tremelo Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 nici vedetele nu sunt ferite de accidente. e bine ca a scapat doar cu o sperietura. din ev. zilei: Sotia dinamovistului Ciobotariu l-a accidentat pe âcircotasulâ Huidu Unul dintre âcircotasiâ, Serban Huidu, a fost lovit la piciorul drept de sotia fotbalistului dinamovist Liviu Ciobotariu, intr-un accident de circulatie. Aflat pe motocicleta, Serban rula, vineri dupa-amiaza, pe strada Vasile Pirvan din Capitala. âMa duceam sa iau un interviu pentru emisiune. Am fost acrosat si proiectat intr-o masina cu tot cu motocicleta, pe motiv ca cineva nu s-a asigurat. Acum am contuzie la genunchi. Aveam echipament complet, altfel as fi ajuns la operatie. Important este ca toti motociclistii sa poarte costumele de protectie, ca toti soferii sa se mai asigure din cind in cind, in stinga si-n dreaptaâ, ne-a declarat Serban Huidu. âCircotasulâ mai spune ca nici el si nici nevasta fotbalistului nu conduceau cu viteza mare. âEu aveam doar 40 km/h, ca poate acum nu mai stateam de vorba, iar cealalta masina aproape statea pe locâ. Serban Huidu si-a achizitionat motocicleta in urma cu sase luni si este la primul accident de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 ...si cite se intampla pe strada mea ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 mda ... asa macar e mai mediatizat fenomenul ... nu vreau sa zic ca ma bucur pentru accidentul lui ... dar cred ca el poate sa deschida ochii la mai multa lume decat putem noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Mda, a avut noroc ca nu a patit mai nimic, desi am inteles ca genunchiul o sa mai beneficieze de ceva investigatii! Se pare ca echipamentul de protectie al picioarelor este, cel putin in oras la viteze relativ mici, secretul evitarii problemelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_Wolf Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 âEu aveam doar 40 km/h, ca poate acum nu mai stateam de vorba, iar cealalta masina aproape statea pe locâ Pardon? "Cealalta masina"? Deci el pe ce era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 [...] Am fost acrosat si proiectat intr-o masina cu tot cu motocicleta [...] Era cu motoru, fie a fost o greseala de exprimare a lui, fie o greseala de tipar sau de redactare a articolului. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Cand s-a mai intamplat si asta? Ieri la "2 roti" a zis ca a cazut de doua ori!!! Probabil s-a intamplat dupa ce a filmat reportajul.....???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 11, 2004 Admin Share Postat Octombrie 11, 2004 Cand s-a mai intamplat si asta?Ieri la "2 roti" a zis ca a cazut de doua ori!!! Probabil s-a intamplat dupa ce a filmat reportajul.....???? e si el om, pe deasupra e si motociclist, motociclistii cad... in emisiune a aratat locurile in care a cazut, deci nu cred ca e vorba de alte cazaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Se pare ca nu este nici o retzeta de evitare completa a accidentelor. Prudentza shi viteza mica diminueaza efectele negative. Trebuie neaparat sa-mi iau protectzii pentru picioare. Vreau protectzii exterioare pentru genunchi shi fluieru' piciorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Se pare ca nu este nici o retzeta de evitare completa a accidentelor. Prudentza shi viteza mica diminueaza efectele negative. Trebuie neaparat sa-mi iau protectzii pentru picioare. Vreau protectzii exterioare pentru genunchi shi fluieru' piciorului. Imi pare bine ca unii reusesc sa se trezeasca si sa constientizeze necesitatea si indispensabilitatea echipamentului de protectie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Imi pare bine ca unii reusesc sa se trezeasca si sa constientizeze necesitatea si indispensabilitatea echipamentului de protectie!!!! Faza cu echipamentu' ma rodea de mult dar de unde sa cumpar? La Louis este peste 1,5 mil lei. Scump. Stiu ca sanatatea nu are pretz dar poate gasesc mai ieftin. Sugestii (cam off topic dar asta e) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate