SOCKY Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 (editat) M.C. ROAD RIDERS PITESTI ARE PLACEREA DE A VA INVITA IN PERIOADA 17-19 AUGUST 2007 LA MOTOFEST2007. Intr-o noua locatie, Babana 15km distanta de Pitesti ! Vom reveni cu alte informatii ! Editat Iunie 18, 2007 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Eu am fost anul trecut si nu a fost foarte reusita intrunirea. In schimb locatia este superba. Anul asta trebuie sa va ocupati ca lumea de organizare dar trebuie sa si mediatizati puternic evenimentul ca sa vina oameni = sa va permiteti conditii, trupe mai bune etc... Se stie: trupe bune, conditii de igiena bune, securitate pusa la punct(temperarea baietilor galagiosi peste masura). Una peste alta, vin si anul asta, sau poate bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Idem si eu am fost la pitesti anu trecut si mi-a placut poate ajung si anu asta Baga Socky Un Actor Grabit imi plac liniutele vor fii si anu acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Rabdare, copii, rabdare....Cat de curand o sa revenim cu poze de la locatie, cu harti si cu tot ce mai doreste lumea!!!! incercam sa facem totul cat mai repede dar sa iasa bine, ca sa ne mai auzim si la anu cu drag!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Eu am fost anul trecut si nu a fost foarte reusita intrunirea. In schimb locatia este superba. Anul asta trebuie sa va ocupati ca lumea de organizare dar trebuie sa si mediatizati puternic evenimentul ca sa vina oameni = sa va permiteti conditii, trupe mai bune etc... Se stie: trupe bune, conditii de igiena bune, securitate pusa la punct(temperarea baietilor galagiosi peste masura). Una peste alta, vin si anul asta, sau poate bere. Nu mai faceti asocierea cu ce a fost anul trecut. Chiar daca numele clubului s-a pastrat, NU MAI E ACELASI CLUB de anul trecut. Iar locatia oricum nu este aceeasi . Ne-am dorit sa facem intrunire, ne-am zbatut putin, si cu atat cat ne permitem ("sa va permiteti conditii, trupe mai bune etc..."), vom avea intrunire la Pitesti (la Babana mai exact ). Asa cum au spus multi pe aici (pe forum), e organizata o intrunire moto, si asta nu implica obligatoriu super concerte si super trupe. Vom face tot ce putem pt. a ne simti bine, si a va avea alaturi de noi si in anii viitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 -hi !!! -in atentia organizatorilor, daca va intereseaza trupa SEDATIV, las un nr. de tel. 0723696670 eu oricum vin !!! stiu o piscina tare, de anu trecut astept -www.sedativ.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Nu mai faceti asocierea cu ce a fost anul trecut. Chiar daca numele clubului s-a pastrat, NU MAI E ACELASI CLUB de anul trecut. Iar locatia oricum nu este aceeasi . Ne-am dorit sa facem intrunire, ne-am zbatut putin, si cu atat cat ne permitem ("sa va permiteti conditii, trupe mai bune etc..."), vom avea intrunire la Pitesti (la Babana mai exact ). Asa cum au spus multi pe aici (pe forum), e organizata o intrunire moto, si asta nu implica obligatoriu super concerte si super trupe. Vom face tot ce putem pt. a ne simti bine, si a va avea alaturi de noi si in anii viitori Bravo! Succes!!! Ne vedem in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Idem si eu am fost la pitesti anu trecut si mi-a placut poate ajung si anu asta Baga Socky Un Actor Grabit imi plac liniutele vor fii si anu acesta? te asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elvantin Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Daca aveti nevoie de-o trupa de motoare, dati-mi un mesaj. PS: noi NU suntem o trupa de duzina, ne asteptam la seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 hmmmm...era mai frumos mah la Budeasa, dar merge si acolo...decat deloc. Ma bucur k n ati renuntat la idee...mai ales dupa experienta neplacuta d anul trecut. Bafta si seeu when we get there!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 Revenim cu fotografii ale locatiei si alte informatii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate