Vladimir_HD Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Va rog frumos si eu ceva, fratzi motociclisti, am achizitionat si eu GPZ-ul lui Adolphyno si nu prea stiu nimik de intretinere si utilizare si chestii de astea. Va rog frumos daca are cineva un manual de utilizare, intretinere si reparatii daca are cineva . Merci frumos, Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Vlade nu te inteleg..... Nuti trebuie nici un manual deoarece NU SE VA STRICA! Si in ceea ce priveste utilizarea si intretinerea , trateazo cum ai tratat minskul si cum ai de gand sa procedezi cu hayabusa din viitor. Cred ca , cam orice motocicleta ai avea trebuie intretinuta in mod standardizat : poartate frumos cu ea, no tranti , spalo , schimbai uleiul cand cere , gume , verificari periodice apa din circuitul de racire , benzina si...kilometri multi pe 2 roti. Face figuri sau cumva te plictisesti si nu mai ai ce scrie?? Norocc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Bai Adi nu te mai lua de mine, vreau si eu sa stiu cand se schimba uleiul, cand se face una alta pe la ea etc, in plus daca se intampla ceva la ea nu crezi ca ar fi bine daca am un manual in care sa ma uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucs Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Salut ba baieti... Adi, nu te mai ratoi, ca nu-ti sta in fire Bronto, daca vrei, lasa-mi un mail si-ti trimit ce am eu, date tehnice, manual si niste documentatie (in germana, din pacate, dar diagramele si pozele merg si asa) despre motorul asta fabulos, din a carui productie de succes detin si eu un exemplar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Clanu' GPZ, ! Intr-adevar motoru asta este fiabil, si fuge o idee acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 30, 2004 Admin Share Postat Septembrie 30, 2004 manuale reparatie GPZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 30, 2004 Admin Share Postat Septembrie 30, 2004 pai n-ai ce sa-i faci, e bulet-proof te uit pe geam la ulei din cand in cand, cand incepe sezonul schimbi ulei&filtre + bujii o speli... si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucs Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Da, si eu tot de la linkul lui Smokey le am (multumesc inca o data pe aceasta cale). Smokey, am vazut ca o dai. Gata, si-a servit patria suficient? te muti la ceva mai mare? Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 30, 2004 Admin Share Postat Septembrie 30, 2004 Da, si eu tot de la linkul lui Smokey le am (multumesc inca o data pe aceasta cale). Smokey, am vazut ca o dai. Gata, si-a servit patria suficient? te muti la ceva mai mare? Bafta la vanzare! prea multe accidente din viteza.... trec la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 prea multe accidente din viteza.... trec la enduro aiurea... vrea sa cumpere un IJ de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 30, 2004 Autor Share Postat Septembrie 30, 2004 multzam fain de raspunsuri. @Bucs adresa de mail este vanculet@yahoo.com merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate