HonditaCBR Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Ai casca? Au ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 inainte de a se incheia sezonul poate reusesc sa fac ceva ce nu am reusit inca sa vad Romania si de pe malul drept al Dunarii adica Arad -timisoara- Herculane- Belgrad-Moravita -Timisoara-Arad data 26-27 septembrie sau 3-4 octombrie km vreo 600 cazare Belgrad 10 euro /pers camera cu 6 locuri ( preferinta mea) cazare se poate si la Herculane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 http://www.traianbasescu.org/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2009 http://www.chinamotorcycletour.com/ poate merge careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 http://www.chinamotorcycletour.com/poate merge careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 21, 2009 Autor Share Postat Decembrie 21, 2009 avand in vedere ca e zapada afara si nu am alta activitate constructiva, ma gandesc la traseele din concediul de vara 1. Santander-Spania 6000 km 2. Traseu prin tarile baltice 4000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 avand in vedere ca e zapada afara si nu am alta activitate constructiva, ma gandesc la traseele din concediul de vara 1. Santander-Spania 6000 km 2. Traseu prin tarile baltice 4000 km daca tot vrei sa mergi in spania iti propun sa vizitezi Madrid`ul e superb, nu o regreti nimic, vb aia, e capitala europeana si daca mai ramai cu ceva timp si mai ales "cascaval in buzunar" de Valencia si Barcelona iar nu mi`ar fi rusine sa iti povestesc oricum mai e pana atunci, eu doar ti`am dat un sfat, sperand sa fie binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) 2. Traseu prin tarile baltice 4000 km Traseul asta eu zic ca ar fi mai interesant, in Cehia viziteaza : Brno, Krumlov(mai ales), Ceske Budejovice(poate ai noroc la un tur prin fabrica Budweiser), si in loc de Germania eu recomand Polonia, cu o halta la Auschwitz, mie personal tarile astea vestice gen Italia si Austria nu m-au impresionat atata de tare, Italia din contra, de aia zic ca ar fi mai ok traseul 2, Cehia a fost o tara care chiar m-a impresionat Editat Decembrie 22, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 Traseul asta eu zic ca ar fi mai interesant, in Cehia viziteaza : Brno, Krumlov(mai ales), Ceske Budejovice(poate ai noroc la un tur prin fabrica Budweiser), si in loc de Germania eu recomand Polonia, cu o halta la Auschwitz, mie personal tarile astea vestice gen Italia si Austria nu m-au impresionat atata de tare, Italia din contra, de aia zic ca ar fi mai ok traseul 2, Cehia a fost o tara care chiar m-a impresionat asa arata mai bine? si sunt doar 3500 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8eHvwDQXHkU...player_embedded Poate are si GPS si te ajuta..... Mesaj completat http://www.zgubi.ro/18-sosele-interesante/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 25, 2010 Autor Share Postat Martie 25, 2010 inainte de a se incheia sezonul poate reusesc sa fac ceva ce nu am reusit incasa vad Romania si de pe malul drept al Dunarii adica Arad -timisoara- Herculane- Belgrad-Moravita -Timisoara-Arad data 26-27 septembrie sau 3-4 octombrie km vreo 600 cazare Belgrad 10 euro /pers camera cu 6 locuri ( preferinta mea) cazare se poate si la Herculane Nu am reusit sa fac acest traseu anul trecut Vreau sa il fac in 1-2 mai Poate e cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Nu am reusit sa fac acest traseu anul trecutVreau sa il fac in 1-2 mai Poate e cineva interesat. ..hmmm, suna interesant ce zici tu acolo!...ce zici daca am adauga si un pic de macedonia la treaba asta?..stiu niste munti si un lac de acumulare in centrul macedoniei!...trasee montane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 ..hmmm, suna interesant ce zici tu acolo!...ce zici daca am adauga si un pic de macedonia la treaba asta?..stiu niste munti si un lac de acumulare in centrul macedoniei!...trasee montane! Giv , da mai multe detalii despre traseul tau ? ......cati km , cate zile , trebe si pasaport , pe unde ne cazam , radare pe traseu , spaga la vama mai multe detalii ..... SUNA INTERESANT RAU !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Giv , da mai multe detalii despre traseul tau ? ......cati km , cate zile , trebe si pasaport , pe unde ne cazam , radare pe traseu , spaga la vama mai multe detalii ..... SUNA INTERESANT RAU !!! RESPECT ...nu m-am gindit inca serios la traseu dar tu stii ca la mine nu dureaza mult sa incropesc un traseu din asta!.. ...da, trebuie pasaport pt serbia si macedonia(nu sunt membre UE)... ...in functie de firma la care ai facut rca-ul e posibil sa trebuiasca si carte verde sau nu... ...nu se merge asa de tare incit radarele sa fie o problema!... ...spaga la vama????...pt ce?...ce ai de gind sa cari cu tine?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 26, 2010 Autor Share Postat Martie 26, 2010 pasaport trebuie costa 230 lei cel temporar valabil 1 an de zile se elibereaza intr o zi 265 lei cel electronic valabil 5 ani de zile se elibereaza intre 5-30 zile ca e facut de bucuresti trebuie pe asigurare sa nu fie barat macedonia Daca pasaportul meu vine saptamana viitoare cum ar trebuie plec in Macedonia din 6.04 pana in 10.04 in zona Ohrid 2 zile apoi in Jansen la o intrunire deci de 1 mai vrea sa stau in belgrad Daca nu e gata si il primesc dupa pasti am putea combina Belgradul cu Macedonia ( teoretic as putea lua concediul in zilele vineri , luni si marti) Totul este sa vedem daca avem acelasi buget de excursie, si daca esti de acord sa mergi cu o viteza de 90-110 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ...din pacate, acum de pasti si imediat dupa nu voi putea merge cu tine!...in perioada cu 1 mai e altceva, atunci e mai lejer, voi merge atunci!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Macedonia si Albania Au niste drumuri prin munti tot sa te plimbi ( si benzina e mai ieftina ca la noi ) Acum am fost cu masina, dar am salvat traseele pe memoria interna pt la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Macedonia si AlbaniaAu niste drumuri prin munti tot sa te plimbi ( si benzina e mai ieftina ca la noi ) Acum am fost cu masina, dar am salvat traseele pe memoria interna pt la vara ...pe unde ai fost prin macedonia?...pe malul carui lac ai facut pozele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) lacul Prespa lacul Ohrid canionul Matka Editat Aprilie 13, 2010 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ...eu am vrut sa merg de 1 mai in macedonia si dupa ce mi-am facut planurile in cele mai mici detalii....s-a dus dreaq totul!...am pasaportul expirat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ...eu am vrut sa merg de 1 mai in macedonia si dupa ce mi-am facut planurile in cele mai mici detalii....s-a dus dreaq totul!...am pasaportul expirat! Vezi , de aia îi bine să mergi pe unde nu îți trebe paÂşaport... de aia nu îmi fac , să nu expire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ..am pasaportul expirat! Gaseste alta scuza, asta nu tine Ai timp suficient sa faci pasaport nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) ...eu am vrut sa merg de 1 mai in macedonia si dupa ce mi-am facut planurile in cele mai mici detalii....s-a dus dreaq totul!...am pasaportul expirat! costa 232 ron si se elibereaza intr o zi daca iti depui azi actele pana la ora 16.30 maine e gata momentan planul meu de 1 mai cu vizitarea Serbiei si cazare la Belgrad ramane pe baricade, cu o mica modificare plecarea vineri 30.04 ora 15-15.30 din Arad in directia Garnic la festival Sambata plecare din Garnic pe la ora 11 mers pe ruta Moldova Noua - Portile de fier traversare in Serbia si venit pe celalat mal al dunarii pana in Belgrad cazare Belgrad duminica intoarcere acasa Belgrad -Timisoara -Arad p.s. Sper sa imi permita timpul sa dezasamblez si asamblez motocicleta la loc ca sa am cu ce merge Editat Aprilie 15, 2010 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate