Sari la conținut

roxanna_ghfx

Membru
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de roxanna_ghfx

  1. Suntem doi bolnavi atunci. Am si io 10
  2. Daca tu te simti frate cu un carnat fumat care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni e treaba ta. Poate ca unii dintre noi nu vrem sa fim amestecati cu d-astia, doar pentru simplul motiv ca sunt pe 2 roti. Poate ca unii dintre noi ne mai si alegem "fratii"....
  3. Si dosarul penal se face conform cartii de morala a lui HD? In trafic nu te ghidezi dupa principii, ci dupa niste reguli bine stabilite. Sau poate esti tu mai altfel.... RIP femeii, D-zeu s-o ierte.... Cat despre amarul de pe motor.... sa mor daca am ce sa mai zic.
  4. @ Kumuya Bre, tu chiar ai ramas cu gandu' la fata de la vioara.... Sincer, mie mi-a placut. Apreciez maxim eforturile organizatorilor si stiu cat au muncit, si stiu ca si-au dat tot interesu'.
  5. Mai bine nu. Chiar nu vreau sa dau cu RIP si pentru tine
  6. Mda.... Si mie mi s-a cam scorojit machiajul, 'ga-mi-as....
  7. Beat pe-o roata? Ok, n-ai decat 23 ani..... Multi inainte!
  8. Bah mai terminati cu d-astea! Am vazut doi fatalai in shlapi si maiou, unul pe Busa, altul pe R1. Gunoaie sunt in ambele tabere. Iar topicul asta e de tot kktu' Astept sa ma ingalbenesc iara....
  9. roxanna_ghfx

    Sal

    Suzuki Burgman 125 Kymco nu-i chinezesc.
  10. N-ai tu treaba. Nu ti-a fost adresat tie. N-are voie omu' sa mai fie offtopic....
  11. ORL-ule, ce faci mami p-aici, pe la scuteristi?
  12. a - acceleretia g - acceleratia gravitationala = 9,8
  13. Nu ma gandesc la mine pentru simplul motiv ca nu merg pe motor fara permis cu gaborii dupa mine. Cat despre prietenii mei.... toti sunt in viata si au mintile acolo unde trebuie. Acum fiecare se gandeste la ce vrea. Io-s mai pragmatica si ma gandesc la cat de inconstient a fost pustanul. Imi pare rau, dar chiar nu pot sa gandesc altfel.
  14. Inca nu inteleg cum kil pot unii sa dea cu RIP pentru toti fatalaii fara permis care se infig in copaci....
  15. Ai si tu dreptatea ta... Dar un touring de 600 e ok in oras? Sa nu spui ca nu, ca aflu io care esti si te las fara dinti. Adevar graiesti.
  16. SS=super sportiva (vitezana in limbajul nostru). Adica motocicleta aia care nu prea are ce cauta pe sosea in oras. Dar asta e doar parerea mea.... App, n-ai idee cati tureaza masinile la semafor cand vad o femeie pe scuter... Invatam, invatam! Abia astept sa invat din practica. O sa vad io peste niste ani daca se va cere ceva mai mare sau nu. Acum nu pot sa sper decat sa ma tina coloana sa pot merge cat mai mult pe motor. Sanatosi sa fim!
  17. Da, este doar parerea mea si inca nu pot spune ca vorbesc din propria-mi experienta. Ma gandeam (asa...in principiu) ca dupa cativa ani pe Honda DN-01 sa trec la un BMW de 1200. Dar exista totusi posibilitatea de a ramane la 680 cc. Ramane de vazut. Oricum, merg pe idee ca touring-ul perfect pentru mine nu este touring-ul perfect pentru altul, si invers. Depinde ce intelegi prin touring, ce vrei de la motorul de-l ai intre picioare si, evident, de varsta si temperamentul pilotului. Promit ca atunci cand voi cumpara DN-ul sa vin cu impresii. Acum e criza economica si tre sa mai astept un pic.....
  18. E prea inalt la sa pentru mine.
  19. Giv, ma bucur ca ne reintalnim si aici. Si sa stii ca exista si touring-uri mai mici de 1000 cc. De la tine chiar astept sfaturi utile pentru ca stiu ca ai experienta la capitolul asta. App, ce-ti mai face Burgmanul? Nu merg pasager ca nu-mi place. Chiar am un Agility de 50 si m-am gandit sa-mi iau un touring pana-n mie pentru simplul fapt ca-s incepatoare iar mai mult de atat chiar nu-mi tre. Am luat in calcul mai multe aspecte, de unde si decizia mea.
  20. Credeam ca posesorii de touring-uri sunt mai destupati. Nu stiu de ce, dar asa credeam.... M-am inselat.... Cum kil sa spui ca e mai bine sa ai un motor de 1000 cc sau 1000+, ca-i mai greu si nu te "spulbera" camioanele pe drum? Honda DN-01 are 680 cc si 270 kg, iar BMW R 1200 RT are (evident) 1200 cc si 250 kg. Deci? Nu contest faptul ca acei 100 sau peste 100 cp te ajuta, dar totusi.... Da, mergi pe autostrada cu 130-140 km/h (asta afara, ca noi nu avem autostrazi), iar un 600 cc n-are probleme la viteza asta, majoritatea avand o viteza maxima de cel putin 200 km/h. Sa fim seriosi, cred ca nici unul dintre voi cand pleaca a plimbarica nu-si ia masina de spalat pe motor.... Poate ai bagaje de 20-30 kg, iar asta nu constituie o problema, culmea nici macar pentru un motor de 600. Speram sincer sa invat ceva de la voi, ceva care sa-mi fie de ajutor pe viitor. Acum imi dau seama ca ce stiu eu e suficient. Numai bine, domnilor! Asfalt uscat!
  21. Deci e motorist ca stapanul.... Sa-ti traiasca! Suomy cel gras.... foarte gras....
  22. Din cate stiu eu, da. Ia numarul de telefon de pe site-ul lor si intreaba-i, pentru mai multa siguranta.
  23. Cum kil sa-ti iei puncte de penalizare? Ai permis pentru moped? Si ia uita-te tu in talon, asta daca ai, si spune-ne si noua unde scrie de viteza maxima.
×
×
  • Creează nouă...