the lord Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 (editat) In atentia pasionatilor: a inceput MotoGP !!! Duminica e cursa din Qatar iar maine sunt antrenamente ! Editat Martie 18, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Am incercat, numarul nu mai e in acoperire. Am incercat si azi si acu cateva zile... 0766 441 407 - Monica. L-am primit asta iarna dar n-am mai apucat sa il folosesc ca m-au prins zapezile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 nu se mai organizeaza nimic?nici macar la mec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 nu se mai organizeaza nimic?nici macar la mec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 nu se mai organizeaza nimic?nici macar la mec? Iti place sa te repeti? Vinerea viitoare, zic io, sa ne mutam la Mc, ca sapt asta se cam anunta ploaie si sa incepem si noi cu dreptul ! PS: Dati cu parerea ca sa ne putem pronunta oficial ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 de acord cu Mc de vinerea viitoare vinerea asta nu vin nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 de acord cu Mc de vinerea viitoarevinerea asta nu vin nicaieri La arc mai vine cineva ??? si pe la cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Unde vreti voi, daca se poate , vin cu placere oriunde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Iti place sa te repeti?Vinerea viitoare, zic io, sa ne mutam la Mc, ca sapt asta se cam anunta ploaie si sa incepem si noi cu dreptul ! PS: Dati cu parerea ca sa ne putem pronunta oficial ! nush din ce cauza s-a postat de doua ori eu vin oriunde numa anuntati si voi cica vineri nu ploua dar nu prea o sa fie soare Mesaj completat Iti place sa te repeti?Vinerea viitoare, zic io, sa ne mutam la Mc, ca sapt asta se cam anunta ploaie si sa incepem si noi cu dreptul ! PS: Dati cu parerea ca sa ne putem pronunta oficial ! nush din ce cauza s-a postat de doua ori eu vin oriunde numa anuntati si voi cica vineri nu ploua dar nu prea o sa fie soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Salutari, all! O sa incerc sa ajung si eu Vineri! Ne vedem la Geo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 iO nu vine niciunde !...poate saptamana viitoare ne vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Ceva , undeva in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 maine la arc ne vedem? io in principiu o sa merg cu motorul la munca, asa ca lasati un mesaj p-aici daca veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 maine la arc ne vedem?io in principiu o sa merg cu motorul la munca, asa ca lasati un mesaj p-aici daca veniti nu am benzina ... deci nu pot ajunge have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 ma, oricum nu ajung nici eu din 2 motive: 1. azi dimineata ploua 2. azi cred ca tre sa merg pe la ceva spital, ca m-o prins o durere groaznica de rinichi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Care mergeti la "salon"? si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Care mergeti la "salon"? si cand? Eu , Sambata as prefera , Duminica se anunta ploaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 eu lucrez ... have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 eu lucrez ... have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 eu lucrez ... have fun Nici nu ne-am permis sa credem ca ne vei ''deranja'' in vreun fel sau altul . Cineva in tara asta trebuie sa si munceasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Eu sambata si duminica Probabil in jur de 12-3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Eu duminica,sambata nu prea pot,unele saiuturi spun ca nu plouo duminica,Hiadum tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Eu duminica,sambata nu prea pot,unele saiuturi spun ca nu plouo duminica,Hiadum tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate