metaxa Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 salut, spuneti-mi si mie va rog ce afecteaza la un motor atunci cand ii gauresti toba - specific ca o gauresc pentru un sound mai frumos, neavand deocamdata lovele pentru alta toba multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 salut, spuneti-mi si mie va rog ce afecteaza la un motor atunci cand ii gauresti toba - specific ca o gauresc pentru un sound mai frumos, neavand deocamdata lovele pentru alta toba multam nu e nevoie sa dai gauri in toba. umblii la sitele din ea. apropos, ne-am intalnit in trafic hai la intalnirea de banditmania si iti povestesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 nu e nevoie sa dai gauri in toba. umblii la sitele din ea. apropos, ne-am intalnit in trafic hai la intalnirea de banditmania si iti povestesc salut, pot venii abea saptamana viitoare ca saptamana asta scap la 22:00 de la birou in fiecare seara ne vedem saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 nu e nevoie sa dai gauri in toba. umblii la sitele din ea. apropos, ne-am intalnit in trafic hai la intalnirea de banditmania si iti povestesc Salutare, am un GSXF facut street, cu o toba frumusica dar silentioasa. Ca sa scot filtre din ea, tre sa o desfac, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 yo am gaurit o toba la un gsxr600 si se aude mult mai frumos,si mai tare.e ok ideea cu gauritu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 yo am gaurit o toba la un gsxr600 si se aude mult mai frumos,si mai tare.e ok ideea cu gauritu nu zic ca nu o fi ok in privinta sound-ului, dar asta ce afecteaza ? asta ma intereseaza in principiu sa stiu daca merita sa o fac sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 N-o gauri, stai linistit! O sa sune foarte fain, o sa mearga poate putin mai bine (nu stiu, poate ca o fi fost si autosugestia), dar in timp o sa se prajeasca inauntru. Dupa 1 an de zile a trebuit sa le schimb si nu prea mi-a convenit. Asa ca daca tot ai de gand sa le schimbi pana la urma, da-le gauri. Daca nu te dau banii afara din casa, lasa-le asa! Poate ca si eu am gresit si ar fi trebuit sa le umplu cu vata de sticla, ca la decelerare imi dadea rateuri si cred ca de la bubuiturile alea s-au dus dreq... A, am uitat sa percizez ca am scos de tot sitele finale, n-am dat doar gauri. Si politia se uita lung la tine cand treci pe langa ei. Si nici de accidente nu vei fi ferit. Eu tot l-am pocnit pe un mos care mi-a intors in fata. Cu toata galagia tobelor, claxoane si scartait de frane, el a continuat manevra. "Nu te-am vazut dom'le. Dar nici nu m-ai auzit? NU!" Na, pana la urma tu o sa faci tot ce te taie capul, eu doar ti-am dat un sfat prietenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Salut la toba faii ce vrei tu e nu afecteaza motoreta !! eu te sfatuiesc sa ii dai niste gauri finutze reparabile cu suduri simple in caz ca patzesti ca mine adika am luat amenda 2 mil pentru deranjarea linishtii publice te potolesti . Eu la a mea am dat rateuri cu ea la turatii mari si s-au mai ars prin ea filtrele de antifonare ( pt ca toba de moto nici nu prea are alte filtre decat de antifonare impotriva zgomotului) Dar nu o mai pot repara acum decat destul de greu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 prea tarziu...am gaurit-o deja (9 gauri) si sunt multumit de cum se aude deocamdata. Am gaurit-o pentru ca intr-o luna imi iau o toba carbon ART (englezeasca) noua la 200 euro si pana o schimb sa am si eu parte de un sound mai placut decat cel de "matiz" numai bine si mercic de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate