarea si buna buna buna "pretena" adusa de Suzy @SUZYYYYYY........sa o mai aduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Acum m-am trezit.........uitasem cat de bine dorm dupa ce mananc usturoi Frumoasa plimbarea si buna buna buna "pretena" adusa de Suzy @SUZYYYYYY........sa o mai aduci U lucky bastards - pe mine m-a trezit un liliac la 3 dimineata - intrase in dormitor si zbura aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Ce bine ca esti tuns scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Tre' sa plec la Alexandria, again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Tre' sa plec la Alexandria, again! Si eu , numai ce am venit de la Bacau, si maine plec in Belgia ......aglomerat weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Vreau si eu sa plec in Belgia Salut Ciorap, te-am vazut pe la Ap. Patriei, eram pe trotuar la Raifeissen Bank cand ai trecut spre IMGB. Salut Sveta, te-am vazut tarziu, ma uitam dupa parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Salut Sveta, te-am vazut tarziu, ma uitam dupa parcare... Buna Kosh, Salutare tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Vreau si eu sa plec in Belgia Salut Ciorap, te-am vazut pe la Ap. Patriei, eram pe trotuar la Raifeissen Bank cand ai trecut spre IMGB. Salut Sveta, te-am vazut tarziu, ma uitam dupa parcare... Pe cine tine sa stea 4600 km in dreapta, e invitatul meu Sveta e scumpa rau la vedere in ultima vreme ... Editat Septembrie 15, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Imi pare rau ca v-am dezamagit, dar sper sa o aduc data viitoare . @Alin : mergi cu motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) U lucky bastards - pe mine m-a trezit un liliac la 3 dimineata - intrase in dormitor si zbura aiurea. A fost trimis de mine dar era trimis catre Teo pentru ca ea are parul mare Liliac tampit.....a gresit fetele din casa Buna Kosh, Salutare tuturor! Svetooooooo.......fara tine plimbarile noastre este pustiu De cand ti-ai tras motor diesel pe mobra nu ne mai bagi in seama Editat Septembrie 15, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 A fost trimis de mine dar era trimis catre Teo pentru ca ea are parul mare Liliac tampit.....a gresit fetele din casa In seara asta trimite-l la suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 In seara asta trimite-l la suzy Suzy a mers cu noi la plimbare, tu ne-ai tradat Il timit tot la voi sa o paruiasca pe Teo.......poate data viitoare te lasa sa mergi cu noi la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 In seara asta trimite-l la suzy Chiar, de ce sa-l trimita la mine? Ce-am facut? Sau nu sunt destul de ciufulita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Imi pare rau ca v-am dezamagit, dar sper sa o aduc data viitoare . @Alin : mergi cu motorul ? Mi-ar placea un drum cu motorul pana acolo, dar acum numai cu masina merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Dragutilor.... sorry ca nu am mai dat cu subsemnatul pe la întâlniri... de aproape o luna dar... job-ul excesivo-stresanto-solicitant din ultima perioada mi-a cam pus capac la capacitatea fizica. Dacă veneam la plimbarica, la popasuri eram pasibila sa trag un pui de somn... Asa ca am ce sa recuperez in week-endul ista... somnescu! Va poop! P.S. Cine are de vânzare un GS500F sau un HornetS sau un FZ6? Nu, nu va impacientati va rog... nu sunt pt. mine... Un prieten începători vrea sa-si cumpere! Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 bikeshop.ro are ,aici nu prea are nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate