AllenC Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 ) hai ca am inceput sa ma distrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Sunteti vai de capul vostru, cum va scap putin din mana cum va spargeti capetele, o sa vin vineri sa fac ordine ca asa nu se mai poate. Tzulae.......frumos ar fi sa ne onorezi cu prezenta si vineri, poate ne cunoastem mai bine si cine stie.........poate vin fara tastatura Ciorapel...........ce dreaq ma, te-ai tampit? Vad ca daca nu iesi o perioada o iei razna, lasa ca stau eu de vorba cu Teo Va doresc o saptamana minunata tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Sunteti vai de capul vostru, cum va scap putin din mana cum va spargeti capetele, o sa vin vineri sa fac ordine ca asa nu se mai poate. Tzulae.......frumos ar fi sa ne onorezi cu prezenta si vineri, poate ne cunoastem mai bine si cine stie.........poate vin fara tastatura Ciorapel...........ce dreaq ma, te-ai tampit? Vad ca daca nu iesi o perioada o iei razna, lasa ca stau eu de vorba cu Teo Va doresc o saptamana minunata tuturor Hai Raul implicate,fa niste ordine ca ne cam agita vremea asta rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 sa aveti o saptamana frumoasa ...ca se pare ca vremea tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Scuze ca m-am "oparit" - in mod normal accept glumele chiar daca sunt pe seama mea. Pana si Teo mi-a atras atentia ca am depasit masura cu Lordu' dar pe moment atunci nu mi-am dat seama. Am si eu piticii mei cateodata - dar dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 am fost tot ironic. nu trebuie pus la inima. nu cred sa fi jignit pe nimeni sau sa fi spus un neadevar cu partea cu tastatura, decat daca s-a scris de pe tel ...da, un text scris poate fi interpretat in mai multe feluri, cu multiple intelesuri date de conjunctura, intonatie, stare de spirit... iar daca cineva s-a simtit lezat, imi pare rau. nu asta a fost intentia. bere sau altceva se poatea bea impreuna, la fel cum si participarea la plimbari sau alte evenimente, numai daca sunteti prezenti domnilor. dpmv, cu mare placere. inca o data, nu ma dau eu mai rotund ca altii pentru ca nu-mi sta in caracter, si mai sunt si alte lucruri ce nu ma lasa (gen cei 7 ani de acasa, varsta, ...). atfel, daca cineva posteaza ceva, in urma unei intalniri si se ajunge la ironii, mishtouri, apoi scuze, si diverse alte discutii sau interventii, ca sa nu ne injuram, vom ajunge sa ne trimitem doar pm intre noi, cei care ne cunoastem...apoi, decat sa ne pierdem timpul scriind, mai bine vb la tel...si vom cunoaste fetze noi doar la intrunirile organizate... da, e si asta o varianta. iara, mie, de exemplu, numarul de posturi nu imi spune decat ca in decursul timpului, persoana respectiva a fost sau nu mai activa, nimic despre ea ca atare. dar, citind ce a postat, iti poti forma o parere, care dealtfel poate fi gresita...cum se vede mai sus. ...deci, mai bine, pe vinerile ce mai sunt inca calde si uscate. stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 bere la toata lumea iar pt fete cocktail cu umbreluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 mai bine o cana cu-n vin fiert... prea bun, prea ca la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 si eu daca merg prin bucale sunt nasol? )) imi iau eu "cauciuce".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 si eu daca merg prin bucale sunt nasol? )) imi iau eu "cauciuce".... Tu oricum esti nasol - din iunie tot ameninti ca iti iei cauciucuri Maine vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Eu o sa vin pe patru roti pentru ca am o aripa accidentata si nu pot merge pe motor, sper sa-i cunosc si eu pe cei de vinerea trecuta.....asta daca isi mai doresc sa socializeze cu un "tastator" :eek: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 dap, se vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 si eu sunt prezent azi la 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 La ce ora e intalnirea si unde !? Vreau sa va cunosc si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 La ce ora e intalnirea si unde !? Vreau sa va cunosc si eu . Tot la Mec, Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 La ce ora e intalnirea si unde !? Vreau sa va cunosc si eu . Bre tu nu esti tastaturist - nu ai voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Buna, Unu l-ai gasit deja. Maine dimineata te sun! Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Care se baga maine la o tura pe la Slanic , coboram si pe la salina , si pe urma prin Prahova, ceva lejer !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Care se baga maine la o tura pe la Slanic , coboram si pe la salina , si pe urma prin Prahova, ceva lejer !? Baietii aseara au pus de o plimbare pe la Giurgiu... suna-l pe Alex poate modifica ruta. Ce-i drept mai bine suna Slanicul.... Plecarea era stabilita pt. 11.00 (Ciorap, Tzulae, Caius si Yo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Am vorbit cu Alex , eu nu m-as baga pe ruta asta, care e ok oricum , vreau sa imi clatesc putin privirea cu ceva peisaje . Fiecare cu damblaua lui Vrau sa plec pe la 9:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Si pt mine suna mai bine Slanic, decat o plimbare Oltenita-Giurgiu, deci eu as propune o schimbare de plan, de fapt de destinatie, nu de plan. Intalnirea ramane la 11 la MC, plecarea spre Slanic (vizitat salina daca nu e aglomerat) fataiala pe acolo dupa un suc, o maslina, revenit Bucuresti, gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Ah, iar am ratat plimbare de weekend. Sa faceti poze ca sa vad ce-am pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 A fost o super tura, mers de toamna asa. Sa ajunga Alin acasa sa urce pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate