foxbat Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Plecarea de vineri si intoarcerea luni deci 3 nopti cazare. Merg cu XX ul deci viteza e cam pe la 120 - 140 . Altcineva ? propun plecare pe la Vama Veche ( in Bg este un loc foarte fain de papat scoici , aproape de vama ) si intoarcerea pe la Giurgiu. REvin cu traseul curand Cazarea la hotel in Obzor la 3 *** e cam 35 - 40 e / camera cu mic dejun. daca ne strangem mai multi ma apuc de rezervari, altfel..la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 daca vin si eu inseamna ca o sa avem probabil si o conserva ca suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 daca vin si eu inseamna ca o sa avem probabil si o conserva ca suport si la mine e ideea cu conserva., deci..care o fi , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 foxbat se pare ca nu te dor oasele dupa weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Tocmai am prins gustul pentru iesiri mai lungi. Dar weekendul ala trebuie sa fiu prezent la o nunta. Nu e rau deloc sa fie si o conserva la iesirile astea, numai sa poata rula si cu viteze mai mari. Ce ma enerveaza e ca tocmai ma gandeam sa iau parte la o iesire in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Bai astia, ce ma enervati! Imi bag gheara in gat ca pitigoiu' ca nu mai am moto. Da' imi scot io parleala. La anu'... imi iau o luna de concediu sa fac turul tarii. Deja planific. Vreau sa fie un tur relaxat, fara alergatura si vizitat monumente la kilogram. Vreau sa savurez fiecare locusor in parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 foxbat se pare ca nu te dor oasele dupa weekendul asta beiii eu am motor nu ..mofturi de alea de asfalt:) stai sa vezi ca acum pun poz(n)ele nu ma doare nimic mai putin capul de la carcaletele ala de vinuri si eu am mers ..pe ..munte, nu ca voi pe asfalt, pantofarilor:) hai in Bg ca nu mai merg cu SLR ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Tocmai m am intors de acolo, am stat 5 zile, cazare la 2 stele super conditii(curat,fain,TV, Frigider) 15 E/noapte. Penisunea avea vedere la mare, 5 min pana la plaja tel: 00359 888 221 715/00359 554 32344 Nu prea vb in Engleza, eu m am inteles super bine prin semne Preturi restaurante in zona-MOKA...adika la jumate fatza de un restaurant romanesc. Atentie la benzina ca nu prea au peco uri rasarite...e un Shell la vreo 35 de KM de Obzor catre Varna, in rest din alea dubioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 Tocmai m am intors de acolo, am stat 5 zile, cazare la 2 stele super conditii(curat,fain,TV, Frigider) 15 E/noapte. Penisunea avea vedere la mare, 5 min pana la plaja tel: 00359 888 221 715/00359 554 32344 Nu prea vb in Engleza, eu m am inteles super bine prin semne ti am dat pm ., o sa sun dupa amiaza detalii de cum "dam " de ea,etc? rezevare..? pretul era inteleg pana in 1 iulie.adica acum in sezon s ar putea sa mai sara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 da mi nr de tel si vbim...sunt intr un conference call la munca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 da mi nr de tel si vbim...sunt intr un conference call la munca.... ti am dat pm, mess ti l dau pe pm thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 traseul in mare , la dus - 441 km la intors - 328 km din care avem autostrazi destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 eu cel mai probabil sunt in constanta sambata duminica . vreau sa fac baie , plaja si sa ma relaxez. E posibil sa plec de vineri sau chiar joi daca imi vin noile cauciucuri mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 As vrea si eu. Am luat deja o chestie de completat de la asigurari (moto in leasing, nu stiu ce formalitati trebuie sa fac), mi-au zis ca se rezolva repede, so I'm in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 sa rezumam plecarea vineri..cand putem ( stabilim mai concret pe joi ) 1. Foxbat + sue ( honda XX ) , 1 camera 2. Vali ( singura , pasager sau ..in conserva ?!) 3. aurica - ( choper , 800 ) , singur, ( 1 camera ) in functie de cine, cum , sa vedem cum facem cu pasagerii - daca tb iau si masina insa cine merge cu ea..etc de preferat o conserva ( a mea sau alta ) pentru cei care nu motorizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 so ? daca e de mers cu a mea ( conserva) trebuie sa incep sa fac niste pregatiri asa ca va rog sa va anuntati numai poimaine nu i vineri cine vrea cu conserva si nu are ..sau unul merge pe motor si "una " in masina..spuneti in ordinea numerelor de pe tricou..pana se umple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 so ? daca e de mers cu a mea ( conserva) trebuie sa incep sa fac niste pregatiri asa ca va rog sa va anuntati numai poimaine nu i vineri cine vrea cu conserva si nu are ..sau unul merge pe motor si "una " in masina..spuneti in ordinea numerelor de pe tricou..pana se umple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 din ce am rezervat acum exita o camera tripla si una dubla preutl este de 15 leva / pat adica ..7 euro multumesc radu daca vreti sa mai rezerv..spuneti sa nu fiti bosumflati acolo hai ca doar maine nu i vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 a venit imputernicirea si hartia verde, asa ca vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 a venit imputernicirea si hartia verde, asa ca vin si eu. super treaba, propun sa ne intalnim la iesirea spre Giugiu, e un OMV pe stanga ( cum te duci ) acolo e ok ? maine in jur de 7 :30 - 8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 revin si eu...in cadrul acestei excursii mai exista si o masina libera pentru doritori/doritoare de deplasare auto. In acest moment exista 2 locuri libere in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Eu m am hotarat astfel: Daca vremea e buna in tzara: -Buc-Curtea de Arges-Transfagarasan-Fagaras-Sibiu-Tg. Mures day1 -Tg.Mures-Toplitza/Georghieni-M. Ciuc-Bv-Cheia-Buc sau BV-Siriu-Nehoiu-Buzau-Buc day2 Daca vremea e naspa la noi: -vin cu voi la Obzor(again) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Eu m am hotarat astfel: tati, eu iti sugerez sa vii cu noi si ti spun de ce. chiar daca or sa treaca furtunile ( pana maine, asa cum au spus astia ) , pe traseul "tau" vor fi urme.. de ce sa te complici ? las o mai bine pe sapt viitoare in ro si hai cu noi o sa fie fain, 3 mot ( vitezana, chopper, enduro-touring " - asa cum ai vazut , plecarea este maine dimineata pe la 7:30 - 8 la OMV ul de la iesirea spre giurgiu am schimbat un pic ca daca nu suntem asa multi n are rost sa mergem prin Vama Veche ( eu am fost si e fain insa era mai mult pentru "musafiri " decat pentru mine btw..avem si o "conserva " cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 uite ca nu am citit ca plecarea e maine....eu nu pot decat sambata dimineatza sau vineri seara....am vb cu un prieten care vrea sa iasa si el si am decis ca daca treaba se stabilizeaza la noi incercam asa, daca nu sambata la 7 o dam spre Obzor. in jur de 11 are trebui sa fim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate