roxanna_ghfx Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Nu ma refeream la tine, ci la t-rex and co ... Noi sarim ca arsi datorita glumelor proaste si a offtopicurilor exagerate ca numar, pana la urma aici intra omul sa se informeze nu sa-i citeasca glumele nesarate a lui trex... Si mai este un lucru pe care nu-l inteleg, omu vine aici scrie un post, mai scapa o greseala din neatentie si graba, asta nu-l face agramat, ce drac sa mai zic de Vanghelie ... Eu zic sa va faceti voi un forum : www.gramatica-limbii-roamane.ro/forum unde sa atrageti atentia asupra greselilor gramaticale. Tu stii cum e....prostul cu indiferenta se omoara. Daca dati apa la moara.... Ok, mai scapa omu' o gherla, dar nu in fiecare post. Eu la astia ma refeream. Nu-i vorba de facut vreun forum in care sa invatam lumea limba romana. Daca n-au fost in stare sa invete in clasele primare, sigur nu vor invata acum, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) Tu stii cum e....prostul cu indiferenta se omoara. Daca dati apa la moara.... Ok, mai scapa omu' o gherla, dar nu in fiecare post. Eu la astia ma refeream. Nu-i vorba de facut vreun forum in care sa invatam lumea limba romana. Daca n-au fost in stare sa invete in clasele primare, sigur nu vor invata acum, nu? dacă tot e mult off-topic... tu cu limba română ... ar trebui să Âştii că se scrie cu diacritice. dacă tot vrei să atragi atenția asupra limbii române. Editat Octombrie 25, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Tu stii cum e....prostul cu indiferenta se omoara. Daca dati apa la moara.... Ok, mai scapa omu' o gherla, dar nu in fiecare post. Eu la astia ma refeream. Nu-i vorba de facut vreun forum in care sa invatam lumea limba romana. Daca n-au fost in stare sa invete in clasele primare, sigur nu vor invata acum, nu? nu stiu cum ajuti pe cineva daca intre timp strici altceva un forum de exemplu. Cred ca-i imposibil sa "ajuti" pe cineva cu forta, si cred ca n-aveti atat timp disponibil sa educati lumea pe forum, oricum nu vad rostul, tot o tare de cacao avemf ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 @Ionutz Si la inceput de propozitie se scrie cu majuscula, nu? @Cosminake Pai fix asta spuneam si eu. Sunt de neajutat si nici nu cred ca si-ar bate careva capu' cu ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=1 sezonul se pare ca nu s-a terminat, poate bagati dreacu ceva in gamaliile alea pline de manele si gel bafta si asfalt de care vreti voi Editat Octombrie 28, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 [...] merg pe scuter si n-am motor (si nici nu vreau sa-mi iau).[...] Ce? Nu-ti mai iei motor? Parca erai in febra cautarilor, ai luat aspirina saracului? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ce? Nu-ti mai iei motor? Parca erai in febra cautarilor, ai luat aspirina saracului? Bafta! Imi iau Burgman. Pentru mine e mai bun in oras decat un chopper. Dar mai am de asteptat pana-n primavara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) wa da cat de fraier poti sa fii sa cazii k un scuter nu zik k io as fi expert da frate is de la tara si pun pariu ka am mai multe gropi k voii dak kum draqu sa cazi k scuter nu da astai fenomen si k aveti si grup:)) o facut bine italeni de o dat leagea aia k limitare de cc ... Editat Noiembrie 7, 2011 de t1tty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Si habar nu are sa scrie, e un taran manelist ce sa ii ceri, sunt multi din astea, oare cum a gasit acest forum si cum a reusit sa isi faca cont cand el nu stie sa scrie darmite sa citeasca... Nu iti doresc sa cazi sa vezi cum este;) Editat Noiembrie 8, 2011 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate