Lukasss Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Mane, daca nu-si anunta nimeni prezenta, normal ca nu vine nimeni .. dooh... Daca spuneai ca vii, poate mai erau doritori. Data viitoare promit ca anunt! ....eram sigur ca gasesc macar 1-2 acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 buna!!! sunt o bercenara si eu. ceva timp de cand nu mai scriu dar m am intors » Post actualizat in 26 Aug 2015 07:46 pe unde ca mai intalniti? » Post actualizat in 26 Aug 2015 07:48 am si eu programare marti la rar si vroiam sa stiu daca tre sa schimb filtrele si uleiul....si daca este vreun loc prin berceni sa fac schimbul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Vineri la McBrancoveanu in jurul orei 17:00. Ulei si filtre pentru RAR !? Nu e cazul . Numai daca o cere motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 motorul este adus din italia si trebuie rar pt inmatriculare » Post actualizat in 26 Aug 2015 08:06 si mai bine daca nu trebuie..s o inmatriculez mai repede sa dau o tura ca nu mai pot!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Congrats Ce moto? Pentru RAR, as zice sa ai in regula franele, luminile, toba stock sau ceva omologat cu silencerul montat, oglinzi si 100 de lei pentru orice eventualitate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Lady_crazy.......mai traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 ahahahahaha...pai cred ca sunt toate in regula. ca am umblat cu ea acolo 5 ani. si acu m am intors in tara. o kawa ninja » Post actualizat in 26 Aug 2015 09:34 buna raul!!!am inviat! si imediat ce inmatriculez motorul vin si eu la intalnire!!! ce mai faci?????cum mai mere treaba? » Post actualizat in 26 Aug 2015 09:38 cati bercenari din vechea gasca mai au motoare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 ahahahahaha...pai cred ca sunt toate in regula. ca am umblat cu ea acolo 5 ani. si acu m am intors in tara. o kawa ninja » Post actualizat in 26 Aug 2015 09:34 buna raul!!!am inviat! si imediat ce inmatriculez motorul vin si eu la intalnire!!! ce mai faci?????cum mai mere treaba? Hmmm, nu prea mai mere treaba, multi s-au insurat si nu mai au voie cu motoarele ))), dar au fost inlocuiti de cativa baieti faini . Asa ca inmatriculeaza mobra si hai sa ingrosam turma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 gata gata!!! marti am programare la rar si dupa timpul sa fac restul de acte si ma prezint!!! am vazut o multime de motoare prin cartier! ahhh femeile astea!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 gata gata!!! marti am programare la rar si dupa timpul sa fac restul de acte si ma prezint!!! am vazut o multime de motoare prin cartier! ahhh femeile astea!!!!!! Aha, vinerea viitoare te prezinti la MEC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 pai eu ma prezint...dar termin asa repede actele? sa pot circula? eu nu mai stiu cum functioneaza pe aici....si sa vin pieton....ahahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 pai eu ma prezint...dar termin asa repede actele? sa pot circula? eu nu mai stiu cum functioneaza pe aici....si sa vin pieton....ahahahahah Daca miercuri depui toate actele, in cateva ore ai numerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 aaaaaaa...pai ne vedem vineri!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 aaaaaaa...pai ne vedem vineri!!!!! Asheaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Hmmm, nu prea mai mere treaba, multi s-au insurat si nu mai au voie cu motoarele ))), dar au fost inlocuiti de cativa baieti faini . Asa ca inmatriculeaza mobra si hai sa ingrosam turma Asta-i tare...! Buna lady_crazy! Nea Nelu e inca in sa....si daca nu apare altceva... poate vin sa te vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 (editat) hey!!!! o veste buna!!!!! ne vedem negresit. s o gasi o zi sa ne vedem! imi pare bine sa aud de tine Nea Nelu!!! asfalt uscat intre timp Editat August 27, 2015 de lady_crazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Pentru curiosi? Hai ca ma bag si eu pe 4 roti la o mica socializare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Pentru curiosi? Hai ca ma bag si eu pe 4 roti la o mica socializare Ti-ai pus roti ajutatoare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Ti-ai pus roti ajutatoare ?! Daaa, m-ai vazut pe strada? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 (editat) Daaa, m-ai vazut pe strada? )) Da, erai la semafor... erai mandru ca poti sta pe motor fara sa pui picioare jos! Erai in sfarsit si tu pe 4 roti Editat August 28, 2015 de Lukasss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Da, erai la semafor... erai mandru ca poti sta pe motor fara sa pui picioare jos! Erai in sfarsit si tu pe 4 roti Invidiosule ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 azi am trecut RAR ul ..maine la financiar si la placute...si ne vedem vineri la mc donald's!!!! super iar in şea!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vilcu Mihai Viorel Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Salut! O recomandare cu un service moto in Berceni sau in zone adiacente!!!! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Exista Mymoto pe undeva pe la targ vitan, insa nu am fost niciodata la ei, nu stiu cum lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio2014 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) azi am trecut RAR ul ..maine la financiar si la placute...si ne vedem vineri la mc donald's!!!! super iar in şea!!!!! Vin si eu vineri. Nu cunosc nicio motociclista din cartier. Ne vedem acolo Editat Septembrie 2, 2015 de vio2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate