Ciorap Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Bre, cine vrea sa ajute - bine, cine nu - nu ... simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Final destination, sweet home Berceni. Bine ca survola Raul in spatele meu cu reactorul si a vazut E bine ca mai alternam odinea in mers. . No problem.....data viitoare o sa imi iau o bata de baseball.........poate cu bata am mai multe sanse ca la flash-uri nu ai reactionat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 multumesc pt ajutorul primit, multumesc pt sfaturile voastre P.S. Merci Florin! singurul care a "miscat" ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Baieti, prin zona pe la noi un loc unde-mi pot rezolva o pana la moto?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 multumesc pt ajutorul primit, multumesc pt sfaturile voastre P.S. Merci Florin! singurul care a "miscat" ceva oricand cu placere gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Baieti, prin zona pe la noi un loc unde-mi pot rezolva o pana la moto?!? La Elf in Popesti, acum depinde si de pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Baieti, prin zona pe la noi un loc unde-mi pot rezolva o pana la moto?!? pai in ce zona stai ca te pot ajuta eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Tu citesti ce scrii ? Cum plm s-a ajuns la sectanti ? Nu te obliga nimeni sa faci nimic, este alegerea ta, dar prea te-ai integrat in "specificul" forumului - de la copii carora le-am duce orez s-a ajuns la religie. Daca un budist moare de foame, il ajuti ? Daca un ATEU moare de foame ii cumperi o paine ? Omul ala organizeaza pentru unii saraci, ce nu isi permit mai nimic, si vii tu si le zici - ba, eu v-as ajuta, dar credeti in Dumnezeu?, ca daca nu, eu fac ceva pe voi. Poate n-am fost eu clar, nu ma intereseaza apartenenta religioasa a copiilor, ma interesa doar din partea CUI vine ajutorul, initiatorul mi-a raspuns - ca este pur si simplu din partea lui - ceeace este OK. Ca atare ma si bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Am inteles eu aiurea atunci - imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Am inteles eu aiurea atunci - imi cer scuze. Nu-i bai, hai sa ne organizam, sa nu cumparam toti acelasi lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 pai in ce zona stai ca te pot ajuta eu Pe Racovita stau..buba e destul de mare. Umflu roata cu compresorul si in 2 ore e pe janta. Voi merge aici la Benny Motor (multam' Contabile!) sa vad daca se poate scoate ceva din ea. Oricum astazi nu am nicio sansa sa mai ies cu moto, sper doar sa nu fie nevoie sa schimb guma ca m-as oftica rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Pe Racovita stau..buba e destul de mare. Umflu roata cu compresorul si in 2 ore e pe janta. Voi merge aici la Benny Motor (multam' Contabile!) sa vad daca se poate scoate ceva din ea. Oricum astazi nu am nicio sansa sa mai ies cu moto, sper doar sa nu fie nevoie sa schimb guma ca m-as oftica rau. Benny Motors vroiam sa-ti recomand si io, oricum pretul e sub Elf sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Bai fratilor... au astia prin Moscova niste motoare de sta matza in coada... pana acum (in cateva ore) nu am vazut nici una de serie. Niste bunaciuni de ramai masca! Iar cand vine vorba de drumuri, la noi doar autostrazile au 2-3 benzi, aici strazile principale/bulevardele au obligatoriu 4-5 benzi! O mostra de la intrarea in oras! Si dupa ce ingheturi si nameti sunt in fiecare iarna... au soselele IM-PE-CA-BI-LE (nici o gropicica)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Bai fratilor... au astia prin Moscova niste motoare de sta matza in coada... pana acum (in cateva ore) nu am vazut nici una de serie. Niste bunaciuni de ramai masca! Iar cand vine vorba de drumuri, la noi doar autostrazile au 2-3 benzi, aici strazile principale/bulevardele au obligatoriu 4-5 benzi! O mostra de la intrarea in oras! Si dupa ce ingheturi si nameti sunt in fiecare iarna... au soselele IM-PE-CA-BI-LE (nici o gropicica)! IMG_0508.JPG Nu stiu unde am auzit ca o poanta, Un roman ii lauda unui sirb drumurile (impecabile) tinind seama de bombardamentele nu foarte demult trecute - cu infrastructura la pamint, la care sirbul raspunde - pai daca le construiam si noi la la voi - "NE IMPUSCAU". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Nu stiu unde am auzit ca o poanta, Un roman ii lauda unui sirb drumurile (impecabile) tinind seama de bombardamentele nu foarte demult trecute - cu infrastructura la pamint, la care sirbul raspunde - pai daca le construiam si noi la la voi - "NE IMPUSCAU". Contabile... bine ca te cunosc ca altfel ti-as fi spus ca numarul mare de posts-uri reflecta in masura de 70-80% abaterea de la subiectul quotu-lui (si ar trebui sa fie invers proportional cu trecerea timpului)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Bai fratilor... au astia prin Moscova niste motoare de sta matza in coada... pana acum (in cateva ore) nu am vazut nici una de serie. Niste bunaciuni de ramai masca! Iar cand vine vorba de drumuri, la noi doar autostrazile au 2-3 benzi, aici strazile principale/bulevardele au obligatoriu 4-5 benzi! O mostra de la intrarea in oras! Si dupa ce ingheturi si nameti sunt in fiecare iarna... au soselele IM-PE-CA-BI-LE (nici o gropicica)! IMG_0508.JPG Pei nu te poti pune cu tatucu' Putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Svetooo, pai cand mai semnezi si tu condica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Svetooo, pai cand mai semnezi si tu condica? Inca putina agitatie cu trebile si ii dau si eu drumul la sezon (cam tarziu anul asta, dar nah...). App, mai avem un bercenar nou in echipa... tocmai ce si-a luat mobra asa ca il initiez si cu Metrou Brancoveanu. Saptamana faina tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Inca putina agitatie cu trebile si ii dau si eu drumul la sezon (cam tarziu anul asta, dar nah...). App, mai avem un bercenar nou in echipa... tocmai ce si-a luat mobra asa ca il initiez si cu Metrou Brancoveanu. Saptamana faina tuturor! Multumim de urari! Dar, totusi......cand ne onorezi cu prezenta? Ahhhhh, uitasem.........O saptamana minunata si tie! Contabile.....vine Sveta si te bate iar eu te parlesc la toba sa te pape cald Editat Aprilie 22, 2013 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Gata - nu mai scot nici un sunet pe topic. ei nu te poti pune cu tatucu' Putin Cam asta era ideea, 2 poze inlocuiesc 1000 de cuvinte! Editat Aprilie 22, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Sunete???? Sunete poate in dormitor, aici propozitii, fraze, replici samd ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Sunete???? Sunete poate in dormitor, aici propozitii, fraze, replici samd ) Propozitii, fraze, replici - Cbeta este pe aici de mult mai mult timp ca mine, basca, ca un cavaler nu contrazice niciodata, cu dormitorul - vorbim la intilniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vineri se'ntampla ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vineri se'ntampla ceva? Doamne' fereste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Daca e gluma, e o gluma proasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate