mirceatrif Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Vreau sa cer parerea cunoscatorilor in legatura cu functionarea unui motor din a carui instalatie electrica au fost suprimate sigurantele. Care sunt riscurile unei astfel de improvizatii? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 In caz de un SCURT CIRCUIT ia foc instalatia sau se topesc cablurile asa cu sigurante cand este un scurt circuit cedeaza ele(sigurantele)dar daca nu ai iti cedeaza instalatia......Fa ceva si remediaza situatia....Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 In caz de un SCURT CIRCUIT ia foc instalatia sau se topesc cablurile asa cu sigurante cand este un scurt circuit cedeaza ele(sigurantele)dar daca nu ai iti cedeaza instalatia......Fa ceva si remediaza situatia....Bafta Ok, banuiam ca asta ma paste. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 nici io n-am. am luat foc doar de cateva ori ca atinge elementul de la far de contactul original. elementul nu e original, evident. . am izolat iar si am mers mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 sa mai citez pe un "om celebru"? "prietenii imi zic: INSISTA " e cam periculos ce faci valicaddy ca deh ... poate te opresc booiyy aia de la R.A.R. si tu te chinui sa-ti stingi instalatia ce le mai zici atunci? ca era un tip aici pe forum care mi-a spus ca daca am roti de 18' in loc de 19" si frana de opresc si tiru' nu-i bine as vrea sa te vad pe tine ce faci daca patesti beleaua sa-ti ia foc instalatia si sa fii oprit si de cei de la R.A.R. stiu ce o sa le spui : "NU-I A MEA DOM'LE" am imprumutat-o de la un amic BAFTA si pune sigurantele la locul lor ca nu-s degeaba puse acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 cred ca daca ma opreste rar-ul pe strada mai degraba voi muri de ras cu inginerul de acolo. probabil ne cunoastem, dar vom incerca sa facem in asa fel incat sa nu se vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 .... atunci... E DIN CE IN CE MAI BINE nu am stiut , de fapt nici nu stiu cu ce te ocupi, da e bine ca mai cunosti pe careva de prin "gasca" R.A.R.-ului ! eu am avut "ceva" momente mai neplacute prin curtea R.A.R.-ului , DAR, s-au rezolvat... traiasca banu'...si lacomia ce a existat dintotdeauna in mai fiecare dintre noi DAR TOT NU-I SUPORT PE ASTIA DE LA R.A.R. (oricat ar vrea vreunu sa-mi explice "ce si cum"...) CIAO SI DA-I TARE CU "SIGURANTZELE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Domnilor, ce nu pricep eu: de ce sa muncesti sa repari o instalatie prajita (in cel mai bun caz, se topesc firele, mai degraba se frige generatorul, de baterie ce sa mai vorbesc), cind mult mai convenabil e sa pui sigurantele lipsa. Daca vorbim de fuzibile e banal, daca vorbim de intreruptoare automate (asa-zisele sigurante automate), as fi la rindul meu curios unde le montezi (ca sint voluminoase si pentru un montaj serios, pe sina, nu vad cum ar avea loc in "cutia" pentru baterie)... Pentru cine a facut manevra, zi-mi si mie unde le-ai montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 dar poti simplu simplu de tot sa ii pui macat O (una) siguranta!! e simplu, costul este de 30 de bani si iti protejeaza 2 zile de munca sa refaci firele prajete plus ca poti ramane in drum cine stie pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 bine, bine, am sa montez si eu una - doua bucati, nu de alta dar am si suport original de la ceva instalatie de mercedes, deci va iesi artistic, daca pot sa spun asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Gata, am cumparat un tablou complet de sigurante. Intra lejer in cutia acumulatorului, e vorba de o cutiuta mica. 30 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 sunt mari probleme cand nu ai sigurante la un scurt circuit poti sa ramai fara niciun cablu izolat in cel mai fericit caz, iar cel mai mare pericol este sa iti ia motocicleta foc si sa faci probleme in jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 evident ca nu am avut timp sa-mi pun si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate