raduprint01 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 deci, dupa intalnirea de aseara, s-a decis reluarea intalnirilor saptamanale, locatia fiind restaurantul NO NAME (adresa se gaseste pe google), pentru moment. inca nu am inteles daca o sa ne vedem joia sau vinerea, dar se mai poate dezbate pana saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 a ramass peh joi 19;00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 daca era cald va asteptam pe la mine pe la garaj cu motoarele, ca asa nu cred ca aveti chef sa veniti. nu pot sa ajung ca am mult de lucru (vor toti masina pana la sarbatori, nu inteleg de ce), da o sa beau si eu o bere gandindu-ma la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 nici heu nu poth veni,family busines ne vedem sapt viitoahre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 in alta ordine de idei, mega petrecere sambataseara (strangere de fonduri). ar fi interesant pentru cei care macar suporta rock-ul, intrarea e 10 lei, bani care vor merge direct in contul pentru Matei, si preturile sunt super-rezonabile, io am mai fost. evident, o sa merg si sambata, asa ca daca vreti sa faceti o fapta buna de craciun...My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 azi yar la 19;00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 La Multi Ani!!!! Sa ne vedem sanatosi pe 2012!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 (editat) Noul an ce vine sa va aduca mai multi bani in buzunare, mai bulta bucurie in suflet, mai multe impliniri profesionale, mai multa sanatate si mai multi kilometrii sub roata ! LA MULTI ANI calare ! Editat Decembrie 31, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La multi ani tuturor,noul an sa va aduca cati mai multi bani,mai multa fericire,fara evenimente neplacute si cel mai important sa fiti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 la multi ani bercenarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 bai, ne vedem azi?? sau maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Spargem gheata pe anu' asta: Vineri 20.01, ora 19, carciuma"No Name" (pe Mariuca intersctie cu Oltenitei), la etaj ! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Eu am febra data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 salut frati motociclisti m-am mutat in berceni in 2007 insa anul trecut am achizitionat una bucata YAMAHA THUNDER CAT YZF600.inca nu am luat categoria pentru A insa as vrea sa incep sa ma vad si eu cu voi joia la ora 7. mai ales ca acum vremea este blanda. razvan 0726126071 lolita232@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 In berceni inca se hiberneaza,dar poate incepem sa ne vedem,bine ai venit si tine aproape ca e bine pt.un incepator,nu avem viteji in gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 In berceni inca se hiberneaza,dar poate incepem sa ne vedem,bine ai venit si tine aproape ca e bine pt.un incepator,nu avem viteji in gasca multumesc si imi doresc doar sa fiu motociclist nu viteaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Since1688 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) Salutare tuturor. Ma numesc Bogdan Valentin. m-am mutat in berceni de curand mai exact langa piata sudului. Sunt mandrul posesor al unei Honde Cbr600 f4i sport, si poate ma primiti si pe mine la voi in gasca | Let`s ride Since1688@yahoo.com / 0721.254.398 Editat Martie 16, 2012 de Since1688 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Bine ai venit.Bercenari ne vedem saptamana viitoare la MC.care calare,care pe jos daca nu a-ti scos motoretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Bine ai venit.Bercenari ne vedem saptamana viitoare la MC.care calare,care pe jos daca nu a-ti scos motoretele? salut tot joi sa ramana ziua si ora 19.00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Cum se mai anunta lumea,eu optez pt.vineri,sper sa se mai anunte si alte persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 O sa incerc sa ajung si eu Vineri seara, sper calare. Stau extrem de prost cu timpul - vechea problema - si as vrea sa-i schimb ulei & shit inainte de a iesi cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 ok vineri la ora 19.00 ne vedem acolo si eu tot pe jos voi venii inca nu am luat categoria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Cum se mai anunta lumea,eu optez pt.vineri,sper sa se mai anunte si alte persoane Eu nu prea am cum sa ajung Vinerea asta  Editat Martie 22, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 slaba activitate,o sa scot scuteru la o tura,asa ca trec si eu pe la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Fac tot posibilul sa ajung si eu la 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate