the lord Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Cine se anunta pt maine la intalnire?...si unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Yo vin, insa mai mult ca sigur n-o sa pot veni la o plimbare, ci doar la intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 eu de maine cred ca o sa fiu pieton sper sa pot veni macar la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Buna, Eu vin si la intalnire si la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Buna, Eu vin si la intalnire si la plimbare. Asa da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 apar shi eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 vine si euuu la intalnire si posibil si la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 distractie faina sa aveti, io am de schimbat un motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 nu mai pot veni, distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 azi cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Azi careva la MC? Eu oricum sunt cu moto la birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 iO, daca nu ploua si nu apare ceva neprevazut !...anunt daca nu ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Nu cred sa ploua... in rond la Alba Iulia a aparut, timid, soarele ! Anyway... am o treaba pe la Scorpio AZ (tre' sa-mi schimb cotierele la geaca) asa ca e posibil sa intarzii oleaca! PS: sper sa fie vremea ok ca am chef de-o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 da shieubre vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 vin si io la Mc, nu si la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 si eu sper sa ajung,cam obosit dupa examenul de bac sper sa nu adorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 si eu sper sa ajung,cam obosit dupa examenul de bac sper sa nu adorm vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Vin si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 la plimbare nu stiu daca raman, dar vin oricum pana la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Overwhelm Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 primiti si outsideri? mai din nord asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 desigur,bine ca ne-ai prins pe cativa care mai eram cand ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 dupa plimbarea de ieri cred ca in trusa de scule trebuie pus neaparat un spray dinala contra varicelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Se baga cineva maine dimineata la o tura pe cheia ??? Propun o plecare in jur de ora 9 de la OMV City Mall. Dc sunt doritori dati un sms la 0723679104 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ce ti-ai mai fi testeat tu noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 ce ti-ai mai fi testeat tu noua achizitie Asa e ... da' la ce ploaie a fost duminica dimineata am ramas la somn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate