Kosh Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Spune-i sa incerce si aici: Suzuki GS 500 F si Honda Hornet Nu se stie niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 frumos gsul ala galben si cred ca e mai ok pentru incepator,e bun si la pret,poate mai negociaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Spune-i sa incerce si aici: Suzuki GS 500 F si Honda Hornet Nu se stie niciodata. Multzu.... i-am dat de știre! O săptămâna ușoară! P.S. Atenție mâine in trafic... e deschidere de an scolar si lumea e mai distrata. Imi pare rau sa va dau asa veste proasta dar... sunt grav bolnava... Azi dom'doctor mi-a pus diagnosticul: apa la plamani! De 2 saptamani m-am zbatut in chinuri groaznice si nu stiam de ce!?! De ce in loc sa accelerez deceleram intr-a-ntaia si intr-a-doua cand ajungeam pe la 5000 de ture!?! De ce nu mai aveam zvacul de alta data si... mai mai sa se impiedice masinile de mine la semafor!?! Impardonabil mi s-a dat sa consuma niste benzina diluata cu H2O. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Multzu.... i-am dat de știre! O săptămâna ușoară! P.S. Atenție mâine in trafic... e deschidere de an scolar si lumea e mai distrata. Imi pare rau sa va dau asa veste proasta dar... sunt grav bolnava... Azi dom'doctor mi-a pus diagnosticul: apa la plamani! De 2 saptamani m-am zbatut in chinuri groaznice si nu stiam de ce!?! De ce in loc sa accelerez deceleram intr-a-ntaia si intr-a-doua cand ajungeam pe la 5000 de ture!?! De ce nu mai aveam zvacul de alta data si... mai mai sa se impiedice masinile de mine la semafor!?! Impardonabil mi s-a dat sa consuma niste benzina diluata cu H2O. Apa la plamani....interewsant. Sa inteleg ca tu accelerai sa ajungi vinerea la intalnire dar te tinea apa pe loc .........groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Insanatosire grabnica, fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Multzu.... i-am dat de știre! O săptămâna ușoară! P.S. Atenție mâine in trafic... e deschidere de an scolar si lumea e mai distrata. Imi pare rau sa va dau asa veste proasta dar... sunt grav bolnava... Azi dom'doctor mi-a pus diagnosticul: apa la plamani! De 2 saptamani m-am zbatut in chinuri groaznice si nu stiam de ce!?! De ce in loc sa accelerez deceleram intr-a-ntaia si intr-a-doua cand ajungeam pe la 5000 de ture!?! De ce nu mai aveam zvacul de alta data si... mai mai sa se impiedice masinile de mine la semafor!?! Impardonabil mi s-a dat sa consuma niste benzina diluata cu H2O. hey buna, mergi la benzinarie si cumpara o sticla de aditivi pentru benzina ( injector ) are propietatea sa amestece apa din rezervor cu benzina si astfel se arde impreuna cu benzina din rezervor.... asta e cea mai simpla solutie daca nu rezervorul golit ... cine este brunet inalt sa dea in locul meu traseul ? ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 hey buna, mergi la benzinarie si cumpara o sticla de aditivi pentru benzina ( injector ) are propietatea sa amestece apa din rezervor cu benzina si astfel se arde impreuna cu benzina din rezervor.... asta e cea mai simpla solutie daca nu rezervorul golit ... cine este brunet inalt sa dea in locul meu traseul ? ma poate ajuta cineva Da si primeste bonus un dosar penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 stie cineva ceva de accidentul de pe vacaresti de astazi? sau daca a fost? in jurul ore 12:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Da si primeste bonus un dosar penal e cadou ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) 1. plimbarea programata pt weekendul acesta (turul Dobrogei), la care nu s-a oferit sa participe decat Suzy, o vom muta pt Marti-Miercuri( 25-26.09.2012). 2. cu regret informez ca nu mai pot participa la plimbarea programata pt 29-30(Vidraru / Transalpina). Deci, cu organizarea ramane sa se ocupe cineva din cei ce vor merge, daca mai doreste cineva sa mearga. Editat Septembrie 18, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Apa la plamani....interewsant. Sa inteleg ca tu accelerai sa ajungi vinerea la intalnire dar te tinea apa pe loc .........groaznic [/quot] Ezaaact Raul, de unde știi simptomele, ti-au făcut-o si tie? hey buna, mergi la benzinarie si cumpara o sticla de aditivi pentru benzina ( injector ) are propietatea sa amestece apa din rezervor cu benzina si astfel se arde impreuna cu benzina din rezervor.... asta e cea mai simpla solutie daca nu rezervorul golit .. O sticla întreaga e cât tot rezervorul meu, nu vând si la suta de ml? Ms Răzvan! P.S. Si hai odată, ca mi-e pofta de berea aia de carnet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Daca Lordu' nu poate ajunge la excursia de pe 29/30 sunt curios cati mai sunt inca interesati. Completati lista DOAR daca vreti sigur sa mergeti 1. Eu + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Din pacate, nici eu nu pot veni, nici la una nici la cealalta. La anu' ... Editat Septembrie 19, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Daca nu se strange cvorum - o sa merg pe Siriu - Cheia pe 29. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 P.S. Si hai odată, ca mi-e pofta de berea aia de carnet... buna nu trebuie sa mai astepti ne vedem vineri la intalnire sa dau una (apa) am luat categoria joi seara ridic permisul P.S. Si hai odată, ca mi-e pofta de berea aia de carnet... buna nu trebuie sa mai astepti ne vedem vineri la intalnire sa dau una (apa) am luat categoria joi seara ridic permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 buna nu trebuie sa mai astepti ne vedem vineri la intalnire sa dau una (apa) am luat categoria joi seara ridic permisul Bravos... Pe vineri atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Deci vineri vii "calare" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 hey buna, mergi la benzinarie si cumpara o sticla de aditivi pentru benzina ( injector ) are propietatea sa amestece apa din rezervor cu benzina si astfel se arde impreuna cu benzina din rezervor.... asta e cea mai simpla solutie daca nu rezervorul golit ... cine este brunet inalt sa dea in locul meu traseul ? ma poate ajuta cineva Vezi ca nu e aditiv, e stabilizator ....poate se mai gaseste la LUKOIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 @cbeta: Poti gasi si in Cora, Metro, Carrefour,etc. Sticluta e de cca 150-200ml si trateaza pana la 50L de combustibil, tu pui proportional. Te asteptam vineri....dar fara apa...ca nu ne place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Balauru' meu a facut pneumonie, tuseste si respira cu un singur plaman (. Ce sa-i dau?..........nu, nu foc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Balauru' meu a facut pneumonie, tuseste si respira cu un singur plaman (. Ce sa-i dau?.......... ...da-i drumul spre REMAT ! Editat Septembrie 19, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Deci vineri vii "calare" ? finaly da dupa mulllt timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Eu propun sa mutam intalnirea sambata sau duminica deoarece vineri este frig si ploua. Sunteti de acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Partea a III-a http://www.slowride.ro/2012/09/20/brambura-in-concediu-iii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Eu propun sa mutam intalnirea sambata sau duminica deoarece vineri este frig si ploua. Sunteti de acord? e confirmat ca o sa ploua ? sunt de acord in orice zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate