Sari la conținut

Reparatii Motor


MIB
 Share

Postări Recomandate

Vizitator stress_L&P

Eu ma duc la mine shi ma rog mult sa nu-mi iau bani pe reparatii ci doar pe piese! Acu' pe bune, nu cred ca exista mecanici profesionisti de motoare in romania care sa nu lucreze la vreo reprezentanta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:)

 

din proprie experienta iti scriu:

 

incearca sa iti repari singur motorul sau impreuna cu un prieten care se pricepe! nu exista nici un service bun! :angry:

aproape toti mecanici pe care i-am intalnit sunt niste banditi sau macelari de la care eu nu mai am nici o pretentie. :angry: daca aveau macar 2 neuroni in cap, era bine....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un mecanic mai bun decat tine nu cred ca gasesti oricat e nepriceput ai fi.dac nu te pricepi, nici o problema , nimeni nu s-a nascut cu cheia de 13 legata de gat.Si mai ia in considerare si faptul ca ti se intampla sa ramai cu motoru in drum.Cred ca oricine a patit-o cel putin o data! Cine te ajuta? Dumnezeu? Poate te vede da nu cred ca-ti va trimite un ingeras din cer.Asa ca tot la tine e speranta sau la prieteni de drum.Asa ca...... !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un mecanic mai bun decat tine nu cred ca gasesti oricat e nepriceput ai fi.dac nu te pricepi, nici o problema , nimeni nu s-a nascut cu cheia de 13 legata de gat.Si mai ia in considerare si faptul ca ti se intampla sa ramai cu motoru in drum.Cred ca oricine a patit-o cel putin o data! Cine te ajuta? Dumnezeu? Poate te vede da nu cred ca-ti va trimite  un ingeras din cer.Asa ca tot la tine e speranta sau la prieteni de drum.Asa ca...... !!!

Eu nu prea sunt de acord cu cele spuse de tine. Mie mi-e frica sa ma bag sa repar ceva la motocicleta, prefer sa las pe cineva care se pricepe. Ma gandesc ca e suficient sa uit sa pun ceva la loc, sau sa nu pun bine, sau sa nu strang un surub, si cine stie ce se poate intampla.

Cred ca cel mai sanatos lucru este sa gasesti un mecanic, si sa stai langa el atat timp cat repara. IN opinia mea asta este singura solutie.

 

Eu zic ca incet incet, o sa avem si noi unde sa reparam motoarele, si de unde sa primim si garantie. Problema este ca odata cu cresterea fenomenului si aparitia service-urilor moto, si preturile o sa fie pe masura, si atunci o sa avem alte subiecte de discutat... o sa vedeti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ştiu care este nivelul tău general de cunoştiinţe de mecanică, dar subscriu total părerilor care susţin că aşa ceva trebuie făcut cu un prieten priceput! tagma mecanicilor români se înscrie în categoria fiinţelor cu doi neuroni, care "dacă nu sunt şi fuduli, parcă nu sunt proşti destul"!

Eu mă înscriu în categoria celor care nu dau pe la mecanic din principiu! Dacă nu mă înşel ai un CBX 750! eu personal mi-am descărcat de pe net un manual de reparaţii pentru CB meu de 750, mecanicii nu vor pune nici măcar mâna să mângâie vopseaua......CĂ-I :) SPARG!... Să moară Miţa!!!

Hai să punem mână de la mână, să-l urcăm pe MIB pe motor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da cand se vor intampla minunile astea cu service uri moto in romania?ce in afara de doua care se ocupa de ktm nu prea am auzit de altele.problema e ca desteptii de importatori nu pricep ca o marca de moto se va vinde cu MULT mai bine daca exista si un service.sincer iti spun, pana nu se va face ceva in directia asta nu cred ca vom avea cresteri de vanzari spectaculoase in ro.honda a deskis un nou showroom.pana aici numai bine.dar nu am auzit sa se deskida si un service sau un magazin de piese(nu cu stoc de piese ca nu se justifica in ro) care sa aduca ce comanzi intr un termen decent.am fost la ei si am lasat o copie dupa brif, cei de acolo urmand sa ma sune sa mi spuna ce si cum.astept telefonul lor de o luna.

ei vor doar sa vanda motoare, dar de serviciile post vanzare se pare ca nu a auzit nimeni pe aici.eterna si fascinanta romanie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie unde mi-ati sugera sa merg cu motorul la reparat si ce argumete imi puteti da sa ma convingeti sa merg acolo?

 

Multumesc anticipat!

Suna la 0722659618 il cheama Victor. Am copilarit impreuna cu el (ne cunoastem de

peste 30 ani) si am reparat impreuna cu el multe motoare. A facut si catva ani de motocros, dar acum nu mai alearga. Singurul argument pe care pot sa ti-l dau este ca el repara motoare fiindca ii place si are drag de ele. Nu o face neaparat pentru bani si oricum cere putin pentru reparatie. Daca e bun meserias asta ramane de demonstrat prin fapte si nu prin vorbe. Mie mi-a aratat-o de nenumrate ori, ramane sa te convingi si tu. Daca vrei poti sa stai si tu cu el cand iti repara motorul. Ti-ar prinde bine sa mai inveti cate ceva, sau macar sa stii cum functioneaza.

In ceea ce te priveste , acum dupa ce ai luat motorul bucati inapoi, trebuie vazut daca ti-a dat toate piesele inapoi si in ce stare sunt. Daca ai intrebari sau vrei sa stam de vorba ma gasesti la 0722657494 (Razvan) sau vino miercuri seara la Arc. Am o Aprilia Pegaso galben cu mov.

Multa bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...