OLY Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 vreau si eu o casca ieftina si buna sau mai mult ieftina ..........ceva idei ? k m-am copt cu integrala si in oras si pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 deci nu exista asa ceva ..........ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 lazer, uvex, cms, toate pan ain 350 lei noi.nu lua pe neprobate, oricum la pretul asta nu te astepta la un conform prea bun, dar de oras merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 unde asta omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 problem solved mi-am luat madhead'ul asta la 50 euroi mersi pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 lazer, uvex, cms, toate pan ain 350 lei noi.nu lua pe neprobate, oricum la pretul asta nu te astepta la un conform prea bun, dar de oras merge. eu am CMS-ul de mai mult de un an si ma simt foarte bine in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 Achile din ce material e CMS'u tau ca Madhead'u asta de l-am luat eu e termoplast granulat sau abs si am auzit lucruri nasoale despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate