calinbac Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 .... m-am gandit sa deschid si eu un topic pt noi astia care stam in siria.. ... pt comentarii, poze,planuri de drum..si cine mai stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 .... m-am gandit sa deschid si eu un topic pt noi astia care stam in siria.. ... pt comentarii, poze,planuri de drum..si cine mai stie ce. asa caline ca poate asa mai are si altcineva chef de o plimbare.Ar trebuii sa specificam ca vitezele la care se circula pe drumurile judetene sunt de maxim 120 ca tot timpul apare ba o oaie .ba o vaca chiar si cata un bou alcolizat peste limita. deci prima propunere ar fii sambata 23 cu o noapte la cort (sau mai vedem) spre Anina Oravita Bozovici si intoarcere pe alt traseu.Sunt multe de vazut si ceva km si deocamdata nu-i batut nimic in cuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 arad tm resita anina bozovici moldova noua herculane lugoj tm arad ..pot interveni modificari.. poze pe valea crisului negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 o sa fie liviu cu transalpul din ineu unul sau doi . poate emilut din pancota .>deocamdata cam4-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 arad tm resita anina bozovici moldova noua herculane lugoj tm arad ..pot interveni modificari.. poze pe valea crisului negru herculane -carnsebes e ff rau drumul,acum se lucreaza la el;nu-l recomand ca si traseu; e greu si cu masina;adika,o rupi toata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 herculane -carnsebes e ff rau drumul,acum se lucreaza la el;nu-l recomand ca si traseu; e greu si cu masina;adika,o rupi toata... mersi de informatie traseul nu e batut in cuie, daca e drum rau schimbam de la bozovici poate o luam inspre herculane orsova moldova noua tm arad mai ramane sa vedem unde innoptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 (editat) mersi de informatie traseul nu e batut in cuie, daca e drum rau schimbam de la bozovici poate o luam inspre herculane orsova moldova noua tm arad mai ramane sa vedem unde innoptam e f bun si frumos drumul pe "clisura":moldova noua-orsova(vezi "Cazanele",bustul lui Decebal,Dunarea e la 2 m de tine,..);si apoi puteti merge la herculane(cazare acolo+bai la 7 izvoare)si sa continuati drumul in sus,spre Baia de Arama-Tg.Jiu-Petrosani-deva-arad;e super peisajul si de la herculane in sus si defileul Jiului; asfalt uscat; Editat Iunie 11, 2007 de spy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 mercy de informatie ne bucura mult faptul ca avem putin sprijin dupa cum spune calin traseul se poate modifica .mmai este ceva timp vremea sa fie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 traseul probabil siria -arad-timisoara-jebel-oravita-bozovici-baile herculane-orsova-moldova noua- timisoara-arad la herculane se doarme cort sau hotel dupa preferinte pt adi: fa o harta sau adu mi si mie route 66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 traseul probabil siria -arad-timisoara-jebel-oravita-bozovici-baile herculane-orsova-moldova noua- timisoara-arad la herculane se doarme cort sau hotel dupa preferinte pt adi: fa o harta sau adu mi si mie route 66 hai la 10 acum seara la podgo merg cu motorul sa-ti dau harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ...IN WEEKEND-UL ASTA ESTE INTRUNIREA DE LA TIMISOARA!!...NU MERGETI ACOLO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 ...IN WEEKEND-UL ASTA ESTE INTRUNIREA DE LA TIMISOARA!!...NU MERGETI ACOLO? nu din diferite motive care nu tin de vointa noastra.. nunti, botezuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ...IN WEEKEND-UL ASTA ESTE INTRUNIREA DE LA TIMISOARA!!...NU MERGETI ACOLO? la cate se pleaca sambata >.si de unde >si cam ce se antampla acolo ca nu prea am fost la iesiri de genul asta Emil din pancota merge de vineri cu motoare la vanzare si eu pot doar sambata si asa cu mari sacrificii ca timpul este masurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Imi place ce faceti aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Imi place ce faceti aci ura ai scris si tu in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 caline daca ai o discheta nu-mi aduci sambata sa trag o harta si sa o copii la lucru?am vorbit cu un coleg ce-i original din ceva sat de prin zona a zis sa avem grja ca-s caderi de pietre prin zona si nisip pe sosea posibila ruta?ce zici calin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 caline daca ai o discheta nu-mi aduci sambata sa trag o harta si sa o copii la lucru?am vorbit cu un coleg ce-i original din ceva sat de prin zona a zis sa avem grja ca-s caderi de pietre prin zona si nisip pe sosea posibila ruta?ce zici calin? nu asta i ruta ne intorcem pe la dunare fac harta si o pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Buna din Galsa nu primiti endurist cu voi ? Acuma astept sa vina numerele si apoi poate fac si eu o iesire! HAi bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Buna din Galsa nu primiti endurist cu voi ? Acuma astept sa vina numerele si apoi poate fac si eu o iesire! HAi bafta !!! ia-mi idul meu de mess...sa vorbim...poate iesim la un drum forestier cu vacile...astept un semn din partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Buna din Galsa nu primiti endurist cu voi ? Acuma astept sa vina numerele si apoi poate fac si eu o iesire! HAi bafta !!! pune si tu in profil o adresa de mes ca sa poata da de tine ..si pt enduro prin padure tre sa te lipesti de altii.. ..dar esti binevenit cu noi la plimbari pe drumuri de tara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 (editat) Buna din Galsa nu primiti endurist cu voi ? Acuma astept sa vina numerele si apoi poate fac si eu o iesire! HAi bafta !!! [/qu cine esti?eu stau in siria .stai cumva in centru galsa :cheers:esti bine venit oricand cu noi .scuze ca m-am bagat peste tine da is obosit ca acum am ajuns de la lucru Editat Iunie 15, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 off topic pt ticokle ..schimba visul, iar a tras lenghel de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 In centru stau da !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 off topic pt ticokle ..schimba visul, iar a tras lenghel de tine nu mai are el treaba cu noi da daca ai uitat cumva cum e 3 sa-ti aduc aminte ca schimbul asta nu este nici pentru masini macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 nu mai are el treaba cu noi da daca ai uitat cumva cum e 3 sa-ti aduc aminte ca schimbul asta nu este nici pentru masini macar vezi ca maine vin la siria, si vedem cum facem duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate