dilivio Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 (editat) sunt suparat rau de tot. Aseara, dupa a cearta cu vecinii ( pe locurile de parcare, ca de obicei ) am uitat cheia in contact.Nu stiu cum sa fac pt ca era singura, si ce este cel mai grav, e ca poate mi-a fost furata. Acum trebuie sa demontez juma' de motoreta ca sa scot butucul si sa ma duc cu el ca sa-mi fac alta cheie. Cine stie unde pot sa fac o cheie dupa butuc? salutari Editat Iunie 19, 2007 de dilivio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 sunt suparat rau de tot. Aseara, dupa a cearta cu vecinii ( pe locurile de parcare, ca de obicei ) am uitat cheia in contact.Nu stiu cum sa fac pt ca era singura, si ce este cel mai grav, e ca poate mi-a fost furata. Acum trebuie sa demontez juma' de motoreta ca sa scot butucul si sa ma duc cu el ca sa-mi fac alta cheie. Cine stie unde pot sa fac o cheie dupa butuc? salutari mai bine schimbi butucul decat sa faci alta cheie.e mult mai sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 asa m-am gandit initial dar ar insemna sa schimb si capacul la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 si incuietoarea de la sha... asa am patzit eu.. pierdut o cheie... schimbat butuc... dar eu mai aveam o cheie si acum umblu cu 2 chei la gat... una pt contact...alta pt rezervor si sha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 e si asta o varianta. cum ai facut cheia pt rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 (editat) sunt suparat rau de tot.Aseara, dupa a cearta cu vecinii ( pe locurile de parcare, ca de obicei ) am uitat cheia in contact.Nu stiu cum sa fac pt ca era singura, si ce este cel mai grav, e ca poate mi-a fost furata. Acum trebuie sa demontez juma' de motoreta ca sa scot butucul si sa ma duc cu el ca sa-mi fac alta cheie. Cine stie unde pot sa fac o cheie dupa butuc? salutari . POATE? deci nu sti sigur daca mai ai cheia, si tu stai la computer sa postezi pe forum? Io in locul tau eram in taxi sa aflu daca mai am motor, dupa aia mai vedeam... Si eu sunt de parere ca butuc nou e mai sigur. Editat Iunie 19, 2007 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 daca ai fi fost in locul meu, ti-ai fi dat seama ca nu am pierdut cheia acum ci aseara si ca ma dus capul sa-l asigur ca sa nu dispara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 cei din cora militari fac chei, si ei m-au si trimis la un alt magazin de-al lor sa imi faca cheia dupa butuc. Eu am cumparat moto fara cheie de blocat ghidon... Oricum poti intreba acolo ce si cum...Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Gasesti la statia de metrou costin giorgian este un omuletz care face si desface ce nu iti vine a crede si vine el la tine daca e nevioe si iti face cheie dupa butuc fara sa il dai tu afara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Si eu as vrea sa stiu daca poate fi gasit acum sau dupa sarbatori. Daca trece cineva pe acolo, sa lase si aici un mesaj. Sarumana mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate