Hellicks Hellmet Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Fost Vama, placut, superb, mers si alta data. Cazare rulota, foarte fain, ieftin, buda+dusuri curate & amenajate (plus ca e cate un dus la fiecare rulota afara = poti spala si mobra un pic) , deci mers si alta data. Propretaru' motociclist, umanoizii pe doua rotzi - agreatzi. Interesat - gasit numar telefon in poze. Gata, acuma pozili: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Marea...mai frumoasa ca niciodata...mai un pic si plec si eu inspre ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Superpoze, mai ales ultima... ooof, marea... mai am o luna si ma duc iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 daca imi permiti sa adaug si eu poze de la "nisipurile de aur autohtone" din Neptun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 (editat) daca imi permiti sa adaug si eu poze de la "nisipurile de aur autohtone" din Neptun off vai de litoralul romanesc... intra la banet in litoral si nu se investeste nimik .. teava aia stiti de unde vine nu? sa stiti ca nu este canal colector la litoral .. si tot shitu iese in mare.. pacat ca e atat de frumoasa tara asta dar e locuita Editat Iulie 1, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 salut! am fost si eu tot acolo , cam asa e cum zici. atmosfera super, primire pt motociclisti (la mine cel putin) cu suculetze si prajituri, conditii meseriase, preturi ok etc lalala muncitorii de acolo mi-au spus cred ca de tine ca urmeaza sa mergi. Ionica, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Si piesa de rezistenta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZ6S Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 fost la vama w-endu' trecut. din pacate nu cu mobra din motive de numar pasageri. doua-trei poze si impresii aici: http://asmallerbang.blogspot.com a, si apa a fost rece tare. n-am reusit sa inot mai mult de 2-3 minute pe tura am compensat cu o tura la nisipurile de aur unde apa a fost buna, mancarea si mai si, preturile omenesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate