the lord Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 in fiecare Vineri la Mc' Brancoveanu de la ora 19! Dupa 19:30 nu ne mai gasesti ca plecam in plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 ma bag si eu dupa ce repar motoreta lu adi daca va mai prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Salutare, ma primiti si pe mine in club ? Intalnirea e tot acolo si tot la aceeasi ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 azi ceva populatie pela arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 vine io, direct de la birou, deci pe la 7 scurta, da faina tura de aseara chiar imi era dor de o tura cu speedul, si cam asta am facut si sa-l fi vazut pe zulex calare pe chopper, cu picioarele intinse si relaxat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 azi la mc la fel ca miercuri ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 posibil sa ajung pana in 7 jumate, sa nu-s sigur daca nu ajung, plimbare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 se baga cineva maine la o plimbare pe cheia la 9:30 intalnirea la mc brancoveanu mers semisportiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 azi la arc veniti careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Buna! Merge cineva la intrunirea moto de la Buzau? http://www.motocicli...os-bike-fest-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Guys, Ne vedem maine pt o plimbarica ??.. poate Giurgiu.. ca a fost civilizat drumul(mai putin portiunea de la 1 Dec.) PS: Mi-am pus motorul la vanzare ... voi ati vazut cum functioneaza si poate stiti pe careva de vrea motor.. Iata si anuntul : /index.php?/topic/666349-vand-zzr400-prieten-de-nadejde-la-nevoie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) Guys, Ne vedem maine pt o plimbarica ??.. poate Giurgiu.. ca a fost civilizat drumul(mai putin portiunea de la 1 Dec.) PS: Mi-am pus motorul la vanzare ... voi ati vazut cum functioneaza si poate stiti pe careva de vrea motor.. Iata si anuntul : /index.php?/topic/666349-vand-zzr400-prieten-de-nadejde-la-nevoie/ iO m-as baga la o plimbarica, poate Giurgiu...poate Oltenita, vedem ce zice vremea pana la ora faptei ! PS: Cine se mai anunta la intalnire ? Editat August 5, 2011 de hondistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Eu ma bag la ambele daca nu apare vreo plimbare mai lunga pentru maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Sunt sanse sa trec si eu sa va salut. La plimbare, nu pot: got shit to do! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 vin shieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Sorry, eu nu mai ajung. Plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Mai Facem plimbare mâine? Sa știu cum îmi aranjez timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Ce plimbare, unde , cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Hey, Eu as putea azi dupa 15.00 sau maine, daca ma incadrez in planurile vs spuneti-mi si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terowf Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 vr si eu sticker cu bercenarii sau cocoseii singuratici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 azi la arc...dac a ploua ca panacu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 vr si eu sticker cu bercenarii sau cocoseii singuratici intai sa te vedem la fata si apoi...restul de pretentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 plouuua ba stati acasa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Buna ziua, Si eu tot din Berceni Andrei este numele meu si merg pe un Star... O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Buna ziua, Si eu tot din Berceni Andrei este numele meu si merg pe un Star... O zi buna Salut ! "Bercenarii" sunt un grup de prieteni motociclisti, nu toti acei ce stau in Berceni se poate spune ca sunt si Berecenari. Pentru a te numi cu adevarat Bercenar te asteptam la inatalnirile noastre motorizate ce au loc in fiecare Vineri la ora 19 intre intrarea de metro Brancoveanu si parcarea McDonald's(dupa 19:30 se pleca la cate o mica plimbarica, cei ce doresc). Nu trebuie sa faci nimic special pentru a accede in grupul nostru dar macar sa te vedem si noi, sa ne cunostem , si ramane de vazut daca si apoi doresti sa te numeri printre Bercenari. iO vine azi la intalnire, altcineva ?!....poate bagam o Oltenita sa mai bem o bere pe ponton....FARA ALCOOL, fireste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate