calu Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 veniti pe la giurgiu in weekend ?am putea face un gratar la mine . de sprit se gaseste c a facut tata licori .daca aveti chef putem merge la tara la 35 de km sosea beton , noua si bagam acolo ca e livada , liniste . casa e langa sosea deci nu e noroi .tel meu 0726858560. muzici aduceti si voi ceva cd uri cu ce aveti chef io am numa rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Pai bine, acum spui! Am trecut in weekend prin Giurgiu de doua ori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 si eu am fost in weekend in Giurgiu chiar cu motorul. Eu sunt din Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Specificati care weekend .. Daca se face frumos ..poate trecem we asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 peste 3 zile mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 si eu am fost in weekend in Giurgiu chiar cu motorul. Eu sunt din Giurgiu. mai sa fie unde stai ? eu pe plevnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 poi as merge si eu sa vad locatia aia cu asfalt beton. e circulata ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 poi as merge si eu sa vad locatia aia cu asfalt beton.e circulata ? Sorin e soseau giurgiu-alexandria prin smardioasa e cam circulata cu tractoare acu .da cea mai tare e Giurgiu-Ghimpati 40 de km cu cate o masina din joi in paste ,doar 2 sate . soseaua e betonata si e super buna merita ! p acolo bagam cu bicla viteza fara sa ma deranjeze nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 mai sa fie unde stai ? eu pe plevnei pe Cetatzii in spatele Liceului Tudor Vianu (acolo stau ai mei ca eu stau acum in Bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Noiembrie 1, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2004 pe Cetatzii in spatele Liceului Tudor Vianu (acolo stau ai mei ca eu stau acum in Bucuresti). pai suntem cam vecini . tu cand mai daai pe acasa ? eu ma duc duminica .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate