Miki Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 Nici eu nu ma pot lipsi de aici, ca doar am si eu cu ce sa mandresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Deci, e un ETZ din '89. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Si fuge taree!! Cu doi insi 130 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Aaa....si are 243 cmc si 21 de cai...asta dc. mai am toate calutile inauntru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Bordul la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Cam iese uleiul pe undeva si discul pateste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Si am si mansonul cauciuc rupta! Dar vine comanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Motorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Sta sa cada motorul pe tine? Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 am putea sa te trimitem la saloanele moto ca te descurci sa faci poze si prezentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Octombrie 1, 2004 Autor Share Postat Octombrie 1, 2004 Dupa spusele lui Bazil88 ma simt onorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 .... I-mi place ... misto motor !! Sa-l stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 S-o stapinesti aventuros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 S-o stapanesti sanatos! Cu asa frumusete iti va trece repede dorul de batranica Jawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Sa-l stapanesti sanatos si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Baga Km in ea, garantat nu te lasa la cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Noiembrie 4, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2004 Ce spui? Ca nu ma lasa?! Bleah.. de o fi asa.. M-au lasat rulmentii de la ambielaj, si ca am tot circulat asa, mi s-a bulit si ambielajul....e la rectificat acum, iar cu ocazia asta fac la motor RK. Sper, ca pana-n decembrie o sa fie gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate