sageata Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Daca doriti garaj cu mecanic va recomand cu incredere (Bogdan Padure) garajul arata ca o farmacie iar ca mecanic ce sa zic......este singurul care a reusit sa o scoata la capat cu motoreta cumnatului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 da.. il cunosc pe bogdan la el am sa merg si eu la primavara... intalnirea azi vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 da.. il cunosc pe bogdan la el am sa merg si eu la primavara... intalnirea azi vine cineva ? Sal sunt nou pe aici, si as vrea sa ne cunoastem. Cnad iesiti, eu pot oricand!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 salut si bine ai venit de obicei vinerea la 19.00 la mcdonalds la brancoveanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Daca doriti garaj cu mecanic va recomand cu incredere (Bogdan Padure) garajul arata ca o farmacie iar ca mecanic ce sa zic......este singurul care a reusit sa o scoata la capat cu motoreta cumnatului meu Lasa si tu o modalitate de contact, te rog. Sau vii diseara si discutam atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Diseara la 19.00? Cine vine... ca mi-i un dor di voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 eu sunt deja cu moto la serv sper sa reusesc sa ajung in timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Eu vin diseara contact ID cata_iceman2 sau tel 0729284222 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Ajung si eu diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 ? Auzi ca e vineri azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Cine stie cu ce pot chitu o casca ciobita (silicon, chit etc.)? Am scapat-o din maini la cca 1 m inaltime.... nu vreau sa am infiltratii in perioada urmatoare. Si asa incerc sa scap de apa de la plamani... inca. THX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Cine stie cu ce pot chitu o casca ciobita (silicon, chit etc.)? Am scapat-o din maini la cca 1 m inaltime.... nu vreau sa am infiltratii in perioada urmatoare. Si asa incerc sa scap de apa de la plamani... inca. THX! Daca ai scapat-o si s-a crapat...mai bine cauti alta de calitate mai buna! Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Diseara la 19.00? Cine vine... ca mi-i un dor di voi! Vrei sa iti trimit o poza !? Cine stie cu ce pot chitu o casca ciobita (silicon, chit etc.)? Am scapat-o din maini la cca 1 m inaltime.... nu vreau sa am infiltratii in perioada urmatoare. Si asa incerc sa scap de apa de la plamani... inca. THX! E ciobita sau crapata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Sa-mi povestiti cum a fost la intalnire. Eu am incheiat iesirile de seara ca e prea frig pentru mine. Poate pe zi ma mai aventurez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Lasa si tu o modalitate de contact, te rog. Sau vii diseara si discutam atunci. Bogdan padure 0723583512 locatie gradina zoo (gard in gard cu tigrul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Sa-mi povestiti cum a fost la intalnire. Eu am incheiat iesirile de seara ca e prea frig pentru mine. Poate pe zi ma mai aventurez. A fost chiar frumos, am facut si o mica plimbare in 4 prin oras cu oprire la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Alex, daca nu o rezolvi cu garajul, suna-ma , am oferta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Alex, daca nu o rezolvi cu garajul, suna-ma , am oferta buna Ti-am dat PM. Pt o excursie la sky in Slovacia in februarie, o saptamana - cineva interesat? Ar veni cam 300 E de persoana in care sunt incluse: drum (cu masina), cazare, sky pass [aqua park indoor cand nu mergem pe partie], masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 A fost chiar frumos, am facut si o mica plimbare in 4 prin oras cu oprire la Victoriei. V-ati stricat de tot daca faceti plimbari prin oras...mai bine deloc decat sa dau ronduri pe la Romana...sau Victoriei dupa caz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Lasa-i Lord-ule ... " e mici si ei si nu stie ! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Ti-am dat PM. Pt o excursie la sky in Slovacia in februarie, o saptamana - cineva interesat? Ar veni cam 300 E de persoana in care sunt incluse: drum (cu masina), cazare, sky pass [aqua park indoor cand nu mergem pe partie], masa... ciorap vorbesti cu "cumnatul" sau poti sa imi dai un nr de tel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 V-ati stricat de tot daca faceti plimbari prin oras...mai bine deloc decat sa dau ronduri pe la Romana...sau Victoriei dupa caz ! Mai bine abtine-te sa comentezi daca nu cunosti conjunctura faptelor ce au condus la acea plimbare in oras. Am mers pentru ca unul dintre noi a avut treaba in acea zona si decat sa mearga singur, l-am insotit. La Victoriei am oprit pt ca a trebuit sa dau un telefon si pentru a fuma o tigara - era parcarea goala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) subscriu....iar o plimbare, chiar si prin oras, e mai 'bine' decat in fata computerului... + ca, compania a fost la inaltime ... pt. vineri azi, ....nu ma pot abtine, si mai am o 'preblema' : P Cine stie cu ce pot chitu un premolar ciobit (silicon, chit etc.)? L-am scapat-o intr-o casca, de la cca 1 m inaltime.... nu vreau sa am infiltratii in perioada urmatoare. Si asa incerc sa scap de apa din spritz... inca. THX!... see you next w. : ) Editat Octombrie 14, 2012 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) subscriu....iar o plimbare, chiar si prin oras, e mai 'bine' decat in fata computerului... + ca, compania a fost la inaltime nu ne cunoastem ca sa poti face aprecieri despre cat de motociclisti de computer sunt sau nu unii dintre noi asa ca....o discutam la bere in cadrul unei iesiri in afara orasului...daca doresti ! @ Ciorap: stai usor man sa nu explodezi, ma refeream ca mai bine faceati o scurta plimbare prin preajma orasului care e oricum mai fun decat una pana in centru'....dar de.. cateodata detaliile sunt chiar importante. Daca te aprinzi asa usor o sa fim cu bagare de seama cand umblam cu chibrituri, brichete prin preajma ta ! BAAAAA baieti voi nu stiti sa mirositi o ironie, o gluma sau luati totul ca atare ?!....iar mai ales aia care nu ne cunostem sa nu mai banuim cat de mult se plimba ceilalti pe tastatura sau pe strada ca nu e frumos...mai ales de la primele aparitii pe paginile astea ale Bercenarilor ! Editat Octombrie 14, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate