zamora2 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Salutare! Ne gasesti vinerea la ora 19:00 in parcarea McDonald's Brancoveanu sau sambata in acelamultumesc pentru raspunssi loc daca organizam vreo iesire. Cel mai bine urmaresti aici forumul Multumesc pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzza Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Faina iesirea, aici si pozele de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Multumim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Astea-s toate????? Eu parca nici nu am fost cu voi........ma vad doar acolo unde erati toti "calare pe pasagera mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Astea-s toate????? Eu parca nici nu am fost cu voi........ma vad doar acolo unde erati toti "calare pe pasagera mea" Pai Bianca a atras toata atentia ) Zuzza, avem si ceva filmulete? Contabil si Tzulae, parca si voi ati facut ceva poze, nu? Iar acesta a fost traseul. Aveam impresia ca am mers mai putin https://goo.gl/maps/BbPGm Editat Martie 16, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzza Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Multumim!!! Cu placere!!! Astea-s toate????? Eu parca nici nu am fost cu voi........ma vad doar acolo unde erati toti "calare pe pasagera mea" Astea-s toate de la mine. Hai ca in ultima poza esti chiar in centru si fara pasagera Pai Bianca a atras toata atentia Zuzza, avem si ceva filmulete? Contabil si Tzulae, parca si voi ati facut ceva poze, nu? Iar acesta a fost traseul. Aveam impresia ca am mers mai putin https://goo.gl/maps/BbPGm Pai da, Bianca fura toate privirile (cel putin pe ale mele cu siguranta) Avem si filmulete, va da Dragos link-urile, le pune pe transfer. Am mers ceva, si eu aveam impresia ca a fost mai putin. Asta inseamna ca ne-a placut si a fost misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Cu placere!!! Astea-s toate de la mine. Hai ca in ultima poza esti chiar in centru si fara pasagera Pai da, Bianca fura toate privirile (cel putin pe ale mele cu siguranta) Avem si filmulete, va da Dragos link-urile, le pune pe transfer. Am mers ceva, si eu aveam impresia ca a fost mai putin. Asta inseamna ca ne-a placut si a fost misto A fost frumos, corect. Ma bucur ca v-am cunoscut pe cei noi si sper sa mai iesim impreuna. Pacat ca nu am putut "sa bag viteza" din cauza opincilor ;( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Felicitari, sa va fie de bine si la mai multe ! Abia astept sa ma motorizez si sa ma realatur Bercenarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 http://we.tl/7E1M55PI5x http://we.tl/tjORgPXT26 aveti grija la care Bianca va referiti ca sunt 2 ) eu zic fata de pe motor sa o numim Cenusareasa pt ca nu are un pantof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 http://we.tl/7E1M55PI5x http://we.tl/tjORgPXT26 aveti grija la care Bianca va referiti ca sunt 2 ) eu zic fata de pe motor sa o numim Cenusareasa pt ca nu are un pantof Pai daca este Cenusareasa te asteapta sa-i aduci pantoful, dar mare grija ca este la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 si ultimul : http://we.tl/Uc8FT4sD9b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzza Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Pentru mine Bianca e numai una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Astea-s toate????? Eu parca nici nu am fost cu voi........ma vad doar acolo unde erati toti "calare pe pasagera mea" Se poate omule? bia astept sa ma motorizez si sa ma realatur Bercenarilor! Te asteptam! Faina iesirea, aici si pozele de la mine. Multumesc! Si lui Legnakrad. Editat Martie 16, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Foarte fain! Ei, bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 http://we.tl/7E1M55PI5x http://we.tl/tjORgPXT26 La mine primul link nu merge aveti grija la care Bianca va referiti ca sunt 2 ) eu zic fata de pe motor sa o numim Cenusareasa pt ca nu are un pantof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 La mine au mers toate, le-am descarcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Salutare, frumos foc, intradevar. Tot o placere sa va cunosc si revad pe cei cu care am mai mers. Io's ala de mergea cel mai incet:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Salutare, frumos foc, intradevar. Tot o placere sa va cunosc si revad pe cei cu care am mai mers. Io's ala de mergea cel mai incet:) Crezi ca esti singurul care merge incet? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Crezi ca esti singurul care merge incet? )))) Nu tati, dar parca prea legal pentru ritmul vostru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Pe mine nu m-ajuta mobra desi o ud in fiecare seara ...... poate, poate o creste mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Nu tati, dar parca prea legal pentru ritmul vostru ) Te poti alatura oricand si mergi cum te simti tu in siguranta, asa este cel mai bine Pe mine nu m-ajuta mobra desi o ud in fiecare seara ...... poate, poate o creste mai mare. Tu sa taci, sambata nu ma puteam tine dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Tu sa taci, sambata nu ma puteam tine dupa tine O sa vad pentru putin timp un mic punct negru, dupa ce schimbi gumele. Cum sa tac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) @elparu - bravo, ai mers constient. ramai constient, mai ales cu pasager. la toate iesirile noastre, nu ramane nimeni in urma, sau daca ramane, nu ramane singur, mai ales cei care merg mai incet si/sau care nu stiu drumul... sau alimenteaza diferit, gen... se pleaca grup, se merge grup (cei cu limbrici se mai scarpina cand le vine sau le place, dar apoi se reface grupul), se ajunge la destinatie grup. aici ne luam la revedere sau se continua seara. nu o zic cu vre-un repros, departe de mine, si nici nu suntem scoala moto, dar daca nu te-am exclus inainte sau dupa primele curbe si semafoare, atunci nu vei ramane singur. pentru ca e plimbare. L.E. - multumesc si eu de poze si filme Editat Martie 18, 2014 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 @elparu - bravo, ai mers constient. ramai constient, mai ales cu pasager. la toate iesirile noastre, nu ramane nimeni in urma, sau daca ramane, nu ramane singur, mai ales cei care merg mai incet si/sau care nu stiu drumul... sau alimenteaza diferit, gen... se pleaca grup, se merge grup (cei cu limbrici se mai scarpina cand le vine sau le place, dar apoi se reface grupul), se ajunge la destinatie grup. aici ne luam la revedere sau se continua seara. nu o zic cu vre-un repros, departe de mine, si nici nu suntem scoala moto, dar daca nu te-am exclus inainte sau dupa primele curbe si semafoare, atunci nu vei ramane singur. pentru ca e plimbare. L.E. - multumesc si eu de poze si filme de 2 ori am mers. intotdeauna cu intelegere si sfaturi bune de la baieti. dau cu prezent daca ne mai suportati, cu respectul cuvenit pentru bianca. ms raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) de 2 ori am mers. intotdeauna cu intelegere si sfaturi bune de la baieti. dau cu prezent daca ne mai suportati, cu respectul cuvenit pentru bianca. ms raul Nu ai pentru ce, va asteptam cu mare drag oricand P.S.- Si Bianca va vrea in preajma ei Editat Martie 19, 2014 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate