remy Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Salut baieti, ajutati-ma si pe mine putin, imi trebuie 2 filtre conice, de aer ptr. carburatoare keihin, de unde pot cumpara?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Incearca pe eBay daca ai vre-un prieten in USA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Salut baieti, ajutati-ma si pe mine putin, imi trebuie 2 filtre conice, de aer ptr. carburatoare keihin, de unde pot cumpara?.... Ce motocicleta, ce an, ce model, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remy Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 un ural din '92 si am carburatoare keihin de la o honda de 400 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remy Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 cam asa arata filtrele, cum are motocicleta asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 cam asa arata filtrele, cum are motocicleta asta... Vorbeste cu C. Stelia deseara in complex, el aduce de la Louis (www.louis.de). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 exista o firma in Bucuresti care aduce filtre de aer de toate felurile....aduc si K&S eu am avut asemenea filtre la nepra.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 uite si adresa: Premium Brands bd. timisoara nr 60/D sect.6.( tel: 444.24.48) ..... sau showroom pe bd.ion mihalache 104 sect.1( tel: 224.33.28) succes. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remy Postat Septembrie 30, 2004 Autor Share Postat Septembrie 30, 2004 Mersi mult baieti, drum uscat si sa aveti grija de voi!!!! ne mai vorbim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Succes....sa scrii aici daca ai gasit si la ce pret... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 http://www.knfilters.com/ Eu mi-am comandat 2 filtre conice K&N de la mag. SsangYong de pe Bl.1 Mai. 49 $ bucata, dar garantie 1 milion de km. . . . . . .merita nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 Remy,ai facut ceva cu filtre-le??? B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2004 Share Postat Decembrie 26, 2004 Remy,ai facut ceva cu filtre-le??? B nu stiu ce se intimpla cu remy de multa vreme nu stiu nimic de el...locuieste la 45 km de timisoara in orasul deta....iam zis sa ia legatura cu luci sau cu ce ce se intilnesc la Roma in comlex dar nu mia raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate