da'beorz Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Salut. sunt nou ca membru pe forum ca de citit citesc de mult. Ma intereseaza ce dealer kymco e pe langa mine (zona gara de nord) si ce acte trebuie sa fac, unde sa ma duc ca sa inscriu un Agility 125 si cat costa? Cine are asa ceva ce parere are de el? Ps. ma duce un agility 125 pe mine aprox 95 kg+ fata 55 KG fara sa lesine? Multumesc anticipat pentru raspunsuri la subiect. Pana il iau salutari cu farul escamotabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Salut. sunt nou ca membru pe forum ca de citit citesc de mult. Ma intereseaza ce dealer kymco e pe langa mine (zona gara de nord) si ce acte trebuie sa fac, unde sa ma duc ca sa inscriu un Agility 125 si cat costa? Cine are asa ceva ce parere are de el? Ps. ma duce un agility 125 pe mine aprox 95 kg+ fata 55 KG fara sa lesine? Multumesc anticipat pentru raspunsuri la subiect. Pana il iau salutari cu farul escamotabil . sal! te duce fara probleme scuterul de 125! dealer...nu prea stiu prin zona aia...cauta si tu pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Salut. sunt nou ca membru pe forum ca de citit citesc de mult. Ma intereseaza ce dealer kymco e pe langa mine (zona gara de nord) si ce acte trebuie sa fac, unde sa ma duc ca sa inscriu un Agility 125 si cat costa? Cine are asa ceva ce parere are de el? Ps. ma duce un agility 125 pe mine aprox 95 kg+ fata 55 KG fara sa lesine? Multumesc anticipat pentru raspunsuri la subiect. Pana il iau salutari cu farul escamotabil . www.kymco.ro ai toate adresele la fiecare sector Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 www.kymco.ro ai toate adresele la fiecare sector corect. iar daca cel de 50 isi face treaba cu doua persoane, cel de 125 nu va trebui sa-ti faca vreo problema. se inmatriculeaza la Politie jucaria. dealerii iti dau carte, factura, deci nu e asta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 Am vazut pe site adresa dar habar n-am unde e B-dul. Aerogarii, Nr. 38. Ps. m-am dat azi cu un piaggio mp3 de 250 cc.Super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 dupa ce cobori podul de la Elvila in directia DN1, la primul semafor se face o strada la stanga. Exact pe colt estu un magazin Peugeot. acolo e. de ce nu dai un telefon inainte, e mai simplu asa, sa nu bati drumul degeaba , poate nu au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Am vazut pe site adresa dar habar n-am unde e B-dul. Aerogarii, Nr. 38. Ps. m-am dat azi cu un piaggio mp3 de 250 cc.Super tare. te-ai dat cu piaggio mp3?????? cum e? cum e? cum e? io...il iubesc imi place la nebunie ! m-am holbat la ala de la paneuro juma' de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 te-ai dat cu piaggio mp3?????? cum e? cum e? cum e? io...il iubesc imi place la nebunie ! m-am holbat la ala de la paneuro juma' de ora pfff e misto rau piaggio mp3.. da' si 6.000 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 Am gasit dealer relativ aproape de mine in Pipera.Cred ca maine il si iau. Merci pt raspunsuri. Mp3 arata super marfa ,e mare si ciudat.Oricum se strange lumea ca la urs. Are o gramada de chestii marfa gen sistem sa-l faca sa stea drept fara sa il tii cu picioru si frana de mana. Ce e nasol e ca e ff greu.Am avut ceva emotii sa-l intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Am gasit dealer relativ aproape de mine in Pipera.Cred ca maine il si iau. Merci pt raspunsuri. Mp3 arata super marfa ,e mare si ciudat.Oricum se strange lumea ca la urs. Are o gramada de chestii marfa gen sistem sa-l faca sa stea drept fara sa il tii cu picioru si frana de mana. Ce e nasol e ca e ff greu.Am avut ceva emotii sa-l intorc. auzi.. la mp3 frana de spate nu se apasa cu picioru? am mers si eu mai demult cu un piaggio (cred ca hexagon model nou sau ceva care nu prea gasesti in romania) si avea frana de spate la picior, si frana de fata in dreapta..sa ne spui si noua cand iti iei scooteru de 125 (la care iti trebuie A-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 auzi.. la mp3 frana de spate nu se apasa cu picioru? am mers si eu mai demult cu un piaggio (cred ca hexagon model nou sau ceva care nu prea gasesti in romania) si avea frana de spate la picior, si frana de fata in dreapta..sa ne spui si noua cand iti iei scooteru de 125 (la care iti trebuie A-ul) Sigur era piaggio si nu geely? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 Pai eu stiu ca pt <125cc trebuie A1 nu A.Am A1 de pe vremea cand s-a facut categoria asta ('97).Atunci puteai sa mergi cu A1 cu ce mergi acum cu curs de legislatie ( mama ce batran sint!) De luat il iau maine garantat. Mp3 are franele ca majoritatea scuterelor pe ghidon. singurul scuter cu care am mers si avea frana pe podea era o vespa cam veche la momentul ala ( cam '95) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 da de veste dupa ce il iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 (editat) eu probabil sunt cel mai in masura sa ti zic despre Agility de 125 deoarece si eu am unul : 1.daca era sa ti recomand un dealer iti recomandam pe cel din Drumul Taberei (e super ok si service-ul si serviciile )=era cel mai aproape de mine ...dar parca ai spus ca deja ti ai gasit unul (nu ti as recomanda Tomina-pe oricine altcineva,poate...) 2.trebuie inscris la Udriste (daca vrei pasii amanuntiti da mesaj pe forum sau PM) 3.te duce usor si pe tine si pe fata (eu am 85 kg si am dus persoane similare sau chiar mai grele decat mine+bagaje) 4.e un scuter meserias (are demaraj super tare...eu i am dat 110 km/h ...consuma putin ...te bagi cu el in trafic fff usor)..daca mai vrei si alte detalii ..vorbim Editat Iunie 25, 2007 de flying--boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 Am cautat azi la 2 dealeri si nu au pe stoc.stie cineva de unde pot sa-l iau mai repede de 10/14 zile (cat ar dura la bykes.ro/motomania) ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Am cautat azi la 2 dealeri si nu au pe stoc.stie cineva de unde pot sa-l iau mai repede de 10/14 zile (cat ar dura la bykes.ro/motomania) ?? Eu am un Kymco Grand Dink 125 si un Kymco Agility 50. Am luat unu din ele de la bykes.ro (acuma o luna si ceva) Am avut MARI probleme acolo si am dat bani pe loc. NU iti sfatuiesc sa ei de acolo. Mai bine in Dr. Taberei unde a zis Dragos. Dar am dat si link mai devreme de la Kymco.ro si acolo am dat eu un telefon si am intrebat unde are Scuter in stoc. Adica la ce dealer sa merg. Suna acolo. De asta are o pagina pe web. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Am cautat azi la 2 dealeri si nu au pe stoc.stie cineva de unde pot sa-l iau mai repede de 10/14 zile (cat ar dura la bykes.ro/motomania) ?? Maine in principiu pot sa-ti dau un raspuns exact..cand vine...dar cel mai probabil intre 3 si 5 zile...iar dealerul este la tine in fata blocului...adica vine scuteru acasa...daca iti place ideea putem vorbi pe mess...o_kellu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Maine in principiu pot sa-ti dau un raspuns exact..cand vine...dar cel mai probabil intre 3 si 5 zile...iar dealerul este la tine in fata blocului...adica vine scuteru acasa...daca iti place ideea putem vorbi pe mess...o_kellu Ai mare grija unde il ei. Eu am asteptat 14 zile pana am primit acte. (bykes.ro) Si nu acte de la primarie. Acte pentru scuter. Un Scuter Kymco am luat la Tomina Trans. Am platit avans si ei a facut comanda in Austria. Dupa 7 zile mi a adus acasa. Tot era ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 Am subat si la dealerul din drumul taberei si nu au nici acolo dar aduc mai repede 5-10 zile. Maine dimineata sun la euro motor si daca nu e nici unul pe stoc cred ca o sa fac comanda in drumul taberei cum mi-ati recomandat voi. O-kellu legat de ce zici tu garantia si service-ul unde se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 in Drumul Taberei cred ca ti l aduce in 5-6 zile .......si daca scuterul e in tara poate veni si mai repede ...si odata cu scuterul vin si actele (sau maxim la 1-2 zile distanta)...vorbim ps:mie mi a adus agility 125 in 3 zile (ca era in tara);si exact rosu cum vroiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 in Drumul Taberei cred ca ti l aduce in 5-6 zile .......si daca scuterul e in tara poate veni si mai repede ...si odata cu scuterul vin si actele (sau maxim la 1-2 zile distanta)...vorbim ps:mie mi a adus agility 125 in 3 zile (ca era in tara);si exact rosu cum vroiam eu Daca face comanda - e si bine undeva. Asa esti sigur ca primesti model cel mai nou si nu unu de ani trecut. La bikes.ro macar am primit ultima model de Agility.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 O-kellu legat de ce zici tu garantia si service-ul unde se face? Exista doua agility 125 pe stoc..unul albastru si unul rosu..daca vrei maine le ai...cu tot cu acte..noi noute....de la firma..este un nou dealer de kymco...deci totul corect.. Service si garantia se fac la telierul specializat kymco de pe calea grivitei..de fapt un pic in spate pe o straduta... Dar mai bine am vorbi pe telefon...asta daca chiar vrei scuterul...0722628897 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) Am facut deja comanda azi in Dr. Taberei si mi-l aduce in 2 zile. Merci pt sfaturi. Editat Iunie 26, 2007 de da'beorz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Am postat pe forum ca sa vada si altii care au scutere mai mari de 50cc: Inmatricularea se face asa: 1.Te duci cu cartea de identitate a scuterului la RAR (pe Calea Grivitei) =acolo se pune folie de securizare pe cartea de identitate (costa in jur de 125.000) 2.Te duci la cecul /trezoreria de sector (asta tre sa te interesezi in functie de sectorul tau ) pentru a declara scuterul (pt ca statul nostru iubit si drag sa ti ia scuterul in evidenta si sa ti ia impozit pe el) 3.Te duci la CEC-ul de la Sala Palatului si platesti cele 2 taxe (taxa de talon si taxa de inmatriculare)=amandoua in jur de 500.000 4.Poti merge la Udriste apoi;aici iti recomand sa te duci la unul din numeroasele chioscuri din fata pentru a ti pregati tot dosarul (stiu fetele alea tot ce ti trebuie ;pt ca iti trebuie nu stiu cate xeroxuri dupa mai stiu eu ce );si de aia zic sa mergi la un chiosc din ala pt ca pentru o suta de mii iti pregateste TOT dosarul ;sa nu uiti sa ti faci RCA care este obligatorie (eu mi am facut pe 6 luni ) 5.Dosarul e complet (aici mare atentie:sa le zici celor de la Motor Team sa ti dea factura din Austria nu cea fiscala (aia galbena ) pentru ca la Udriste te va intreba de factura din Austria (mie mi au trimis o cei de la EuroMotor prin FAX;poti incerca si varianta asta);te duci la ghiseu depui dosarul si in 48 de ore ai numerele definitive. ps:pare destul de complicat dar nu este 1.RAR-folie 2.Trezorerie-impozit 3.CEC-Sala Palatului-2 taxe 4.Udriste-te duci la un chiosc si ti fac aia tot dosarul Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 Rar-u si trezoreria sunt aproape si stiu unde sint.trebuie musai la cec la sala palatului? ca e cec chiar langa trezorerie pe calea grivitei. Are ceva daca am impozit restanta la masina?Si amenzi? E adevarat ca acum se inmatriculeaza de pe o zi pe alta? Papura masii ce aiurea e sa astepti sa-l iei. Eu credeam ca te duci la magazin si pleci cu el.D' aia credeam ca il luam alaltaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate