tzulae2 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) sarcasmul fin al lui alin m-a facut sa zambesc. vinerea asta se face colecta si se discuta despre ajutarea copiilor la care se face referire in ultimele 2-3 pagini. te asteptam si pe tine desigur @all - nevoie mare au copii de pantofi sport, papuci de cauciuc si sosete (numerele sunt in primul post al lui). ar fi bine sa ne concentram aici. nu vor refuza nimic insa, deci... pana vineri avem ce face sus cu bercenarii Editat Aprilie 24, 2013 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Asa este, vineri ne vedem la "meeting point" si o sa stabilim ultimele detalii pentru duminica. De masina se rezolva, important este sa aducem un zambet cat de mic pe chipul acelor copii amarati. Asa ca, vineri va astept in numar cat mai mare. Sper sa nu ma dezamagiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Vine si fata... doar sa-mi fac maine asigurarea in timp util si sa fie vreme frumoasa... cum se aude sa fie vremea? Cine are un aparat foto mai de doamne ajuta pt. duminica? Facem un photo session pt. copii cu motocicletele! Vine si fata... doar sa-mi fac maine asigurarea in timp util si sa fie vreme frumoasa... cum se aude sa fie vremea? Cine are un aparat foto mai de doamne ajuta pt. duminica? Facem un photo session pt. copii cu motocicletele! Vineri la cat... la 19,00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) langa gura de metrou? locul de acum 100de ani,nu?! Editat Aprilie 25, 2013 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Da, vineri ora 19:00 la locul stiut Vreme super, Svetoooo Vreme super, Svetoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 langa gura de metrou? locul de acum 100de ani,nu?! gabi poti sa ma suni ca nu eram pe langa tel cand m ai sunat eu nu mai am minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Dacă va spun ca va aduc bomboane vine mai multă lume maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 daca nu sunt trase de un kalashnikov poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Haha... doar intepate un pic! Glumesc! Veste buna, avem un proaspăt fericit motociclist prin cartier, sa speram ca si bercenar, si i-am povestit de campanie... a zis ca vine si el duminica. Maine nu ajunge ca e la munci dar dorește sa contribuie si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 bine ai revenit ! cu foto vin si eu. ceilalti vor sti si ei cum stau cu banii si restul tot vineri-sambata. pentru masina/ masini stabilim tot maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Dacă va spun ca va aduc bomboane vine mai multă lume maine??? Tu sa aduci bomboanele ca ma pot ocupa eu de ele.......sa nu crezi ca te las sa te intorci cu ele acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 multumim pentru ca va implicati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Propun o Oltenita pt diseara...sa vedem daca s-a deschis pontonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 multumim pentru ca va implicati. Nu ai pentru ce sa ne multumesti, suntem oameni si ne pasa Propun o Oltenita pt diseara...sa vedem daca s-a deschis pontonul Suna si intreaba, iesi mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Pina la urma cum ramine cu cumparaturile? Le facem asta seara (vin cu masina), sau le lasam pe miine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Pina la urma cum ramine cu cumparaturile? Le facem asta seara (vin cu masina), sau le lasam pe miine? Vino pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teoo Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 vin eu cu masina:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 vin eu cu masina:) Oooooooo , primul tau post..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 vin eu cu masina:) Oooo....willkommen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) vin eu cu masina:) Eu am complectat ceva in docul de pe net, dar cel mai simplu ar fi de scanat bonul si pus pe forum/ inserat in document. O seara buna. Bre, cine vrea sa ajute - bine, cine nu - nu ... simplu. Noi nu avem telefonul vostru, luati legatura cu noi prin semnatura. Editat Aprilie 26, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Nu este o idee buna sa punem bonul pe net, este urat....... Daca are cineva neclaritati este liber sa ceara explicatii si poate consulta bonul. Teo, tine bonul in portofel Multumesc pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Nu este o idee buna sa punem bonul pe net, este urat....... Daca are cineva neclaritati este liber sa ceara explicatii si poate consulta bonul. Teo, tine bonul in portofel Multumesc pentru intelegere Nu partea cu pretul mane - doar cantitatile, dar intre timp a rezolvat cineva in document. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 10.30 - plecare spre academie cine mai vrea sa vina vine ori direct, ori pune post aici si ne vedem 10.30 McDonalds Brancoveanu cu cei care s-a vorbit si masinile vor fi la iesire Buc - intrare Popesti, vis-a-vis de benzinaria Petrom (inainte de biserica alba) la 11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Cum la 11 bre, cand abea la 11 se intalneste lumea la Academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) burghezuuleee... lasa asa - 11.00, ca facem 15min de acolo, si sa nu mai pierdem vreme (cine stie, cunoaste ) oricum sunam cand ne punem in miscare Editat Aprilie 27, 2013 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate