The Mentalist Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Salutare! Cum am avut permisul suspendat o perioada m-am trezit acu cu foame de km! M-as baga la o plimbarica spre munte, nu pot sambata deci trebuie sa fie duminica. Mi-ar placea sa fac un Buzau,Siriu,Brasov si retur pe Cheia. Sunt deschis si la alte alternative. Daca are cineva idei sa posteze. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 transfagarasanul,e deschis pana sus la lac dar tunelul era inchis acum cateva saptamani.acum nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Am fost anul trecut pe transfagarasean, dar am urcat dinspre Fagaras pentru ca zona din partea astalalta era bombardata, nu-i pentru motocicleta mea! Transfagaraseanul l-as lasa asa mai pentru august, acum suntem fericiti daca nu ne ploua pe la Brasov, eu zic ca ne riscam sa mergem chiar sus la Balea, tot ne trage o ploaie. Eu raman la varianta mea de mai sus. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Mai copii,chiar asa, NOBODY? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Nu promit, dar ma bate gandu de niste curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Eu vreau sa fac maine o tura de o zi, de dimineata devreme, cu intoarcere pe lumina. Am niste amici din Pitesti care merg din seara asta la gratar la corturi intr-o poiana langa Cumpana. M-ar tenta sa-i vizitez maine - o leaca de pauza la ei, apoi continuat pe transfagarasan - apoi dreapta spre sibiu - intoarcere in Pitesti, prin Valcea, apoi autostrada spre bucuresti. Nu stiu daca se incadreaza intr-un traseu de o zi, mai ales ca pe autostrada eu nu prea pot sa-i dau peste 140, ca mananca ulei si benzina. Calculam kilometri, timpi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Eu merg duminica pe la 10-11-12 la Cheia, pana la Sacele si inapoi pe acelasi drum. Daca nu mergi foarte tare putem merge impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Acu ma uit ca au inceput astia de la accuweather s-o intoarca ca ploua pe la Brasov duminica. Eu maine nu pot,un prieten isi boteaza copilul si e prezenta obligatorie. Eu as pleca pe la un 9 din bucuresti cu strangere duminica la 8.30 la OMV Baneasa. Hai ca mai vedem maine care-i situatia. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 daca ajuta cu ceva,s-a deschis si tunelul de pe transfagarasan spre arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate