alby Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Totii care au scutere Yamaha ii invit sa ne discutam problemele aici,sa punem poze de la intalniri sa ne aratam iubirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 MBK Nitro rulL3zz.......poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Bah alby, carei diferenta dintre mbk si aerox??? Caut sa cumpar consola de bord, adica cutia in care e vitezometru si turometru, si set de oglinzi ca am una si nui gasec perechea nicicum!! multumesc anticipat. Ba brick nu mai fi rautacios ca doar suntem frati de scuter, avem aceeasi "rabla" care prinde 130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Bah alby, carei diferenta dintre mbk si aerox??? nu e nici o diferenta...mbk nitro si yamaha aerox se aseamana pana la ultima piulita.mbk este o fabrica franceza care produce si vinde motoscutere sub sigla "yamaha" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 pai ma e Yamaha Aerox si de ex. MBK booster la mine scrie clar si pe factura si pe tot Yamaha Aerox de asta am pus si MBK sa intelegeti Si acum niste poze cu paraitoarea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 nu e nici o diferenta...mbk nitro si yamaha aerox se aseamana pana la ultima piulita.mbk este o fabrica franceza care produce si vinde motoscutere sub sigla "yamaha" e o diferenta de la cer la pamant intre ele....motorul la Aerox e mult mai bun decat cel al MBK-ului....uita-te la pretul unui Aerox si compara-l cu pretul unui MBK nitro....asemanarea e doar estetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 e o diferenta de la cer la pamant intre ele....motorul la Aerox e mult mai bun decat cel al MBK-ului....uita-te la pretul unui Aerox si compara-l cu pretul unui MBK nitro....asemanarea e doar estetica Pe al meu are scris cam pe toate piesele "yamaha" (fara cele de tunning desigur) , iar pe placuta unde scrie seria motorului scrie MBK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Si la mine ca si la razvan, dar actele mele sunt din italia deci poate fi orice , oricum cre ca am mai scris undeva ca am nevoie de o consola de bord ( turometru+vitezometru) si 2 oglinzi pereche. YAMAHA FOREVER(sau mbk ) asfalt uscat 1.Bah razvane tu ai franele brembo si cauciucurile michelin? 2. bah alby eu de exemplu unde ai tu sigla yamaha pe plasticu auriu, eu am scris yamaha,si plasticu ala auriu, lamine e altfel, alta forma.Al tau din ce an e, al meu 98, cred, oricum mie imi era frica sa nu fie mbk, ca sa ai Yamaha e ceva si sa ai MBK e altceva, stii? 3.stii ca e parbriz pt yama , se monteaza chiar in juru la conconsola , e super fain, si mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 1.Bah razvane tu ai franele brembo si cauciucurile michelin? Franele sunt brembo si pe cauciucuri scrie VeeRubber.Apropo de bord, am gasit anuntul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 e o diferenta de la cer la pamant intre ele....motorul la Aerox e mult mai bun decat cel al MBK-ului....uita-te la pretul unui Aerox si compara-l cu pretul unui MBK nitro....asemanarea e doar estetica Pretu unui MBK este mai mic fata de pretu unui YAMAHA pentru ca nu platesti si firma ... in rest sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Mbk Ovetto 49 cmc. In acte scrie asa: Yamaha Neo's Ovetto... pe scuter dupa cum se vede si in poze apare sigla Mbk si marca Ovetto iar pe componente este inscriptionat Yamaha alaturi de codul produsului respectiv. Deci cum a mai spus cineva mai sus....nu platesti marca, in rest toate componentele sunt nu identice ci DE Yamaha. Numai bine si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 (editat) Si la mine ca si la razvan, dar actele mele sunt din italia deci poate fi orice , oricum cre ca am mai scris undeva ca am nevoie de o consola de bord ( turometru+vitezometru) si 2 oglinzi pereche. YAMAHA FOREVER(sau mbk ) asfalt uscat 1.Bah razvane tu ai franele brembo si cauciucurile michelin? 2. bah alby eu de exemplu unde ai tu sigla yamaha pe plasticu auriu, eu am scris yamaha,si plasticu ala auriu, lamine e altfel, alta forma.Al tau din ce an e, al meu 98, cred, oricum mie imi era frica sa nu fie mbk, ca sa ai Yamaha e ceva si sa ai MBK e altceva, stii? 3.stii ca e parbriz pt yama , se monteaza chiar in juru la conconsola , e super fain, si mic... al meu e din 2005 oricum cum a spus si the_doctor este o mare diferenta intre yamha aerox si mbk nitro la motor la piese etc. doar estetic sunt la fel Editat Iulie 2, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 al meu e din 2005 oricum cum a spus si the_doctor este o mare diferenta intre yamha aerox si mbk nitro la motor la piese etc. doar estetic sunt la fel M-am documentat si al meu e Yamaha nu Mbk, in primul rand am citit unde va ca in 98 nici nu se faceau din astea de catre MBK , in fine.Alby parca tu aveai sigla de la yamaha pe scuter, de unde gasesc si eu??????? Merci anticipat!! Inca o portiune de asfalt uscat va urez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 nu stiu:-?? eu asa l-am cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Yamaha MBK Booster Sport Generation un super scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Yamaha MBK Booster Sport Generation un super scuter frumos rau scuteru...sa`l stapanesti sanatos fara incidente . Cat ai dat pe el? Cat prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 frumos rau scuteru...sa`l stapanesti sanatos fara incidente . Cat ai dat pe el? Cat prinde? ms.. frate... nu cred ca o sa ma crezi: i-am dat 100 .. am dat 1000 de euro pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 incet incet toata lumea se da pe Yamaha.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 incet incet toata lumea se da pe Yamaha.... sunt scutere bune daia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Prinde 100 pt ca e foarte usor si probabil are ceva piese pe el cre il fac sa prinde viteza asta..Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 fratilor , mi-am pierdut garnitura de la imbinarea dintre toba si motor. toba nu era prinsa decat intr-un surub acolo(si eu nu stiam) , mi s-a desfacut pe drum si a inceput sa baraie . cand m-am uitat eu ce se intampla garnitura deja nu mai era acolo. de unde pot lua una sau sa fac una...am auzit ca trebuie din azbest ca , cauciucul nu rezista la temperatura...un sfat va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 fratilor , mi-am pierdut garnitura de la imbinarea dintre toba si motor. toba nu era prinsa decat intr-un surub acolo(si eu nu stiam) , mi s-a desfacut pe drum si a inceput sa baraie . cand m-am uitat eu ce se intampla garnitura deja nu mai era acolo. de unde pot lua una sau sa fac una...am auzit ca trebuie din azbest ca , cauciucul nu rezista la temperatura...un sfat va rog pune azbest sau ia o garnitura din piatza de la rusi dak ai in orasul tau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Prinde 100 pt ca e foarte usor si probabil are ceva piese pe el cre il fac sa prinde viteza asta..Salutari! nu este chiar asa usor:D.. e mai mult mai greu decat piaggio zip pe care l-am avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 ZIP'ul e un scuter care poate fi condus de un pusti de 11-12 ani cu usurinta e normal ca Yamaha sa iti para mai grea. Insa in comparatie cu alte scutere precum Runner, SR, F15, e usor asta care il ai in prezent. Cati ani ai btw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Din ce am vazut eu , pe google , piaggio zip-76kg , mbk booster ng-78kg , gilera runner-89kg , aprilia sr50-90kg si yamaha aerox 92 kg (dry weight) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate