suzyED Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Eu azi sigur nu ies. La mine pe strada nu e soare (((... Din pacate am treaba... Sambata insa plecam la Alexandria... Vin si eu sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Pentru cei care vin Sambata... n-ar fi mai ok daca am pleca de la mine de la bloc?? Ca tot stam aproape unu' de altul... Mergem la benzinarie la petromul din Rahova (iesire din bucuresti) ... Plecarea ar trebui sa fie pe la 8.00 dimineata, ca sa ajungem in timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Eu votez pentru ora 9 la tine la bloc. Sa-mi beau si eu cafeaua linistita. Pentru cei care vin Sambata... n-ar fi mai ok daca am pleca de la mine de la bloc?? Ca tot stam aproape unu' de altul... Mergem la benzinarie la petromul din Rahova (iesire din bucuresti) ... Plecarea ar trebui sa fie pe la 8.00 dimineata, ca sa ajungem in timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) Mda... tre' sa plecam la 9 ca n-are cine sa deschida magazinu'... Sambata dimineata, la "9 si fix" va astept cu plinul facut, cu cafeaua bauta, in fata blocului... Editat Martie 6, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mda... tre' sa plecam la 9 ca n-are cine sa deschida magazinu'... Sambata dimineata, la "9 si fix" va astept cu plinul facut, cu cafeaua bauta, in fata blocului... Si asa este cam devreme (frig), oricum mai rezonabil la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 9.00 trecute fix : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 imi recomandati un mecani si un vopsitor, va rog mult. Mai ieftin, evident, sunt mai sarac decat cuvantul in sine )) .multumesc, si nr d tel.,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 @euforiu - ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 imi recomandati un mecani si un vopsitor, va rog mult. Mai ieftin, evident, sunt mai sarac decat cuvantul in sine )) .multumesc, si nr d tel.,.. Sa ne spui si noua detalii ca si eu as vrea sa stiu preturi :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 sapt viitoare ii fac si eu revizia blondinei,asta insemnand,ulei,bujii,filtru,lichid de racire/frana,aveti cateva sfaturi in privinta asta? am uitat sa le mentionez ca am sa ii fac revizia singur,e prima oara cand fac asta,dar am vazut de multe ori cu ce se mananca la multe videoclipuri pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Da: apeleaza la un mecanic. Sa nu ramai si tu cu filetul de la bujie in chiuloasa. Daca tu crezi c-ai invatat sa servisezi franele de pe youtube... ...cu franele, chiar nu te joci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 @razvan, vopsit intre 1000-1300ron., am gasit la un prieten intre 400 si 800, depinde ce vrei, schimbat semeringuri+ulei 200-250, schimbat cauciucuri 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 sapt viitoare ii fac si eu revizia blondinei,asta insemnand,ulei,bujii,filtru,lichid de racire/frana,aveti cateva sfaturi in privinta asta? am uitat sa le mentionez ca am sa ii fac revizia singur,e prima oara cand fac asta,dar am vazut de multe ori cu ce se mananca la multe videoclipuri pe youtube Ulei filtru bujii te descurci si singur. Lichidul de frana, daca nu ai mai umblat pana acum, du-te la un mecanic - sa iti curete si etrierii. Recomand pe Cezar de aici de pe motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 La lichidul de frana nu ma bag,dar la ulei ,filtre si bujii da,am vazut si live atatea schimburi de consumabile,dar mam uitat si pe youtube,eu zic ca ajuta mult si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 La lichidul de frana nu ma bag,dar la ulei ,filtre si bujii da,am vazut si live atatea schimburi de consumabile,dar mam uitat si pe youtube,eu zic ca ajuta mult si asta Bravo Sonyy , scoate toti mecanicii de pe piata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 ce sa scot ma? e mare inginerie sa desfaci un surub si sa lasi uleiul sa curga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Nu e... insa la bujii "e mai multe suruburi" Schimbul de ulei, ca schimbul de ulei... Zic ca la bujii ar trebui sa uiti de ce-ai invatat pe youtube. Acolo nu-ti spune cu cat de mult trebuie filetata (stransa) bujia, sau cum sa defiletezi o bujie intepenita. Sunt multe particularitati "d'astea" care nu reies de pe youtube... Ti-o spun prieteneste. Ar fi pacat sa te trezesti ca ai footut chiuloasa... Daca mecanucul "greseste", plateste... pe de alta parte daca o comiti tu ... te va ustura buzunarul! Editat Martie 8, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Nu e... insa la bujii "e mai multe suruburi" Schimbul de ulei, ca schimbul de ulei... Zic ca la bujii ar trebui sa uiti de ce-ai invatat pe youtube. Acolo nu-ti spune cu cat de mult trebuie filetata (stransa) bujia, sau cum sa defiletezi o bujie intepenita. Sunt multe particularitati "d'astea" care nu reies de pe youtube... Ti-o spun prieteneste. Ar fi pacat sa te trezesti ca ai footut chiuloasa... Daca mecanucul "greseste", plateste... pe de alta parte daca o comiti tu ... te va ustura buzunarul! Dastept esti tu mane )........ai scos tu vreo bujie?.....intreaga sau rupta, nu prea conteaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 si tu acum... nu stii ca tot romanu' se pricepe la fotbal, politica, calculatoare si mecanica??? nimic nu stii... aveam pretentii, ce dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Mam uitat pe net si m-am descurajat la faza cu bujiile,prea mult de desfacut acolo pe la radiator,are dreptate kosh,o revizie cam cat costa?ma gandeam sa ma duc la yamaha in pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) sapt viitoare ii fac si eu revizia blondinei,asta insemnand,ulei,bujii,filtru,lichid de racire/frana,aveti cateva sfaturi in privinta asta? am uitat sa le mentionez ca am sa ii fac revizia singur,e prima oara cand fac asta,dar am vazut de multe ori cu ce se mananca la multe videoclipuri pe youtube si io l-am vazut pe Rossi pe youtube si tot nu merg ca el...baga la cap ! ce sa scot ma? e mare inginerie sa desfaci un surub si sa lasi uleiul sa curga? ingineria mare e cand il strangi la loc, si anume "CAT de MULT" il strangi pt ca se infileteaza in aluminiu !!! io-ti recomand Benny MOTORS - in zona strazii Mariuca, 0769.428.473-Stefan (ii zici ca suni din partea lui Alex cu duba care a fost la el la carburatie cu "dulapul" ). Preturi rezonabile si ok tehnic ! PS: nu recomand decat daca am vazut cum se lucreaza ! ......ai scos tu vreo bujie?.....intreaga sau rupta, nu prea conteaza ) N-a scos, dar nici tu n-ai scos-o intreaga de la el !! ...ma gandeam sa ma duc la yamaha in pipera Ai trecut de la o extrema la alta !!! Editat Martie 9, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 "tru raidari".... despre ce vorbim?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 bujii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Eram ironic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 It's ironic you didn't observe the irony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate