Ciorap Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 La 3 absente consecutive nemotivate ai nota scazuta la purtare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 cine vorbea.... ieri ati lipsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 cine vorbea.... ieri ati lipsit... Vremea a fost di vina ..........am stat in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Batranilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Pe mine iar m-a prins ploaia I-am facut azi ITP-ul si m-am tirat la aia batrana... Evident, am uitat acasa si "alea de cauciuc" de le pui pe deget sa-ti stergi viziera. Asa ca "am sters-o" tha' old fashion way! @ Ciorap: te-asteapta una bucata borcan miere de albine poliflora de la producator !! @restu: don't even ask! PS: unde repar si eu un claxon? Cred ca s-a enervat pe mine moto ca in ultima perioada l-am scos numai pe ploaie... nu mai merge claxonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) Senchiu - eu ma gandeam in loc de claxon sa iau o capra din asta pe rezervor Cica la 12 azi pe Eurosoport 2 este SBK Editat Iunie 9, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 PS: unde repar si eu un claxon? Cred ca s-a enervat pe mine moto ca in ultima perioada l-am scos numai pe ploaie... nu mai merge claxonu' @restu'- don't even answer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Pe 1 iulie dau ghipsul jos Ce ati zice de o excursie in perioada 5-7 iulie ? Detalii aici: /index.php?/topic/693080-man-romania-editiai-5-7-iulie-2013-fagaras/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 PS: unde repar si eu un claxon? Cred ca s-a enervat pe mine moto ca in ultima perioada l-am scos numai pe ploaie... nu mai merge claxonu' @restu'- don't even answer ) Pe o masa :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Puii mei, iar m-a prins potopu' in trafic ... de la eroii revolutiei pana la blocuri, mi-a spalat regulamentar echipamentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Puii mei, iar m-a prins potopu' in trafic ... de la eroii revolutiei pana la blocuri, mi-a spalat regulamentar echipamentul! Acuma, eu nu prea ma pricep, da' n-au anuntat cod galben de ploi si vijelii? Adica, ce vreau sa zic, nu era riscul foarte mare sa se intample asta? Si cica si azi o sa fie... da' presupun ca ai plecat deja cu moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Contabileeeeeeeeeeeeeeee.......... Nu ne mai bagi in seama?????? Te dam afara din club )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Trebuia sa iau niste flyere de prin zona Pullman si era frumos afara, soare & shit! O ora, dus-intors... Numai ca a si intarziat omu', plus ce ne-am mai intins la vorba... deh... La intoarcere, pe la Eroii Revolutie, potop frate... da' a fost mijto Azi, din pacate, nu mai am treaba prin oras... Oricum, echipamentu' e la uscat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Pe 1 iulie dau ghipsul jos Ce ati zice de o excursie in perioada 5-7 iulie ? Detalii aici: /index.php?/topic/693080-man-romania-editiai-5-7-iulie-2013-fagaras/ Locatia e bestiala, acolo am fost cu Alin si cu Lostheaven iar pozele au fost postate. Ramane de deliberat, sa vedem daca se anunta careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Locatia e bestiala, acolo am fost cu Alin si cu Lostheaven iar pozele au fost postate. Ramane de deliberat, sa vedem daca se anunta careva... Stiu - de aceea am si propus. Oricum la mine chestia este aproape sigura. O sa vina si Teo cu masina - deci avem si masina de asistenta pe drum. Poate de data asta am noroc si ajung macar pana la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Stiu - de aceea am si propus. Oricum la mine chestia este aproape sigura. O sa vina si Teo cu masina - deci avem si masina de asistenta pe drum. Poate de data asta am noroc si ajung macar pana la Ploiesti Hai lasa vaicareala, scoate piciorul la aerisit si hop in sa.... App, maine ne vedem? Sau mai exact care veniti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Daca plecati vineri seara (17-18) sau sambata dimineata ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 S-ar putea sa apar si eu maine seara la Brancoveanu'. Am o intalnire la 17.30, daca se termina "la timp", vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Contabileeeeeeeeeeeeeeee.......... Nu ne mai bagi in seama?????? Te dam afara din club )))) Si voi imi lipsiti, o pila de intrare in club imi dati? Ca de iesire am facut rost! Am multa treaba - trag de mine cite 4-5 clienti odata, iar cu birocratia de la noi, ce sa mai zic, stau cite 2 ore la electrica pentru orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Baterie Varta PowerSports AGM 10ah . Am cumparat o pentru motoreta mea si am apucat sa pun acidul in ea si nu o mai pot da retur .Bateria este noua si ofer bon fiscal si garantie 1 an de zile din momentul cumpararii . Bateria are 88x152x131 .Pret 150 ron fix ,bateria este noua . P.S : pentru cei care sunt suspiciosi ,am magazinul meu de piese auto-moto si puteti veni cu motoreta la magazin si va dau bon si factura pe ea si o putem monta impreuna Tel : 0744.631.278 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Baterie Varta PowerSports AGM 10ah . Am cumparat o pentru motoreta mea si am apucat sa pun acidul in ea si nu o mai pot da retur .Bateria este noua si ofer bon fiscal si garantie 1 an de zile din momentul cumpararii . Bateria are 88x152x131 .Pret 150 ron fix ,bateria este noua . P.S : pentru cei care sunt suspiciosi ,am magazinul meu de piese auto-moto si puteti veni cu motoreta la magazin si va dau bon si factura pe ea si o putem monta impreuna Tel : 0744.631.278 pe langa faptul ca te-ai exprimat alambicat, ti se pare topic de vanazari aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) e cumva topicul tau ? am crezut ca poate are nevoie cineva de o asemenea baterie si o poate cumpara mult mai ieftin ..in fond care este problema ta? ALAMBICÁT, -Ă, alambicați, -te, adj. Prea rafinat, excesiv de subtil, greu de înțeles, complicat. – V. alambica. sti macar intelesul termenului ? Editat Iunie 16, 2013 de oxigen72000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) e cumva topicul tau ? am crezut ca poate are nevoie cineva de o asemenea baterie si o poate cumpara mult mai ieftin ..in fond care este problema ta? ALAMBICÁT, -Ă, alambicați, -te, adj. Prea rafinat, excesiv de subtil, greu de înțeles, complicat. – V. alambica. sti macar intelesul termenului ? Waw... ce tare... stati sa-mi iau popcorn si bere... Off-topic: sti se scrie stii in contextul asta... Da' presupun ca e de la tastatura... Off-topic 2: hai Tzulae, se poate??? p.s. ah, fuck, am facut-o... CONTÉXT, contexte, s. n. 1. Fragment dintr-o scriere în cadrul căruia se găsește un cuvânt, o expresie, un pasaj etc. interesant. ♦ Text, cuprins. 2. Fig. Conjunctură, situație specifică, circumstanță, stare de lucruri într-un anumit moment. – Din fr. contexte. My mistake... Editat Iunie 16, 2013 de jupanu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 e cumva topicul tau ? am crezut ca poate are nevoie cineva de o asemenea baterie si o poate cumpara mult mai ieftin ..in fond care este problema ta? ALAMBICÁT, -Ă, alambicați, -te, adj. Prea rafinat, excesiv de subtil, greu de înțeles, complicat. – V. alambica. sti macar intelesul termenului ? Nu este topicul lui, doar ca, exista topic pentru asa ceva. Mai precis esti off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Nu este topicul lui, doar ca, exista topic pentru asa ceva. Mai precis esti off-topic. Cum nu este topicul lui,este Bercenar deci este si topingul lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate