DannyEl Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Am un turometru electronic si vreau sa il leg pe Un motor la la ce trebuie legat din cate am auzit eu trebuie legat la bobina de inductie la intrare in bobina unde sa daca nu zicetimi unde trebuie va rog...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 salut.Pai cred ca turometrul tau trebuie sa aiba 3 fire.Doua fire merg la bobina,adica la cele la care e legata bobina nu la fisa care merge la bujie.Celalalt fir trebuie sa mearga la masa. Trebuie sa stii cum a fost legat la motorul de la care l-ai luat. S-ar putea ca masa sa fie din tresa adik un fir impletitit din cupru........La ce motor vrei sa il pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Ma....pe un minsk....da cred ca o sa reusesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Ma....pe un minsk....da cred ca o sa reusesc.... nu o sa reusesti ptr. ca iti trebuie curent continuu si la Minsk e alternativ.ghinion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Da un prieten a pus pe minsk de Dacia si ala tot electroni si a mers ...ce pot sa zic mam gandit la treaba asta.....sepr sa nu fie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 cutia scoate continuu dintr-o iesire. care e nu stiu dar e cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Salut. Legaturile la turometru: 1- un fir la borna + ( s-au la sursa de curent continuu, vezi la "napolitana" unde ai 12V curent continuu). 2- un fir la masa. 3- un fir la bobina de inductie legat pe borna - (la iesirea din bobina de inductie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Da auzi iesirea din bobina nu e tot masa...ca si aia tot pe masa merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Salut. Arde-o tare, cu comunistele la 'naintare. Poate m-am grabit cu raspunsul, scuze dar eu folosesc turometru rusesc si nesuferitul nu a vrut sa functioneze cu legatura pe + de la bobina. Am crezut ca este defect dar cum l-am legat la borna - de la bobina pacaliciul a inceput sa munceasca. Si munceste bine. La mine legaturile sint: + de la contact la + de la bobina, - de la bobina la ruptor (platina) iar prin ruptor se face legatura cu masa. Am o bobina de inductie care are semnele + si - pe ea si am respectat notatia. Nu stiu cum este la tine, dar vezi daca nu ai la punctele de legatura din turometru semne care sa te lamureasca. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Salut. Arde-o tare, cu comunistele la 'naintare. Poate m-am grabit cu raspunsul, scuze dar eu folosesc turometru rusesc si nesuferitul nu a vrut sa functioneze cu legatura pe + de la bobina. Am crezut ca este defect dar cum l-am legat la borna - de la bobina pacaliciul a inceput sa munceasca. Si munceste bine. La mine legaturile sint: + de la contact la + de la bobina, - de la bobina la ruptor (platina) iar prin ruptor se face legatura cu masa. Am o bobina de inductie care are semnele + si - pe ea si am respectat notatia. Nu stiu cum este la tine, dar vezi daca nu ai la punctele de legatura din turometru semne care sa te lamureasca. Asfalt uscat numai sub roti. minsk-ul e pe magnetou[curent alternativ]deci nu are + si -. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 Man turometru are 3 fire se numesc in felu urmator.....unu se numeste B\R altu B\W si alalalt 0 Intereseazate cum sa le leg ok :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate