Raul750 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Neata! Ziceti repede.........care va mai bagati maine seara? Eu m-as baga pentru ca vinerea trecuta v-am ratat si trebuiesa va dau acordul daca intrati sau nu in clubul nostru )))))) Radeti?.... Eu am vorbit serios Hai sa aveti o zi minunata! Editat Februarie 28, 2013 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Nu stiu daca pot ajunge Vineri seara... Da' mai e pana atunci. PS: nu uitati sa-mi raspundeti la mesajul de pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Nu stiu daca pot ajunge Vineri seara... Da' mai e pana atunci. PS: nu uitati sa-mi raspundeti la mesajul de pe privat. Daca nu ajungi am sa iti rup "gladiolele" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Neata! Ziceti repede.........care va mai bagati maine seara? Eu m-as baga pentru ca vinerea trecuta v-am ratat si trebuiesa va dau acordul daca intrati sau nu in clubul nostru )))))) Radeti?.... Eu am vorbit serios Hai sa aveti o zi minunata! As veni, dar numai pentru fete - 1 Martie - sa dau si eu ca baiat'u un martisor, daca nu vin fete, tie nu-ti dau martisor - indiferent de ce acorduri ai de dat (sa-ti fie clar). Poate, totusi ne vedem Duminica, cind, iar am sa prind ametitoarea viteza maxima de 90k/h, de-o sa rida fetele mai tare (tot pentru 1 Martie). Daca vrea radar'u sa ma ia, trebuie sa mearga invers cu 20-30 km/h. Editat Februarie 28, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Pana la urma care vine Duminica la plimbarea de inceput de sezon? 1. Ciorap 2. Contabil 3. Yo 4. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Pana la urma care vine Duminica la plimbarea de inceput de sezon? 1. Ciorap 2. Contabil 3. Yo 4. ... Este prea devreme man, pentru apel, la's pe simbata, oricum, dac-o sa fie vremea frumoasa si singur si tot fac Oltenita. Am uitat, ia-ti castile! Daca miine am cu cine lasa copiii, duminica iti spun si cum este drumul pina acolo. Editat Februarie 28, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Daca se tine intalnirea vineri ma prezint si eu. N-am primit niciodata martisoare de la motociclisti, asa ca am un motiv in plus ))) Cat despre plimbari, deocamdata spun pas ca la peste 100 km/h imi cam ingheata dintii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Daca se tine intalnirea vineri ma prezint si eu. N-am primit niciodata martisoare de la motociclisti, asa ca am un motiv in plus ))) Cat despre plimbari, deocamdata spun pas ca la peste 100 km/h imi cam ingheata dintii. Se mai vine, au ba? .... Hai oamenilor, este vorba de un martisor, are valoare sentimentala, nu ........, un ghiocel ceva. Se bucura si fetele, ce dumnezeu, bem si berea aia. Eu si soata venim sigur .... daca mai vine cineva! Editat Februarie 28, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Se mai vine, au ba? .... Hai oamenilor, este vorba de un martisor, are valoare sentimentala, nu ........, un ghiocel ceva. Se bucura si fetele, ce dumnezeu, bem si berea aia. Eu si soata venim sigur .... daca mai vine cineva! Unii vin neanuntati....... Asa ca........ne vedem la parau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 eu vin neanuntat pentru duminica se anunta 3 grade...daca-i mai cald, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 http://www.asphaltandrubber.com/news/left-side-story-alan-kempster/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 eu vin neanuntat pentru duminica se anunta 3 grade...daca-i mai cald, vin si eu Eu cred ca ai citit data in locul temperaturii http://www.accuweather.com/en/ro/bucuresti/287430/march-weather/287430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Eu cred ca ai citit data in locul temperaturii http://www.accuweather.com/en/ro/bucuresti/287430/march-weather/287430 Pe bune, ca asa s-a intimplat, a luat data la misto, daca poti tzulae sa vi ar fi ok, ori azi ori duminica - am o vorba cu tine. Astazi cred ca stau f. putin, daca nu promiteam, nu veneam de loc, am aflat ca-i ziua lui socra-miu, cel mai tinar personaj din familie, exceptind copiii, s-a nascut pe 29 februarie - ca atare o serbeaza tot azi de martisor. Traiasca fetele, sa ramina frumoase si voioase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 gresit exprimarea...rectific media e 5 grade - plecam cu 3grade la 11.00 si venim la 8grade la 17.00 - http://www.vremea-bucuresti.ro/ sa traiasca socrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Domnilor si "domnisorului" motociclisti... mulțumiri pt. flori si martisoare! Fie ca au fost mici/mari, materiale/imateriale, in vorba/in gând... important este ca au fost din suflet! Sa aveți parte de o primăvara minunata pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 gresit exprimarea...rectific media e 5 grade - plecam cu 3grade la 11.00 si venim la 8grade la 17.00 - http://www.vremea-bucuresti.ro/ sa traiasca socrul... Am ris degeaba ..... ai dreptate, oricum, dupa cum te-ai exprimat inseamna ca vi si tu, si cer scuze in direct. Domnilor si "domnisorului" motociclisti... mulțumiri pt. flori si martisoare! Fie ca au fost mici/mari, materiale/imateriale, in vorba/in gând... important este ca au fost din suflet! Sa aveți parte de o primăvara minunata pe 2 roti! Cu cea mai mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Pana la urma care vine Duminica la plimbarea de inceput de sezon? 1. Ciorap 2. Contabil 3. Yo 4. ... 4.iO...cu scutecu'...mai usor...asa de inceput Propun intalnirea la 10 la Mc cu plecare la 10:30 ( sa avem timp si de o gustarica pe traseu). Traseu: Bucale-Oltenita-Giurgiu-Bucale. Deci? Editat Martie 2, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) That's tha' spirit Ar fi mai bine sa plecam la 10.30. Mai interesant ar fi fost traseul Bucuresti - > Oltenita (pauza la Petrom de respiro) -> Giurgiu (pauza de masa) -> Alexandria (pauza la Petrom de respiro) -> Bucuresti. Ca sa fie treaba, treaba ... Google Maps spune ca ar fi 267 km insa as zice sa mizam pe 290 km, chiar 300. Adica 100 km in plus fata de traseul initial. Voi intra mai pe seara pe forum ca sa vad ora finala de intalnire. @ Ciorap: maine dimineata pe la 9.40 asa, sa fii la mine! Editat Martie 2, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 10 la Mc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 aveti grija daca veniti pe partea alexandria - bucuresti la radare ,acum m am intors eu din alexandria au fost cam 5-8 radare fixe si am mai dat de vreo 4 masini de politie cu radar in mers, sa aveti grija ca nu are rost sa platiti amenzi ,mai bine bagati benzina de banii aia .. asfalt uscat maine si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Cel mai tare este Calarasi-Oltenita-Giurgiu dar ramane pt o data ulterioara...mai pe caldurica. Sa incepem mai catinel sa nu ne rupem capu' din prima...ca ne mananca palma dreapta pe toti dupa iarna ! PS: Primul ajuns la Mc' si cu ultimul fac cinste cu cafeaua ! ... Editat Martie 2, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 That's tha' spirit Ar fi mai bine sa plecam la 10.30. Mai interesant ar fi fost traseul Bucuresti - > Oltenita (pauza la Petrom de respiro) -> Giurgiu (pauza de masa) -> Alexandria (pauza la Petrom de respiro) -> Bucuresti. Ca sa fie treaba, treaba ... Google Maps spune ca ar fi 267 km insa as zice sa mizam pe 290 km, chiar 300. Adica 100 km in plus fata de traseul initial. Acesta a ramas traseul final? Bucuresti-Oltenita, drum bunicel 3 masini radar astazi. Are rost sa vin si eu, cu rodajul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Pentru mine nu conteaza destinatia, doar drumul. Ne vedem la 10 la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Ne vedem la 10, la Brancoveanu. @Contabil: nu se va merge tare, cred ca vei putea sa te tii dupa noi. Las totusi si pe ceilalti sa-si exprime punctul de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Ne vedem la 10, la Brancoveanu. @Contabil: nu se va merge tare, cred ca vei putea sa te tii dupa noi. Las totusi si pe ceilalti sa-si exprime punctul de vedere... Stai linistit, va las sa va faceti de cap, vin si eu dar nu ma tin de voi, e destul de aiurea sa va trag inapoi, merg in stilul meu inca 200km fiindca luni am programare la revizia de 1000. Mai rabd dupa aceea inca 600 pe coclaurile mele, si dupa ne vedem (macar atunci doar va incetinesc putin). Ne vedem miine la MC - 10 sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate