Barbie Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 genunchierele (le-am purtat vara trecuta, dar arata impecabil) 80 lei si rucsacul 160 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Am eu o geaca de vanzare, marca Buse, marimea S, model touring. Este purtata un sezon, pt mine este putin mare. Pret 130 euro, eu am luat-o la aproape 200 de euro. Revin cu cateva poze cu geaca. Iar eu zic sa alegeti calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 genunchierele (le-am purtat vara trecuta, dar arata impecabil) 80 lei si rucsacul 160 lei. barbie PM.....iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cizme TCX Sundancer water resistant lady: Piele Interni impermeabili Branturi anatomice removibile Talpa cu profil specific de dama Inchidere cu fermoar lateral cu banda elastica Masuri de la 35 la 42 pret: 124.20 euro in loc de 149 euro. Pana la data de 30 Aprilie expedierea este gratuita in toata tara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Cizme TCX Sunray Gore-Tex lady Piele pienofiore Captusala: membrana in Gore-Tex Protectii: maleolo, tibia si paraleva in poliuretan Branturi: anatomice removibile Talpa cu profil specific de dama Masuri de la 35 la 42 pret: 149.20 euro in loc de 179 euro Pana la data de 30 Aprilie expedierea este gratuita in toata tara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. sarutmana colega 0746697232 salopeta fuul protection pret super5oo 7oo piele 30% gorotex 70% si piele 90%si 10% gorotex culori rosu, galben, albastru ,CHILIPIR NOI NOUTE MADE IN ITALIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. 0746697232noi combinezoane italia culori sosu galben abastru combinatii cu negru piele total cordura piele etc 5, 7 milioane lei vechi CHILIPIR 0746697232 PROTECTII TOTAL ... Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. 0746697232 NOI COMBINEZOANE FULL PROTECTION CORDURA PIELE SI PIELE ITALIA NOI ,NOI, 5 MIL 7 MILIOANA VECHI Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. 0746697232 PIELE CORDURA PIELE PIELE FUUL NPROTECTION 5 7 MIL NOI NOUTE ITALIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Buna...I need help.. nu gasesc sa cumpar geaca cu protectie mica..xs e foarte mare pentru mine..si la toate magazinele mi-au zis sa imi fac pe comanda daca stiti ceva..please help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Buna...I need help..nu gasesc sa cumpar geaca cu protectie mica..xs e foarte mare pentru mine..si la toate magazinele mi-au zis sa imi fac pe comanda daca stiti ceva..please help me Buna ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Buna...I need help..nu gasesc sa cumpar geaca cu protectie mica..xs e foarte mare pentru mine..si la toate magazinele mi-au zis sa imi fac pe comanda daca stiti ceva..please help me cauta in louis. vezi ca au marimi si pentru copii sau marimi de dama mici..unele incep de la marimea 30 care e foarte mica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 0746697232noi combinezoane italia culori sosu galben abastru combinatii cu negru piele total cordura piele etc 5, 7 milioane lei vechi CHILIPIR 0746697232 PROTECTII TOTAL ... 0746697232 NOI COMBINEZOANE FULL PROTECTION CORDURA PIELE SI PIELE ITALIA NOI ,NOI, 5 MIL 7 MILIOANA VECHI 0746697232 PIELE CORDURA PIELE PIELE FUUL NPROTECTION 5 7 MIL NOI NOUTE ITALIA DACA NE DAI SI POZE ..TE PUPAM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Ma bag si eu in seama pe aici cu ceva de vanzare ca de a mea sotie nu s-a lipit mersul ca pasager. Geaca textil SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori, practic noua 400 lei sau 90euro (pret magazin 670) Manusi dama de vara SUOMY protectii carbon numarul xs purtate de trei ori, dar cu o descusatura la baza incheieturii pret 100 lei sau 25euro (pret magazin 250 lei) Preturile nu sunt negociabile ele fiind deja aproape de jumatatea pretului din magazin. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 cauta in louis. vezi ca au marimi si pentru copii sau marimi de dama mici..unele incep de la marimea 30 care e foarte mica.. ok..merci mult Ma bag si eu in seama pe aici cu ceva de vanzare ca de a mea sotie nu s-a lipit mersul ca pasager. Geaca textil SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori, practic noua 400 lei sau 90euro (pret magazin 670) Manusi dama de vara SUOMY protectii carbon numarul xs purtate de trei ori, dar cu o descusatura la baza incheieturii pret 100 lei sau 25euro (pret magazin 250 lei) Preturile nu sunt negociabile ele fiind deja aproape de jumatatea pretului din magazin. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com buna, poti sa imi dai niste dimensiuni la geaca..distanta dintre umeri si lungimea manecilor. Eu sunt foarte mica si de obicei xs imi e mare. ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) buna, poti sa imi dai niste dimensiuni la geaca..distanta dintre umeri si lungimea manecilor. Eu sunt foarte mica si de obicei xs imi e mare.ms mult De indata ce ajung acasa o masor si iti spun. A mea sotie are 50 kg si 1,65(parca ) si este perfecta pentru ea. Manusile se pot coase la un croitor dar am preferat sa nu ascund problema, dupa care sa spun ca sunt ok. Editat Februarie 17, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Uite niste linkuri de la imbracamintea pt copii..sunt pe inaltime asa ca L e pentru cine are cam 164-170: http://www.louis.de/_20b0500094ffcb4ae54d2...artnr_gr=208618 Ai mai multe culori. Nu ai spus insa ce fel de geaca vrei. Eu ti-am dat exemplu de una textila. Uite inca una: http://www.louis.de/_20b0500094ffcb4ae54d2...artnr_gr=205268 Sau asta care are marimea de dama incepand cu 34: http://www.louis.de/_20b0500094ffcb4ae54d2...artnr_gr=205900 Trebuie neaparat sa te masori si vezi ca dupa preturi pe pagina mai jos la un moment dat e un link catre niste tabele cu masurile lor si la ce marimi se potrivesc. Editat Februarie 17, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ok..merci mult buna, poti sa imi dai niste dimensiuni la geaca..distanta dintre umeri si lungimea manecilor. Eu sunt foarte mica si de obicei xs imi e mare. ms mult Masurile sunt urmatoarele din cusatura in cusatura la umeri are 41 cm iar maneca din cusatura pana jos 54 cm asta dupa cat ma pricep eu la croitorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Geaca vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670) Manusile s-au dat. Multumesc Preturile nu sunt negociabile ele fiind deja la jumatatea pretului de magazin. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Geaca vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670)Manusile s-au dat. Multumesc Preturile nu sunt negociabile ele fiind deja la jumatatea pretului de magazin. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com florin, ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ravenitza ,te pup ca te vad jos in bara. zar'na ca m-ai directionat unde trebuie( acum sa speram ca o sa-mi si vina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Buna fetelor super oferta de primavara!!!!!!!!!! + geaca + pantalon numai 139 euro in loc de 235euro!!! pentru informatii: PM sau fabio75t@libero.it sau mess fabio75t ciao Fabio Revin cu o noutate: producatorul a acceptat sa imi faca la comanda si masura XXS si fara nici o majorare de pret. Ciao Fabio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu am luat aseara de la Fabio geaca + pantaloni si sunt super. Materialele sunt de calitate si pretul e ok. In poza geaca se vede gri, dar de fapt e neagra si se asorteaza la fix cu pantalonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) De vanzare Geaca textil pentru vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670) Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com ] Editat Februarie 18, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu am luat aseara de la Fabio geaca + pantaloni si sunt super.Materialele sunt de calitate si pretul e ok. In poza geaca se vede gri, dar de fapt e neagra si se asorteaza la fix cu pantalonii Sa le porti sanatoasa!!!! Si la cat mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) De vanzare Geaca textil pentru vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670) Geaca recomandata pentru sport, naked sau touring. Model nou 2008, extrem de tehnica si practica. Cu membrane H2OUT . Materiale:Cordura tratata cu Teflon si Tenax in zone speciale. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com Editat Februarie 20, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Se vand pantaloni moto IXS, marimea DS, purtati de vreo 2 ori, pret 100 euro http://www.ixs-fashion.com/images/L/Z7379.jpgInfo: Trousers made of 600D & 300D polyoxford and 500D AIRGUARD® · soltoTEX® lining membrane with water barrier · Removable thermo lining · 2 pockets Pantaloni moto Polo, Firefox Hosen, marimea 36, noi-nouti, pret 110 euro. up pt calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate